Kínai utazások, körutazások Peking-Zhangjiajie-Sanghaj, a csodálatos Kína

Kína, kínai út, utak, utazás, utazások, körút, körutak, körutazások magyar idegenvezetővel vagy egyénileg

Kínai utazások, körutazások Peking-Zhangjiajie-Sanghaj, a csodálatos Kína. Kínai utak, utazások, körutak egyéni igények alapján, angol idegenvezetővel.

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Repülővel
Szállás: ****
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 10 nap/7 éj

Indulások:

Program leírás:

Kínai utak, utazások, körutazások, Peking-Zhangjiajie-Sanghaj 10 nap / 7 éj

Indulás : Március 01-től minden nap

1. nap Indulás Budapestről Pekingbe
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járattal, átszállással.

2. nap Érkezés Pekingbe (V)
Délután megérkezés Kína fővárosába, Pekingbe. Transzfer a szállodába, majd ismerkedés a várossal. Szállás Pekingben.

3. nap Városnézés Pekingben (R,V)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd pekingi városnézés helyi közlekedési eszközökkel. Első állomásunk a Tienanmen tér, amelyet többet között a Nemzeti Múzeum, a Nép Hőseinek emelt emlékmű, és a Mao Ce-Tung Mauzóleum vesznek körül. A térről az 1420-ban befejezett Tiltott Város megtekintése, mely talán a leglátványosabb a pekingi látnivalók közül. Ez a 3 km2 alapterületű város a 24 Ming és Qing dinasztiabeli császár legendás otthona volt. A tiltott város építészete a hatalom és a megfélemlítés eszköze volt. A Tiltott város után Peking régi városrészébe, a Hutongok (sikátorok) felé vesszük az irányt, melyek tele kis szűk utcákkal, kedves emberekkel. Szállás Pekingben.

4. nap Kínai nagy Fal, utazás Zhangjiajie-be (R)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd utazás a Peking közelében lévő Kínai Nagy Falhoz ( Mutianyu ). A lenyűgöző Nagy Fal egyike a világ hét csodájának, a különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. ( a falhoz felmenő libegő árát nem tartalmazza az ár ) Pekingbe visszaérve a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palota megtekintése, kínaiul Yiheyuan, a táplálkozási és nevelési harmónia kertje.
Kora este transzfer a repülőterére, majd elutazás helyi repülőjárattal Kína középső részébe, Zhangjiajie-be, az Avatar filmekből híressé vált hegyek lábához. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Zhagjiajiében.

5.nap Zhangjiajie National Forest Park (R)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, mely felkeressük a Zhangjiajie National Forest Parkot, mely csodás fáiról és elképesztő kőoszlopairól vált nevezetessé. A 4810 hektáros parkot, 1982-ben neveztek ki hivatalosan Kína első Nemzeti Erdő Parkjává. A park területén körülbelül 3000 óriási kvarcit homokkő oszlop magasodik. Ez az erdőpark adta az ihletett James Cameron-nak, amikor az Avatar című filmjén dolgozott. Az UNESCO 1992-ben felvette a Világörökségek közé. Szállás Zhagjiajiében.

6. nap Grand Kanyon, Glass bridge (R)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd felmegyünk a Glass Bridge-re a Zhangjiajie kanyon felett átívelő üveghídra, mely a világ leghosszabb, és egyben a talajszinttől legmagasabb lévő, üvegpanelekből álló hídja. A 393 méter hosszú, és a talajtól 300 méterre lévő híd 800 embert bír el egyszerre. A speciális, strapabíró üvegből készült híd 6 méter széles és 430 méter hosszú függőhíd. Ezután leereszkedünk a Grand Kanyonba, ahol egy patak mentén visz az út. Útközben gyönyörködhetünk a vízesésben és más természeti szépségekben. Szállás Zhagjiajiében.

7. nap Tianmen Mountain (R)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd felmegyünk a Tianmen hegyre (Mennyei Kapu), mely természeti szépségekben gazdag és számos ritka állat- és növényfaj otthona. A hegység nevét arról az óriási barlangról kapta, melyet a csúcs felé félúton találunk. A barlangig 999 lépcső vezet fel, onnan pedig a hegy gyomrában lévő mozgólépcsőkkel lehet a hegy tetejére feljutni.
Este transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal Sanghajba, Kína egyik legnagyobb városába. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Sanghajban.

8. nap Városnézés Sanghajban (R)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd séta a Nanjing road-on, mely nyugat-keleti irányban halad és Kína legelső bevásárló utcája, tele üzletekkel, bevásárló központokkal. Innen indulunk tovább a Bund-ra. Bund a külföldi jelenlét központja volt a Huangpu rakpartján, ahol máig birodalmi hangulatot idéző, neoklasszicista épületek sorakoznak. A Brit Konzulátus, a Hongkong and Shanghai Bank székháza és a Vámház a britek gyarmati hatalmának szimbóluma volt. Ezután áthajózunk a Shanghai Tower-hez, melyből csodálatos kilátás nyílik Sanghajra. Szállás Sanghajban.

9. nap Sanghaj (R)
Reggeli után városnézés Sanghajban, Kína legnagyobb városában. Végigsétálunk az old street-en, mely Sanghaj egyik legrégebbi utcája, mely összeköti a Yuyuan piacot és a Shiliupu dokkot. Ez volt Sanghajban a leggazdagabb kereskedelmi utca. Ezután indulunk a Yu Gardenbe, mely Sanghaj óvárosában található. Az 1559-ben Ming-tisztviselő által felépített hatalmas Yu Garden a pagodák, pavilonok, sziklák, szökőkutak, ősi fák és értékes virágok gyönyörű összessége. A Yu Kerten kívül találjuk a Yuyuan nyüzsgő piacát, különböző ételekkel, kínai csecsebecsékkel.
Este transzfer Sanghaj repülőterére, majd elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással.

10. nap Érkezés Budapestre
Megérkezés Budapestre.

 

Kínai utak, utazások, körutazások  (Peking-Zhangjiajie-Sanghaj) alapára tartalmazza:
- Utazás menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással Budapest – Peking/ Sanghaj – Budapest útvonalon turista osztályon,
- Helyi repülőjáratokat Peking – Zhangjiajie / Zhangjiajie - Sanghaj útvonalon turista osztályon
- 7 éjszakai szállást helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
- Étkezést program szerint. R = Reggeli, E = ebéd, V = vacsora.
- Program szerinti belépőjegyeket
- Angol nyelvű idegenvezetőt napi 8 órára
- Vízumdíjat

Kína utak, utazások, körutazások (Peking-Zhangjiajie-Sanghaj) alapára nem tartalmazza:
- Illetékeket, adókat
- Helyi közlekedési eszközök árát ( busz, metró stb.)
- Útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

 

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 799 300 Ft/fő-től

Gyerek: 0 Ft/fő-től

Fontos

- Az ár 2019. március 1 - 2019. november 30 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 320 HUF / EUR árfolyamig garantáljuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.