Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

2021. április 1-től magyar állampolgárok részére könnyített beutazás lehetőség Thaiföldre:
- 2021. szeptember 30-ig 45 napig vízum mentesen.
- turista vízummal 60+30 napra.
- kötelező karantén szállodában töltött idő 12 nap/11 éj
- kötelező karantén szállodában 8 nap/7 éj az érkezés előtt legalább 14 nappal előírt 1 vagy 2 adaggal oltottaknak (Pfizer, Astra Zeneca, Sinovac, Moderna, Covishield és Johnson&Johnson) igazolással.
Várható további változások az oltottak részére:
1. 2021.július 1-től szeptember 30-ig, "Phuket sziget karantén", a szigeten szabadon lehet közlekedni, a 7 éjszaka után a sziget elhagyható.
2. 2021.július 1-től szeptember 30-ig, 7 éjszaka karantén, Krabi, Phang Nga, Surat Thani (Koh Samui) és Chiang Mai területén, majd a terület elhagyható.
3. 2021.október 1-től december 31-ig "Terület karantén" Krabi, Phang Nga, Surat Thani (Koh Samui) és Chiang Mai területén szabadon lehet közlekedni.
Ha utazni szeretnél Thaiföldre, kollégáink segítségedre lehetnek a naprakész beutazási információval vízum, beutazási dokumentumok, repülőjegy, biztosítás beszerzésében, illetve a megfelelő karantén szálloda és a további nyaraló helyszín kiválasztásában.


Jelenleg rövid távú turisták nem tudnak Thaiföldre utazni. Thaiföld azokat a turistákat, nyugdíjasokat várja, akik 60- 90 napot vagy annál hosszabb időt szándékoznak Thaiföldön eltölteni.
Thaiföldre érkezést követően 2 hetet karantén szállodában kell eltölteni. Az országban több helyen vannak karantén szállodák, de Bangkokban a legolcsóbbak, ezért itt ajánlunk néhány szállodát, melyekben el lehet tölteni a 2 hetes kötelező karantén időszakot.
Karantén szállodák között is vannak különbségek, így nem mindegy, hogy a két hetes bezártság idejére milyen szállodát választ magának az az utazó. Bangkokban az olcsóbb karantén szállodákban nincs erkély csak ablaka van a szobáknak. A háromszori étkezés sem kielégítő az Európai gyomor számára, mert többnyire thai ételeket adnak, chilivel, currivel, ill. az adagok sem akkorák, mellyel az Európai ember jóllakna.
Utasainknak Bangkokban olyan karantén szállodákat ajánlunk, melyeknek van erkélyük és azokat az első naptól kezdve lehet is használni, ill. a háromszori étkezéshez nyugati menüből lehet választani.

Thaiturizmus © 2014-2021 Minden jog fenntartva!