Phuket utazás, Phuket Sandbox program - 7 éj Phuketen Woraburi Phuket Resort

Nyaralás Thaiföldön Phuket Sandbox program az oltással rendelkezőknek. Pihenés Phuketen, Karon Beachen. Phuket egyénileg utazóknak,7 éj Phuketen Woraburi Phuket Resort. Üdülés, pihenés Phuketen, Karon Beachen. Thaiföldi utazások, nyaralások, pihenések.

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Repülővel
Szállás: ****
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 10 nap/7 éj

Indulások:

Program leírás:

Phuket utazás, Phuket Sandbox program az oltással rendelkező utazóknak. Thaiföldi utazás, nyaralás 7 éjszaka Phuketen az alábbiak szerint:

Indulási időpontok : 2021. július 1.-től szeptember 30-ig

1. nap: Indulás menetrendtől függően az Emirates, Qatar Airways, Turkish Airlines járatával Budapestről dubai, dohai, isztambuli átszállással Phuketre.

2. nap: Érkezés után privát transzfer a szállodába.

2.-9. nap: Pihenés, napozás a homokos tengerparton, fürdőzés a szálloda medencéjében.

9. nap: Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, indulás Phuket repülőteréről átszállásal Budapestre.

10. nap: A menetrend függvényében érkezés Budapestre .

A Phuketi utazás, nyaralás ára tartalmazza:
- Budapest-Phuket-Budapest repülőjegyet és a hozzá tartozó adókat és illetékeket,
- Szállást SHA+ minősített szállodában 2 ágyas Superior Pool View szobában reggelivel, 7 éjszakára, - az éjszakák száma növelhető a menetrend függvényében!
- Privát transzfereket a repülőtér – szálloda – repülőtér között,
- Kötelezően megkötendő Covid védelemmel 100.000 USD értékig kibővített kombinált sztornó, baleset, betegség és poggyászbiztosítást,
- A beutazáshoz szükséges regisztrációt, és dokumentumok előkészítését.

A foglaláshoz szükséges:
- útlevél fényképes oldala
- oltási igazolás és védettségi igazolvány

Fontos: az ár nem tartalmazza a 2db kötelező PCR teszt árát, mely kb.6.000THB/fő.

2021. július 1-től érvénybe lépő phuketi "Sandbox" nyitási programmal kapcsolatos szabályokról:

• csak az alacsony vagy közepes fertőzött országból érkezők léphetnek be Thaiföldre a Ministry of Public Health MoPH folyamatosan felülvizsgálja az országokat,
• érkezés közvetlen járattal Phuketre -> Budapestről (vagy Bécsből) Qatar Airways : Budapest – Doha - Phuket,
Emirates : Budapest – Dubai - Phuket,
Turkish Airlines: Budapest – Isztanbul – Phuket; -> egyenlőre a bangkoki átszállással érkezés a szigetre NEM engedélyezett Budapest – XX - Bangkok – Phuket
• beutazás 2021. szeptember 30-ig 45 napig vízum mentesen, hosszabb tartózkodás esetén turista vízummal 60+30 napra
• érkezés előtt legalább 14 nappal és nem több mint 12 hónapja a WHO és Thai Kormány által jóváhagyott oltásokkal az előírt számú dózissal beoltottak részére ( jelenleg: Pfizer, Astra Zeneca, Sinovac, Moderna, Johnson&Johnson és Sinopharm)
• a beoltott szülővel/családtaggal érkező 6 év alatti gyermekeknek nem kell oltással rendelkezniük
• 6 és 18 év közötti nem oltott gyerekeknek, fiataloknak a phuketi repülőtéren saját költségen Covid19 tesztet (gyors teszt 450 – 1.000 THB/fő, PCR teszt 2.500-4.000THB) kell csináltatniuk a belépés előtt
• Phuketre érkezés előtt mindenkinek rendelkezni kell 72 óránál nem régebbi angol nyelvű negatív PCR teszttel (Ministry of Public Health - MoPH előírásainak megfelelővel)
• minden Phuket reptérre érkező turistának a repülőtéren Covid szűrésen (PCR teszt is) kell átesnie, utána az SHA+ - os transzferével el kell mennie a szállodájába és elfoglalnia a szobáját, ameddig a reptéren készített PCR-teszt negatív eredménye nem érkezik meg (néhány óra), addig nem hagyhatja el a szállást. A negatív teszt megérkezése után szabadon mozoghat Phuket területén.
• 14 éjszakát Phuket szigeten kell tölteni SHA + (Amazing Thailand Safety & Healt Administration ) minősítéssel rendelkező szállodában (az első 7 éjszakát egy hotelben, utána lehet költözni másik SHA+-os szállásra) csak a 14 éjszaka eltöltése után, negatív teszttel, és az oltási igazolvány bemutatásával lehet a szigetet elhagyni és az ország más területeire látogatni, (az adott tartomány egészségügyi szabályainak betartásával)
• Phuket sziget már 7 éjszaka után elhagyható, de csak az ország elhagyásával nemzetközi útvonalon (pl. 7 vagy 10 éjszaka eltöltése után haza lehet utazni, nem kell megvárni a 14 éjszakát)
• naponta be kell jelentkezni az érkezés előtt letöltött és aktivált Thailand Plus applikációval (folyamatos nyomon követés, fertőzöttség, friss információk, stb.)
• fontos a DMHTTA betartása - távolságtartás, a maszk viselése, kéz fertőtlenítés, hőmérséklet mérés, és a folyamatos kapcsolat tartás!
• az 6./7. és a 12./13.(?) napon saját költségen PCR tesztet kell csináltatni a MoPH útmutatásai alapján kórházban vagy magánklinikán (gyors teszt 450 – 1.000 THB/fő, PCR teszt 2.500-4.000THB), a 6/7 napon készített negatív teszt esetén 1 napos kirándulásokon részt lehet venni, de csak SHA+ minősítéssel rendelkező szervezőkkel (Phi Phi, Khao Yao és Phang Nga Bay)
• a 6. nap előtt csak Koh Racha, Koh He, Koh Mahprao, szigetek látogathatóak
• a TAT javasolja az SHA+ minősítéssel rendelkező éttermek, taxik használatát (a taxiban maszkot kell viselni)
• ha bármilyen betegségre utaló tünetet észlel magán, azonnal jelenteni köteles a szálloda személyzetének és tesztelésen kell átesnie. A csoportosan együtt utazók esetén mindenkinek. Pozitív teszt esetén, még tünetmentesen is kórházba szállítják az utazót. A betegséggel kapcsolatos kórházi és orvosi költségeket a 100.000 USD összegig Covid 19-re kiterjesztett kötelezően megkötött biztosításnak kell fedeznie.


Oltással nem rendelkezőknek, továbbra is a beutazás után 14 napot karanténban kell tartózkodniuk!

 

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 324 100 Ft/fő-től

Gyerek: 308 300 Ft/fő-től

Fontos

- Az ár 2021. július 1 - 2021. szeptember 30 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Az utazás végső ára légitársaság függvényében változhat.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 10 HUF / THB árfolyamig garantáljuk. Abban az esetben, ha a HUF/THB árfolyam a Raiffeisen és a Siam Commercial Bank közép árfolyamainál magasabbak, mint 10 HUF, úgy az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.