Kína körút, körutazás. Kínai utak, utazások. Peking-Guilin-Yangshou-Sanghaj

Kína, kínai út, utak, utazás, utazások, körút, körutak, körutazások magyar idegenvezetővel vagy egyénileg

Kínai utazás, körutazás. Körutazás Kínában. A körutazás során megismerhetik Pekinget, Guilint és Sanghajt, valamint Kína természeti szépségeit. Kínai utak, utazások kedvező áron.

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Repülővel
Szállás: ****
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 12 nap/9 éj

Indulások:

Program leírás:

Kína körutazás, kínai körút Peking-Guilin-Yangshou-Sanghaj 12 nap / 9 éj ( privát túra )

Indulás : Március 01-től minden nap.

1. nap Indulás Budapestről Pekingbe
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járattal, átszállással.

2. nap Érkezés Pekingbe
Délután megérkezés Kína fővárosába, Pekingbe. Transzfer a szállodába, majd ismerkedés a várossal. Szállás Pekingben.

3. nap Kínai Nagy Fal, Peking-Hutongok (R,E)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd utazás a Peking közelében lévő Kínai Nagy Falhoz (Mutianyu). A lenyűgöző Nagy Fal egyike a világ hét csodájának, a különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. (a falhoz felmenő libegő árát nem tartalmazza az ár) Pekingbe visszaérve Peking régi városrészébe, a Hutongok (sikátorok) felé vesszük az irányt, melyek tele kis szűk utcákkal, kedves emberekkel. Szállás Pekingben.

4. nap Pekingi városnézés (R,E)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd pekingi városnézésre indulunk. Első állomásunk a Tienanmen tér, amelyet többet között a Nemzeti Múzeum, a Nép Hőseinek emelt emlékmű, és a Mao Ce-Tung Mauzóleum vesznek körül. A térről az 1420-ban befejezett Tiltott Város megtekintése, mely talán a leglátványosabb a pekingi látnivalók közül. Ez a 3 km2 alapterületű város a 24 Ming és Qing dinasztiabeli császár legendás otthona volt. A tiltott város építészete a hatalom és a megfélemlítés eszköze volt. Szállás Pekingben.

5. nap Városnézés Pekingben (R,E)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd indulunk a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palotához, kínaiul Yiheyuan, a táplálkozási és nevelési harmónia kertje. Kora este transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal Kína déli részére, Guilinbe, a Dél kínai-hegyvidék jellegzetes mészkőtornyainak lábánál fekvő városba. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Guilinben.

6. nap Guilin-Daxu (R,E)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd Guilin leghíresebb sziklaképződményének a 100 méter magas Elefántormány- hegy megtekintése. A sziklaképződmény üreges alakja egy elefántra emlékeztet, amely éppen a Li-folyóból ormányával vizet szippant.
Ezután indulunk délkeletre, a Guilintől 23km-re fekvő Daxu ősi városához kirándulni, mely a Li folyó keleti partján található. Daxu történelme több mint 1000 éves és eredetileg a korai északi Song-dinasztia (960-1126) korában alakult. Daxu jól megőrzött ősi épületei, kopott kékkő utcái, a hagyományos kultúra, a gyülekezési csarnokok és a két kilométer hosszú kékkő utcái, jól karbantartott épületei sok turistát vonzanak. A városka felfedezése után vissza utazás Guilinbe. Szállás Guilinben.

7. nap Longsheng Rízsföldek (R,E)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd indulunk Kína Gaungxi tartományba, mely Guilintől kb. 1,5 órás autóútra fekszik. A hegyre felfelé a folyó mellett visz az út, ahol meglátogatjuk a hosszúhajó nőket. A kanyargó domboldalak lejtőin alakították ki a rizsteraszokat, ami csodálatos látványt nyújt. A hegyre a felvonó 380 méterről 880 méterre viszi fel a turistákat. A hegy tetejéről csodálatos kilátás nyílik a rízsföldekre. Szállás Guilinben.

8. nap Hajózás a Lí folyón, Yangshou (R,E)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd hajózás a Li-folyón a Tű-hegyek mentén Yangshuoba. A hajóút során páratlan karsztképződmények, hegyek láthatók, a folyón tutajok úsznak, a parton bivalyok és lovak legelnek, különleges hangulatot áraszt a mesebeli táj. Yangshou-ba érkezve séta a város legrégebbi utcáján a West streeten, ahol éttermek, ajándékboltok, pubok váltják egymást. Szállás Yangshouban.

9. nap Yangshou, utazás Sanghajba (R,E)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd egy kb. 2 órás biciklitúra (aki nem szeretne biciklizni, annak lehetősége van elektromos járművet bérelnie) A bicikli utat zöldellő mészkőkúpok, tövükben elszórtan házak, vízzel elárasztott rizsföldek szegélyezik. Ez már a vidéki Kína, mely egészen más világ.
Délután transzfer Guilin repülőterére, majd repülés Sanghajba. Érkezés Sanghajba, majd transzfer a szállodába. Szállás Sanghajban.

10. nap Városnézés Sanghajban (R,E)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd séta a Nanjing road-on, mely nyugat-keleti irányban halad és Kína legelső bevásárló utcája, tele üzletekkel, bevásárló központokkal. Innen indulunk tovább a Bund-ra. Bund a külföldi jelenlét központja volt a Huangpu rakpartján, ahol máig birodalmi hangulatot idéző, neoklasszicista épületek sorakoznak. A Brit Konzulátus, a Hongkong and Shanghai Bank székháza és a Vámház a britek gyarmati hatalmának szimbóluma volt. Ezután áthajózunk a Shanghai Tower-hez, melyből csodálatos kilátás nyílik Sanghajra. Szállás Sanghajban.

11. nap Sanghaj (R,E)
Reggeli után városnézés Sanghajban, Kína legnagyobb városában. Végigsétálunk az old street-en, mely Sanghaj egyik legrégebbi utcája, mely összeköti a Yuyuan piacot és a Shiliupu dokkot. Ez volt Sanghajban a leggazdagabb kereskedelmi utca. Ezután indulunk a Yu Gardenbe, mely Sanghaj óvárosában található. Az 1559-ben Ming-tisztviselő által felépített hatalmas Yu Garden a pagodák, pavilonok, sziklák, szökőkutak, ősi fák és értékes virágok gyönyörű összessége. A Yu Kerten kívül találjuk a Yuyuan nyüzsgő piacát, különböző ételekkel, kínai csecsebecsékkel.
Este transzfer Sanghaj repülőterére, majd elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással.

12. nap Érkezés Budapestre
Megérkezés Budapestre.

A Kína körutazás, kínai körút, körutazás Kínában (Peking, Guilin, Yangshou, Sanghaj) alapára tartalmazza:
- Utazás menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással Budapest – Peking/ Sanghaj – Budapest útvonalon turista osztályon,
- Helyi repülőjáratokat Peking – Guilin / Guilin – Sanghaj útvonalon turista osztályon
- 9 éjszakai szállást helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
- Étkezést program szerint. R = Reggeli, E = ebéd, V = vacsora.
- Program szerinti belépőjegyeket
- Kombinált Sztornó,-Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
- Angol nyelvű idegenvezetőt napi 8 órára

A Kína körutazás, kínai körút, körutazás Kínában (Peking, Guilin, Yangshou, Sanghaj) alapára nem tartalmazza:
- Illetékeket, adókat
- Vízumdíjat
- Helyi közlekedési eszközök árát (busz, metró stb)

A vízum díja ügyintézéssel együtt 23.500 HUF / fő (normál 1 hetes ügyintézéssel) a csomag áron felül külön fizetendő!

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 876 500 Ft/fő-től

Gyerek: 0 Ft/fő-től

Fontos

- Az ár 2019. március 1 - 2019. október 31 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 320 HUF / EUR árfolyamig garantáljuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.

Az ár nem érvényes a kínai ünnepnapokon/hetekben.