Vietnám körút, Vietnám látványosságai 10nap/9éj,Hanoi,Halong Bay,Hue,Hoi An,Danag,Nha Trang,Saigon

Vietnam körút, körutak, körutazás, nyaralás, üdülés, vietnami utak, utazás

Fedezze fel Vietnámot egyénileg, saját tempóban. Egyénileg utazóknak ajánljuk Vietnámi útjainkat. Vietnam út, utazás, körút, körutazás. Vietnám látványosságai 10nap/9éj, Hanoi, Halong Bay, Hue,Hoi An, Danag, Nha Trang, Saigon

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Egyénileg
Szállás: ***
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 10 nap/9 éj

Indulások:

Program leírás:

Vietnám utazás, körút, körutazás, nyaralás. Vietnám látványosságai 10 nap/9 éj : Hanoi – Halong Bay – Hue - Hoi An – Danang - Ho Chi Minh City (Saigon).

Indulás időpontok : 2020. szeptember 01. - 2021. október 30. (folyamatosan minden nap) Az ár minimum 2 fő együtt utazása esetén érvényes. Privát túra !

1. nap Érkezés Hanoiba (V)
Érkezés Noibai reptérre, transzfer a szállodába. Vacsoránál megkóstolhatják a vietnámi étel specialitásokat. Szállás Hanoiban.

2. nap Hanoi - Ha Long Bay - Cat Ba Island (R,E)
Korai reggeli a szállodában, majd 08 órakor indulunk Halong bay-be.12 órakor érkezünk meg az öbölbe, ahol egy könnyű ebéd vár ránk. Ebéd után kihajózunk Halong Öbölbe, ahol megcsodálhatjuk a világ nyolcadik csodáját. Az UNESCO 1994-ben először, majd 2000-ben ismét a világörökség részének jelölte. Mintegy kétezer sziget szóródott szét az öböl 1500 km2-es területén. Halong lenyűgöző mészkőtornyai és titokzatos barlangjai évről-évre több látogatót vonzanak. Az apró szigetek szinte mindegyikén érintetlen tengerpartok, szél és víz alkotta barlangok találhatóak. A négyórás hajókázás után megyünk Catba szigetére, ahol majd az éjszakát töltjük.

3. nap Cat Ba Island - Hai Phong - Hanoi (R,E)
Reggeli a szállodában. Ezután meglátogatjuk a Cat Ba National parkot. A parkon belül Cat Co Beachen lehetőség van fürdőzésre, napozásra. Ebéd egy helyi étteremben. Délután szárnyashajóra szállunk, amivel elmegyünk Hai Phong városába, ahonnan visszatérünk Hanoiba. Szállás Hanoiba.

4. nap Hanoi - Hue (R,E)
Korai reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre. Hanoiból repülőver érkezünk Hue-be. Érkezés után transzfer a szállodába. Ezután hajókirándulásra indulunk a Parfüm folyón. Megnézzük a Thien Mu Pagodát, a Hon Chien templomot, a Tu Doc és a Khai Dinh sírokat, majd sétálunk egyet a parfüm folyó mentén. Szállás Huéban.

5. nap Hue - Danag – Hoi An (R,E)
Reggeli után elindulunk Hoi Anba. Útközben egy rövid pihenőt tartunk Langco Beachen, ahol megnézhetjük a helyi halászokat és fürödhetünk a tengerben. Remek fényképeket készíthetünk a Hai Van Pass alagútról és az ahhoz vezető hídról. Majd meglátogatjuk a Cham Art múzeumot és a Márvány hegyet. Ebéd egy helyi étteremben, majd megérkezünk Hoi Anba, mely megőrizte a régi Délkelet-Ázsia kikötő hangulatát és formáját. Éjszaka Hoi Anban.

6. nap Hoi An (R,E)
Egész napos városnézés Hoi Anban, mely során megtekintjük a Japán fedett hídat, a Tan Kya régi házat, a Kínai Gyülekezeti Csarnokot, a Phuc Kien Pagodát, Hoi An Múzeumot és a helyi piacot. Ebéd egy helyi étteremben. Délután lehetőség nyílik vásárlásra a helyi piacn. Éjszaka Hoi Anban.

7. nap Hai An – Nha Trang (R,E)
Reggeli után transzfer a danangi repülőtérre, ahonnan repülővel indulunk Nha Trangba. Nha Trang Vietnám legismertebb tengerparti üdülőhelye. Nem csak a hullámok és a Nap csábítja az utazókat, hanem az olcsó bárok és bulihelyek a part mentén. Délelőtt érkezünk az üdülővárosba. Transzfer a szállodába, ahol megebédelünk. Ebéd után indulunk a Cai folyó fölötti sziklán álló Po Nagar tornyokhoz és az Oceanografiai Intézetet. A délután hátralevő részében szabadidő, napozás, fürdés a tengerparton. Éjszaka Nha Trangba.

8. nap Nha Trang (R,E)
Reggeli után hajókirándulásra indulunk a Tri Nguyen Aquariumhoz, majd Hon Mun és Hon Tam szigetekre. Itt lehetőség van snorkelezésre, ebéd a hajó fedélzetén. Éjszaka Nha Trangban.

9. nap Nha Trang - Ho Chi Minh City (Saigon) (R,E)
Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd repülés Saigonba. Érkezés után transzfer a szállodába, majd délután szabad program, mely során legetőség van a város megtekintésére.

10. nap Ho Chi Minh – Budapest (R)
Reggeli után szabad program, majd transzfer a repülőtérre és visszaindulunk Budapestre.


Vietnám utazás, körút, körutazás, nyaralás. Vietnám látványosságai tartalmazza:
- Szállást 9 éjszakára 3 csillagos szállodában, kétágyas szobában
- Transzfereket
- Étkezést program szerint. R = Reggeli, E = ebéd, V = vacsora.
- Angol nyelvű idegenvezető ( felár ellenében a szabad kapacitás függvényében kérhető Magyar nyelvű idegenvezető is )
- Belföldi repülőjegyet és illetékeit Vietnam Airlines járatain : Hanoi-Hue, Danang-Nha Trang, Nha Trang-Saigon,
- Belépődíjakat
- Hajókirándulást Nha Trangban
 

Vietnám utazás, körút, körutazás, nyaralás. Vietnám látványosságai nem tartalmazza:
- Budapest-Hanoi/Ho Chi Minh-Budapest repülőjegyet
- Vietnámi vízum és ügyintézés díját (29.000 Ft/fő)
- Italokat
- Programban nem jelzett étkezést.
- Személyes kiadások, sürgősségi transzferek
- Borravalókat (kb. 6 USD/fő/nap)
- Sztornó-, betegség-, baleset-, poggyász biztosítást

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 492 500 Ft/fő-től

Gyerek: 0 Ft/fő-től

Fontos

- Az ár 2000. szeptember 1 - 2000. október 31 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 310 HUF / USD árfolyamig garantáljuk. 20 nappal indulás előtt az aktuális árfolyamnak megfelelő árfolyam felár fizetendő. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.