Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel

Kína, kínai út, utak, utazás, utazások, körút, körutak, körutazások magyar idegenvezetővel vagy egyénileg

Kína, ez a páratlan kulturális örökséggel rendelkező, szélsőségektől sem mentes ország hatalmas, sokszínű és folyamatosan változó. Kínába ezért mindig kihívás és kaland az utazás, akár először, akár többedszer járunk itt. Látnivalóinak száma szinte feldolgozhatatlan. A császárvárosok, a Nagy Fal, a kínai agyaghadsereg régmúlt időkről mesélnek, Sanghaj és Hongkong a modern Kína portréját festik meg, a Dél-Kínai hegyvidék és a Li folyó nyugalmas tájai a természet időtlenségét dicsőítik. A kínai körutazás a legszebb látnivalók mellett Kína igazi arcát is igyekszik megmutatni.

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Repülővel
Szállás: ****
Turnusok: 14 nap/11 éj

Indulások:

2019-08-09 14 nap/11 éj
2019-10-20 14 nap/11 éj

Program leírás:

1. nap Budapest – Peking       Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járatokkal, átszállással.

2. nap Peking             Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Megérkezés délután Pekingbe. Este egy igazi pekingi kacsavacsora élménye vár az utazóra. Szállás Pekingben.

3. nap Peking              Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Ismerkedés Kína második legnagyobb városával, mely nevének jelentése: „északi főváros”. Látogatás a Tienanmen-téren, a világ legnagyobb terén, valamint a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palota, a Gyöngygyár, és az 1406-1420 között épült Tiltott Város megtekintése, amely a Ming és a Qing dinasztia uralkodóinak lakóhelye volt. Látogatás egy hagyományos kínai kórházban, séta Liulichang antik utcáján, végül vásárlási lehetőség a Selyem utca piacain. Esti fakultatív programlehetőség: kungfu show. Szállás Pekingben.

4. nap Peking         Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
A 2008-as pekingi olimpiai falu – a Madárfészek Stadion és a Pekingi Nemzeti Vízi Központ, a Vizes kocka megtekintése kívülről, majd a Szellemek Útja és a Ming császárok temetkezési helyének megtekintése. Utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb eső részéhez. A lenyűgöző Nagy Fal egyike a világ hét csodájának, a különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. Látogatás egy tradicionális teaházban. Szállás Pekingben.

5. nap Peking – Xi’an      Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Az Ég templomának - szó szerint lefordítva az Ég oltárának megtekintése, amely az egyik legnagyobb kínai templom-együttes. Az Égi Imádságok csarnokát a Vöröslépcső-híd köti össze a Mindenség Istenének templomával és a kőoltárral, ahol a császár mutatott be áldozatot az Égnek és őseinek a téli napforduló idején. Peking további felfedezése Hutong túra keretében, jellegzetes helyi riksákkal a város keskeny sikátorain. Délután transzfer a pályaudvarra, elutazás szuperexpressz vonattal Xi'an városába. Szállás Xi’anban.

6. nap Xi’an           Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Xi’an leginkább az agyaghadseregről nevezetes, de innen indult a híres selyemút is. A városnézés rögtön a páratlan terrakotta katonák megtekintésével kezdődik. A kínai agyagkatonákat ie. 209-210-ben temették el az első kínai császárral, Qin Shi Huangdivel, aki a több mint nyolcezer figurából álló terrakotta hadsereget azért formáztatta meg, hogy a lelkek világában is legyen támasza birodalma fenntartásában. A 652-ben épült Nagy Vadlúd Pagoda megtekintése. A Wende császárné emlékének szentelt robosztus téglaépület fa belső szerkezetet rejt, főcsarnokában három Buddha-szobor látható. Este fakultatív programlehetőség: Tang dinasztia show. Szállás Xi’anban.

7. nap Xi’an – Sanghaj         Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Városnézés Xi’anban, Kína egykori fővárosában, amely nevének jelentése „örök béke”. Városnézés során a régi városfal megtekintése, majd látogatás a Shanxi Történeti Múzeumban. Délután elutazás helyi repülőjárattal Sanghajba. Este fakultatív programlehetőség: akrobata show. Szállás Sanghajban.

8. nap Sanghaj            Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Városnézés Sanghajban, Kína legnagyobb városában: az óváros, a Yu Yuan (Örömök) Kertje, amely a város legnagyobb kertje, a Sanghaj Múzeum, majd látogatás egy selyemfestő üzemben. A csillogó sáfrány falairól felismerhető Jade Buddha Templom megtekintése, amelynek belsejében egy két méter magas, ékszerekkel feldíszített fehér jade Buddha szobor ül. Séta a Bundon - Sanghaj gyarmati korszakából származó méltóságteljes utcáján, és a Nanjing úton, Kína első bevásárlóutcáján. Fakultatív programlehetőség: hajókázás a Huang Pu folyón. Szállás Sanghajban.

9. nap Sanghaj-Guilin      Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal Kína déli részére, Guilinbe, a Délkínai-hegyvidék jellegzetes mészkőtornyainak lábánál fekvő városba. Városnézés: a Nádas Fuvola cseppkőbarlang, az Elefántormány-hegy, a Fubo-hegy megtekintése. Este fakultatív programlehetőség: kormorán show. Szállás Guilinben.

10. nap Guilin - Yangshuo           Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Hajózás a Li-folyón a Tű-hegyek mentén Yangshuo városába. A hajóút során páratlan karsztképződmények, hegyek láthatók, a folyón tutajok úsznak, a parton bivalyok és lovak legelnek, különleges hangulatot áraszt a mesebeli táj. Yangshuo-ba érkezve séta a Nyugati utcán, a város legrégebbi utcáján. Este fakultatív programlehetőség: Liu San Jie fény show látványos előadása. Szállás Yangshuo-ban.

11. nap Yangshuo – Gulin - Hongkong      Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Transzfer a vasútállomásra, elutazás szuperexpressz vonattal Guilinből Hongkongba, amely Makaó mellett a Kínai Népköztársaság különleges igazgatású területe. A nyüzsgő metropolisz a világ kereskedelmi és gazdasági központjainak egyike. Felhőkarcolói, esti fényei ámulatba ejtik az utazót. Transzfer a szállodába, szállás Hongkongban.

12. nap Hong Kong (Makaó)       Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Egész napos szabad program Hongkongban vagy fakultatív kirándulás komppal Makaóra, a volt portugál gyarmatra, ahol városnézés: a Makaó Múzeum, a Szent Pál katedrális romjai, Largo do Senado – a portugál városrész főtere, a Lou Lim Lok kert, majd látogatás egy kaszinóban. Délután visszautazás komppal Hongkongba, ahol szállás.

13. nap Hong Kong    Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
Városnézés során ismerkedés a főbb nevezetességekkel: a Viktória csúcs siklóval, ahonnan káprázatos panoráma nyílik a városra, a Repulse öböl, Aberdeen halászfalu, majd hajókázás szampannal, a helyiek jellegzetes közlekedési eszközével. Transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.

14. nap Hongkong - Budapest Kína és Hong Kong csodái körút, körutazás magyar idegenvezetővel
:
Megérkezés Budapestre a mentrend szerint.

Minimum létszám: 15 fő.

Kína csoportos utazás, körutazás magyar idegenvezetővel. Kína öröksége alapára tartalmazza :
-Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Peking/Hongkong – Budapest útvonalon turista osztályon, helyi repülőjáratokkal Xi'an – Sanghaj – Guilin útvonalon, Peking – Xi'an között és Guilin – Hongkong között szuperexpressz vonattal
-11 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
-Félpanziós ellátás (ebéd vagy vacsora a programok függvényében)
-Programok belépőjegyekkel
-Magyar idegenvezető

Kína csoportos utazás, körutazás magyar idegenvezetővel. Kína öröksége alapára nem tartalmazza :
-Vízumdíj
-Illetékek
-Borravalók kb. 30 USD/fő
-Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
-Útlemondási biztosítás
-Fakultatív programok (minimum létszám 10 fő):
Makaó kirándulás 58.000 HUF/fő
Sanghaj - Akrobata Show 14.000 HUF/fő
Xi’an - Tang Dinasztia show 11.000 HUF/fő
Sanghaj - hajókázás a Huang Pu folyón 11.000 HUF/fő
Yangshou - Liu San Jie fény show 19.500 HUF/fő
Peking – Kungfu show 18.000 HUF/fő
 

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 852 500 Ft/fő-től

Gyerek: 0 Ft/fő-től

Fontos

- Az ár 2019. augusztus 9 - 2019. augusztus 22 és 2019. október 20 - 2019. november 2 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 320 HUF / EUR árfolyamig garantáljuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.