Kínai körút, körutazás, Kína nagyvárosainak felfedezése Peking, Sanghaj

Kína, kínai út, utak, utazás, utazások, körút, körutak, körutazások magyar idegenvezetővel vagy egyénileg

Kínai út, utazás, körutazás. A körutazás során megismerhetik Pekinget és Sanghajt. Kínai utak, utazások kedvező áron.

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Repülővel
Szállás: ****
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 9 nap/ 6 éj

Indulások:

Program leírás:

Kínai körút, körutazás, Peking-Sanghaj 9 nap / 6 éj

Indulás : Március 01-től minden nap

1. nap Indulás Budapestről Pekingbe
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járattal, átszállással.

2. nap Érkezés Pekingbe (V)
Délután megérkezés Kína fővárosába, Pekingbe. Transzfer a szállodába, majd ismerkedés a várossal. Szállás Pekingben.

3. nap Városnézés Pekingben (R,V)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd pekingi városnézés helyi közlekedési eszközökkel. Első állomásunk a Tienanmen tér, amelyet többet között a Nemzeti Múzeum, a Nép Hőseinek emelt emlékmű, és a Mao Ce-Tung Mauzóleum vesznek körül. A térről az 1420-ban befejezett Tiltott Város megtekintése, mely talán a leglátványosabb a pekingi látnivalók közül. Ez a 3 km2 alapterületű város a 24 Ming és Qing dinasztiabeli császár legendás otthona volt. A tiltott város építészete a hatalom és a megfélemlítés eszköze volt. A Tiltott város után Peking régi városrészébe, a Hutongok (sikátorok) felé vesszük az irányt, melyek tele kis szűk utcákkal, kedves emberekkel. Szállás Pekingben.

4. nap Kínai Nagy Fal, Nyári Palota (R)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd utazás a Peking közelében lévő Kínai Nagy Falhoz ( Mutianyu ). A lenyűgöző Nagy Fal egyike a világ hét csodájának, a különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. ( a falhoz felmenő libegő árát nem tartalmazza az ár ) Pekingbe visszaérve a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palota megtekintése, kínaiul Yiheyuan, a táplálkozási és nevelési harmónia kertje.

5. nap Utazás Chuandixia Villageba (R)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd indulunk a Pekingtól mintegy 90 km-re lévő, hegyek és a zöld fák által körülölelt Chuandixia Village-be. A falu körüli táj olyan mint a gyémánt, élvezhetjük teraszos mezők hatalmas kiterjedését, a különféle virágokat, a patakot, a juhállományt és a méhészeteket. A falu 500 jól megőrzött négyszöglakásból áll, amelyek a Ming és Qing dinasztiákból származhatnak. A helyi falusiak meglehetősen vendégszeretőek az utazók számára. Betekintünk egy farmházba, ahol megkóstolhatjuk az autentikus helyi ételeket, és megismerhetjük a helyi népszokásokat, miközben elbeszélgetünk a házigazdával.
Kora este transzfer a vasútállomásra, elutazás szuper expresszel (bullet train vagy high speed train) Kína déli részére Sanghajba, Kína legnagyobb ipari városba. Érkezés Sanghajba, majd transzfer a szállodába. Szállás Sanghajban.

6. nap Városnézés Sanghajban (R)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd séta a Nanjing road-on, mely nyugat-keleti irányban halad és Kína legelső bevásárló utcája, tele üzletekkel, bevásárló központokkal. Innen indulunk tovább a Bund-ra. Bund a külföldi jelenlét központja volt a Huangpu rakpartján, ahol máig birodalmi hangulatot idéző, neoklasszicista épületek sorakoznak. A Brit Konzulátus, a Hongkong and Shanghai Bank székháza és a Vámház a britek gyarmati hatalmának szimbóluma volt. Ezután áthajózunk a Shanghai Tower-hez, melyből csodálatos kilátás nyílik Sanghajra. Szállás Sanghajban.

7. nap Zhouzhuang (R)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd indulás a Sanghajtól Kb. 80 km-re délre, csatornák és tavak között található Zhouzhuang városába. Zhouzhuang egy tipikus Jangce-folyóparti kereskedelmi vízi város, mely népszerű turisztikai helyszín. A városban lévő régi épületek és hidak több mint 900 éves múltra tekintenek vissza. Zhouzhuangban a házak és hidak a Ming (1368-1644) és a Qing dinasztiák (1644-1911) idején épültek. A város közel ezer éves történelme során a lakók egyedülálló életstílust és kifinomult kézművességet alakítottak ki, így bővelkedik selyemben, Suzhou hímzésben, bambusz szőttesekben és más finom kézműves termékekben. Szállás Sanghajban.

8. nap Sanghaj (R)
Reggeli után városnézés Sanghajban, Kína legnagyobb városában. Végigsétálunk az old street-en, mely Sanghaj egyik legrégebbi utcája, mely összeköti a Yuyuan piacot és a Shiliupu dokkot. Ez volt Sanghajban a leggazdagabb kereskedelmi utca. Ezután indulunk a Yu Gardenbe, mely Sanghaj óvárosában található. Az 1559-ben Ming-tisztviselő által felépített hatalmas Yu Garden a pagodák, pavilonok, sziklák, szökőkutak, ősi fák és értékes virágok gyönyörű összessége. A Yu Kerten kívül találjuk a Yuyuan nyüzsgő piacát, különböző ételekkel, kínai csecsebecsékkel.
Este transzfer Sanghaj repülőterére, majd elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással.

9. nap Érkezés Budapestre
Megérkezés Budapestre.

A Kínai körút, körutazás ( Peking, Sanghaj ) alapára tartalmazza:
- Utazás menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással Budapest – Peking/ Sanghaj – Budapest útvonalon turista osztályon,
- High Speed vonatjegyet Peking – Sanghaj útvonalon turista osztályon
- 6 éjszakai szállást helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
- Étkezést program szerint. R = Reggeli, E = ebéd, V = vacsora.
- Angol nyelvű idegenvezetőt napi 8 órára
- Vízumdíj

A Kínai körút, körutazás ( Peking, Sanghaj ) alapára nem tartalmazza:
- Illetékeket, adókat
- Helyi közlekedési eszközök árát ( busz, metró stb.)
- Útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

 

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 575 300 Ft/fő-től

Gyerek: 0 Ft/fő-től

Fontos

- Az ár 2019. március 1 - 2019. november 30 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 320 HUF / EUR árfolyamig garantáljuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.