Koh Samui nyaralás Samui Extra Plus, 8 éj Fair House Beach Resort.

Nyaralás pihenés, üdülés Koh Samuin, Akciós Koh Samui utak, családi utazások

Nyaralás Thaiföldön Koh Samui Plus program az oltással rendelkezőknek. Pihenés Koh Samuin, Chaweng Noi Beachen. Phuket egyénileg utazóknak, 8 éj Koh Samuin Fair House Beach Resort - ban. Üdülés, pihenés Koh Samuin, Chaweng Noi Beachen. Thaiföldi utazások, nyaralások, pihenések.

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Repülővel
Szállás: ****
Alapellátás: 4
Turnusok: 11 nap/8 éj

Indulások:

Program leírás:

Koh Samui utak, Samui Plus program az oltással rendelkezők részére (8 éjszaka) az alábbiak szerint:

Indulási időpontok : Naponta (2021. július 15. – október 31-ig)

1. nap: Indulás menetrendszerinti járattal (Emirates, Qatar) két átszállással Budapestről Koh Samuira a kijelőlt járatokkal.

2. nap: Érkezés Koh Samui szigetére, majd transzfer a szállodába.

2.-10. nap: Pihenés, strandolás, napozás a homokos tengerparton. 

10. nap: Az esti órákban transzfer a repülőtérre, indulás átszállással Koh Samuiról Budapestre.

11. nap: Érkezés Budapestre

A Koh Samui utak, Samui Plus program, nyaralás, üdülés ára tartalmazza:
- Budapest-Koh Samui-Budapest repülőjegyet és a hozzá tartozó adókat és illetékeket
- Szállást 2 ágyas Superior szobában teljes ellátással, 8 éjszakára - az éjszakák száma növelhető a menetrend függvényében.
- Privát transzfereket a repülőtér – szálloda – repülőtér között.
- 3 db PCR tesztet Thaiföldön
- a kötelező 100.000 USD összegig Covid 19 védelemmel kibővített baleset, betegség és poggyász biztosítást 11 napra
- a beutazáshoz szükséges regisztráció és dokumentumok előkészítését

A foglaláshoz szükséges:
- útlevél fényképes oldala
- oltási igazolás és védettségi igazolvány
- ha 2 felnőtt egy szobában szeretne tartózkodni, be kell mutatni a Házassági Anyakönyvi kivonatot.

2021. július 15-től érvénybe lépő Koh Samui "Samui plus" nyitási programmal kapcsolatos szabályokról:

• csak az alacsony vagy közepes fertőzött országból érkezők (már legalább 21 napja abban az országban tartózkodók) léphetnek be Thaiföldre a Ministry of Public Health MoPH folyamatosan felülvizsgálja az országokat,
• beutazás 2021. szeptember 30-ig 45 napig vízum mentesen, hosszabb tartózkodás esetén turista vízummal 60+30 napra,
• érkezés előtt legalább 14 nappal és nem több mint 12 hónapja a WHO és Thai Kormány által jóváhagyott oltásokkal az előírt számú dózissal beoltottak részére ( jelenleg: Pfizer, Astra Zeneca, Sinovac, Moderna, Johnson&Johnson és Sinopharm),
• a beoltott szülővel/családtaggal érkező 18 év alatti gyermekeknek nem kell oltással rendelkezniük,
• a nem oltott gyerekeknek, fiataloknak 18 éves kor alatt a repülőtéren saját költségen Covid19 tesztet (PCR teszt 2.500-4.000THB) kell csináltatniuk a belépés előtt,
• Koh Samuira érkezés előtt mindenkinek rendelkezni kell 72 óránál nem régebbi angol nyelvű negatív PCR teszttel (Ministry of Public Health - MoPH előírásainak megfelelővel),
• Érkezés Koh Samuira nemzetközi járattal, vagy Bangkokon keresztül CSAK kijelölt járatokkal és kombinált jeggyel,
• minden Koh Samui reptérre érkező turistának a repülőtéren Covid szűrésen (hőmérőzés, PCR teszt is) kell átesnie, utána az SHA+ - os transzferével el kell mennie a szállodájába (megállás, vásárlás nem lehetséges) és elfoglalnia a szobáját, ameddig a reptéren készített PCR-teszt negatív eredménye nem érkezik meg, addig nem hagyhatja el a szobát (0 nap),
• a negatív teszt megérkezése után szabadon mozoghat az alábbiak szerint:
- csak a szálloda területén (1-3 nap),
- kijelölt útvonalon és területen Koh Samuin (4-7 nap)
- Koh Samui, Koh Phangan és Koh Tao területén (8-14nap)
- ha a 3. (12/13 napon) készült PCR tesztje negatív a 15 napon elhagyhatja Koh Samui területét és szabadon utazhat az országban,
• 14 éjszakát Koh Samui szigeten kell tölteni kijelölt szállodákban. 7 éjszakát Samui Extra + majd 7 éjszakát SHA + (Amazing Thailand Safety & Healt Administration ) minősítéssel rendelkező szállodában Koh Samuin/Koh Phangan vagy Koh Taon.
• Koh Samui sziget már 7 éjszaka után elhagyható, de csak az ország elhagyásával nemzetközi útvonalon (pl. 7 vagy 10 éjszaka eltöltése után haza lehet utazni, nem kell megvárni a 14 éjszakát)
• naponta be kell jelentkezni az érkezés előtt letöltött és aktivált Thailand Plus applikációval (folyamatos nyomon követés, fertőzöttség, friss információk, stb.)
• fontos a DMHTTA betartása - távolságtartás, a maszk viselése, kéz fertőtlenítés, hőmérséklet mérés, és a folyamatos kapcsolat tartás!
• az 6./7. és a 12./13. napon saját költségen, már az indulás előtt kifizetett PCR tesztet (kb.8.000THB/3db teszt) kell csináltatni a MoPH útmutatásai alapján kórházban vagy magánklinikán (PCR teszt 2.500-4.000THB/db), a látogathatóak
• a TAT javasolja az SHA+ minősítéssel rendelkező éttermek, hajók, programok, taxik használatát (a taxiban maszkot kell viselni), tömegközlekedés csak a 15.naptól használható
• ha bármilyen betegségre utaló tünetet észlel magán, azonnal jelenteni köteles a szálloda személyzetének és tesztelésen kell átesnie. A csoportosan együtt utazók esetén mindenkinek. Pozitív teszt esetén, még tünetmentesen is kórházba szállítják az utazót. A betegséggel kapcsolatos kórházi és orvosi költségeket a 100.000 USD összegig Covid 19-re kiterjesztett kötelezően megkötött biztosításnak kell fedeznie.

Koh Samui

A thai földnyelven félúton lefelé a Sziámi-öbölben halványan látható Koh Samui-szigetcsoport egyre népszerűbbé. A hátizsákos turisták utolsó menedékének számító Koh Samui - koh szigetet jelent - manapság fokozatosan alakul át drága üdülőterületté.
Koh Samui Thaiföld harmadik legnagyobb szigete, tucatnyi pálmákkal szegélyezett stranddal rendelkezik. A két leghosszabb Chaweng és Lamai, melyek a legjobban kiépítettek. A kisebbek, mint a Bophut, Chaweng Noi, Chaeng Mon, Tong Yang és Mae Nam olyanok, mint egy képeslap. Tiszta kék tenger, fehér homokos strand buja zöld kókuszpálmafákkal.

Koh Samui utazás

Aki kulturális igényeit már kielégítette Bangkokban, az forduljon Koh Samui felé. Pompás strandok, várják a Koh samuira látogatókat. (Chaweng Beach, Chaweng Noi Beach, Bophut Beach, Meanam Beach). Nagyszerű búvárkodási és vízisport-lehetőségek is vannak a szigeten. Az élet könnyed és kozmopolita. Dél felé utazva Bangkok fényévnyi távolságra tűnik. Búvárkodás, halászás, úszás vagy egyszerűen lazítás a kristálytiszta tengerben, napozás vagy séta a fehér homokos, pálmafákkal övezett tengerparton - Koh Samui rövid paradicsomi élménynek fog tűnni.

Mikor utazzunk Koh Samuira?

Koh Samuin az év 365 napján meleg van, az átlag hőmérséklet, éjjel-nappal 30C°+- 3C°. A tenger vize kb. 28-30 C°, a pártartalom tipikusan trópusi 70-90%. Száraz és esős évszakok váltják egymást. Koh Samuin az igazi főszezon Január közepétől Március végéig, ill. Július elejétől Augusztus végéig tart. A nyári főszezonban (kora este 5-6 óra között) rendszeresek a monszunesők, de ez a nappali napozást, pihenést, fürdést nem befolyásolja. Koh Samuira szinte egész éveben érdemes utazni, az igazi esős időszak November-Decemberben van Koh Samuin, ekkor nem javasoljuk az utazást.

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 778 000 Ft/fő-től

Gyerek: 0 Ft/fő-től

Fontos

- Az ár 2021. július 15 - 2021. október 31 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Az utazás végső ára légitársaság függvényében változhat.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 10 HUF / THB árfolyamig garantáljuk. Abban az esetben, ha a HUF/THB árfolyam a Raiffeisen és a Siam Commercial Bank közép árfolyamainál magasabbak, mint 10 HUF, úgy az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.