Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?
**** **** **** **** 

Kína és Hong Kong csodái-magyar idegenvezetővel, Kína körút, körutazás

Kínai utak, körút, körutazások, csoportosan és egyénileg


Alapár

Felnőtt: 669 000 Ft/fő-től

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 831 000 Ft/fő-től
Utazás nyomtatása   Utazás letöltése

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Repülővel
Szállás: ****
Turnusok: 14 nap/10 éj

Indulások:

2017-10-13 14 nap/10 éj
  

Program leírás:

1. nap
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járatokkal, átszállással.

2. nap
Megérkezés kora délután Pekingbe. Ismerkedés Kína második legnagyobb városával, mely nevének jelentése: „északi főváros”. Látogatás a Tian’anmen téren - a világ legnagyobb terén. Este egy igazi pekingi kacsavacsora élménye vár az utazóra. Szállás Pekingben.

3. nap
A pekingi városnézés folytatása: a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palota megtekintése, kínaiul Yiheyuan, a táplálkozási és nevelési harmónia kertje, a Gyöngygyár, a 1406-1420 között épült Tiltott Város, amely a Ming és a Qing dinasztia uralkodóinak lakóhelye volt, majd látogatás egy hagyományos kínai kórházban. Este vacsora, utána fakultatív programlehetőség: Kungfu show. Vacsora és szállás Pekingben.

4. nap
A 2008-as pekingi Olimpiai falu, a stadion – a Madárfészek és a Pekingi Nemzeti Vízi Központ, a Vizes kocka megtekintése kívülről, majd a Szellemek Útja és a Ming császárok temetkezési helyének megtekintése. Utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb eső részéhez. A lenyűgöző Nagy Fal egyike a világ hét csodájának, a különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. Látogatás egy tradicionális teaházban. Vacsora és szállás Pekingben.

5. nap
A Menny Templomának megtekintése, majd Peking további felfedezése Hutong túra keretében, jellegzetes helyi riksákkal a város keskeny sikátorain. Látogatás a Láma templomban, amely eredetileg uralkodói palota a Csing dinasztiából, és séta Liulichang antik utcáján, végül vásárlási lehetőség a Selyem utca piacain. A vacsora után utazás a pályaudvarra, elutazás négyágyas hálókocsis vonaton Xi'an városába.

6. nap
Városnézés Xi’anban, Kína egykori fővárosában, nevének jelentése „örök béke”. Városnézés során a 652-ben épült Nagy Vadlúd Pagoda és a régi városfal megtekintése, majd látogatás a Shanxi Történeti Múzeumban. Este fakultatív programlehetőség: Tang Dinasztia Show. Szállás Xi’anban.

7. nap
Xi’an leginkább az agyaghadseregről nevezetes, de innen indult a híres selyemút is. A városnézés rögtön a páratlan terrakotta katonák megtekintésével kezdődik. A kínai agyagkatonákat ie. 209-210-ben temették el az első kínai császárral, Qin Shi Huangdivel, aki a több mint nyolcezer figurából álló terrakotta hadsereget azért formáztatta meg, hogy a lelkek világában is legyen támasza birodalma fenntartásában. Délután elutazás helyi repülőjárattal Sanghajba. Séta a Bundon - Sanghaj gyarmati korszakából származó méltóságteljes utcáján, és a Nanjing úton, Kína első bevásárló utcáján. Szállás Sanghajban.

8. nap
Városnézés Sanghajban, Kína legnagyobb városában: az óváros, a Yu Yuan (Örömök) Kertje, amely a város legnagyobb kertje, a Sanghaj Múzeum, majd látogatás egy selyemfestő üzemben. Továbbá a csillogó sáfrány falairól felismerhető Jade Buddha Templom megtekintése, amelynek belsejében egy két méter magas, ékszerekkel feldíszített fehér jade Buddha szobor ül. Vacsora egy barbecue étteremben. Fakultatív programlehetőség: hajókázás a Huang Pu folyón. Szállás Sanghajban.

9. nap
Transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal Kína déli részére, Guilinbe, a Délkínai-hegyvidék jellegzetes mészkőtornyainak lábánál fekvő városba. Városnézés: a Nádas Fuvola cseppkőbarlang, az Elefántormány-hegy, a Fubo-hegy megtekintése. Este fakultatív programlehetőség: kormorán show. Szállás Guilinben.

10. nap
Hajózás a Li-folyón a Tű-hegyek mentén Yangshuoba. A hajóút során páratlan karsztképződmények, hegyek láthatók, a folyón tutajok úsznak, a parton bivalyok és lovak legelnek, különleges hangulatot áraszt a mesebeli táj. Yangshou-ba érkezve séta a Nyugati utcán, a város legrégebbi utcáján. Este fakultatív programlehetőség: Liu San Jie fény show látványos előadása. Szállás Yangshou-ban.

11. nap
Transzfer a vasútállomásra, elutazás másodosztályú vonaton Guangzhou érintésével Hongkongba, amely Makaó mellett a Kínai Népköztársaság különleges igazgatású területe. A nyüzsgő metropolisz a világ kereskedelmi és gazdasági központjainak egyike. Felhőkarcolói, esti fényei ámulatba ejtik az utazót. Transzfer a szállodába, szállás Hongkongban.

12. nap
Egész napos szabad program Hongkongban vagy igény esetén fakultatív kirándulás komppal Makaóra, a volt portugál gyarmatra, ahol városnézés: a Makaó Múzeum, a Szent Pál-katedrális romjai, Largo do Senado – a portugál városrész főtere, a Lou Lim Lok kert, majd látogatás egy kaszinóban. A program során ebéd. Délután visszautazás komppal Hongkongba, ahol szállás.

13. nap
Délelőtt szabad program, vásárlási lehetőség. Ebéd, majd félnapos városnézés során ismerkedés a főbb nevezetességekkel: a Viktória csúcs siklóval - ahonnan káprázatos panoráma nyílik a városra, a Repulse öböl, Aberdeen halászfalu, majd hajókázás szampannal, a helyiek jellegzetes közlekedési eszközével. Ezt követően transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.

14. nap
Megérkezés Budapestre.

Minimum létszám: 15 fő.

A Kína körutazás alapára tartalmazza:
- utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Peking/ Hongkong – Budapest útvonalon turista osztályon, helyi repülőjáratokkal
- Xi'an – Sanghaj – Guilin útvonalon, Peking – Xi'an között vonattal négyágyas hálókocsikban, Guilin – Guangzhou – Hongkong útvonalon vonattal, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
- 10 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
- félpanziós ellátás a programleírás szerint
- programok belépőjegyekkel
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
- útlemondási biztosítás
- magyar idegenvezető

A Kína körutazás alapára nem tartalmazza:
- illetékek
- vízumdíj
- fakultatív kirándulások

+ Fakultatív programok (min 10. fő) :
- Xi'an-Tang Dinasztia show 11.000 HUF / fő
- Shanghaj - hajókázás a Huang Pu folyón 9.000 HUF / fő.
- Guilin kormorán show 9.000 HUF / fő
- Yangshou Liu San Jie fény show 18.000 HUF / fő
- Hongkong - Makao kirándulás 58.000 HUF/fő
 

Fontos

- Az ár 2017. október 13 - 2017. október 26 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 320 HUF / EUR árfolyamig garantáljuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.

A teljes ár tartalmazza az utazás összes költségét, mint a vízumok, adók, illetékek, útlemondási biztosítás, baleset, betegség-és poggyász biztosítás, kötelező felárak árát.
Thaiturizmus © 2014-2017 Minden jog fenntartva!