Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?
**** **** **** **** 

Kínai körutazások, körutak Peking-Guilin-Zhangjiajie-Sanghaj szépségei

Kínai utak, körút, körutazások, Kínai utazások egyénileg


Kínai körutazások, körutak. A körutazás során megismerhetik Kína nagyvárosait Pekinget és Sanghajt és Kína természeti szépségeit Guilinben és Zhangjiajiében. Kínai utak, utazások kedvező áron.

Alapár

    lekérésre
Utazás nyomtatása   Utazás letöltése

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Repülővel
Szállás: ****
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 13 nap/10 éj
  

Program leírás:

Kína körutazás, Peking-Guilin-Zhangjiajie-Sanghaj 13 nap / 10 éj

Indulás : Március 01-től minden nap.

1. nap : Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járattal, átszállással.

2. nap : Délután megérkezés Kína fővárosába, Pekingbe. Transzfer a szállodába, majd ismerkedés a várossal. Szállás Pekingben.

3. nap : Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd pekingi városnézés helyi közlekedési eszközökkel. Első állomásunk a Tienanmen tér, amelyet többet között a Nemzeti Múzeum, a Nép Hőseinek emelt emlékmű, és a Mao Ce-Tung Mauzóleum vesznek körül. A térről az 1420-ban befejezett Tiltott Város megtekintése, mely talán a leglátványosabb a pekingi látnivalók közül. Ez a 3 km2 alapterületű város a 24 Ming és Qing dinasztiabeli császár legendás otthona volt. A tiltott város építészete a hatalom és a megfélemlítés eszköze volt. A Tiltott város után Peking régi városrészébe, a Hutongok ( sikátorok ) felé vesszük az irányt, melyek tele kis szűk utcákkal, kedves emberekkel.

4. nap : Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd utazás a Peking közelében lévő Kínai Nagy Falhoz ( Mutianyu ). A lenyűgöző Nagy Fal egyike a világ hét csodájának, a különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. ( a falhoz felmenő libegő árát nem tartalmazza az ár ) Pekingbe visszaérve a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palota megtekintése, kínaiul Yiheyuan, a táplálkozási és nevelési harmónia kertje.
Kora estet ranszfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal Kína déli részére, Guilinbe, a Dél kínai-hegyvidék jellegzetes mészkőtornyainak lábánál fekvő városba. Érkezés után transzfer a szállodába.

5. nap : Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd Guilin leghíresebb sziklaképződményének a 100 méter magas Elefántormány- hegy megtekintése. A sziklaképződmény üreges alakja egy elefántra emlékeztet, amely éppen a Li-folyóból ormányával vizet szippant.
Ezután indulunk délkeletre, a Guilintől 23km-re fekvő Daxu ősi városához, mely a Li folyó keleti partján található. Daxu történelme több mint 1000 éves és eredetileg a korai északi Song-dinasztia (960-1126) korában alakult. Daxu jól megőrzött ősi épületei, kopott kékkő utcái, a hagyományos kultúra, a gyülekezési csarnokok és a két kilométer hosszú kékkő utcái, jól karbantartott épületei sok turistát vonzanak.

6. nap : Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd hajózás a Li-folyón a Tű-hegyek mentén Yangshuoba. A hajóút során páratlan karsztképződmények, hegyek láthatók, a folyón tutajok úsznak, a parton bivalyok és lovak legelnek, különleges hangulatot áraszt a mesebeli táj. Yangshou-ba érkezve séta a város legrégebbi utcáján a West streeten, ahol éttermek, ajándékboltok, pubok váltják egymást.

7. nap : Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd egy kb. 2 órás biciklitúra ( aki nem szeretne biciklizni, annak lehetősége van elektromos járművet bérelnie ) A bicikli utat zöldellő mészkőkúpok, tövükben elszórtan házak, vízzel elárasztott rizsföldek szegélyezik. Ez már a vidéki Kína, mely egészen más világ.
Délután transzfer Guilin repülőterére, majd elutazás helyi repülőjárattal Kína középső részébe, Zhangjiajie-be, az Avatar filmekből híressé vált hegyek lábához. Érkezés után transzfer a szállodába.

8.nap : Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, mely felkeressük a Zhangjiajie National Forest Parkot, mely csodás fáiról és elképesztő kőoszlopairól vált nevezetessé. A 4810 hektáros parkot, 1982-ben neveztek ki hivatalosan Kína első Nemzeti Erdő Parkjává. A park területén körülbelül 3000 óriási kvarcit homokkő oszlop magasodik. Ez az erdőpark adta az ihletett James Cameron-nak, amikor az Avatar című filmjén dolgozott. Az UNESCO 1992-ben felvette a Világörökségek közé.

9. nap : Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd felmegyünk a Glass Bridge-re a Zhangjiajie kanyon felett átívelő üveghídra, mely a világ leghosszabb, és egyben a talajszinttől legmagasabb lévő, üvegpanelekből álló hídja. A 393 méter hosszú, és a talajtól 300 méterre lévő híd 800 embert bír el egyszerre. A speciális, strapabíró üvegből készült híd 6 méter széles és 430 méter hosszú függőhíd. Ezután leereszkedünk a Grand Kanyonba, ahol egy patak mentén visz az út. Útközben gyönyörködhetünk a vízesésben és más természeti szépségekben.

10. nap : Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd felmegyünk a Tianmen hegyre (Mennyei Kapu), mely természeti szépségekben gazdag és számos ritka állat- és növényfaj otthona. A hegység nevét arról az óriási barlangról kapta, melyet a csúcs felé félúton találunk. A barlangig 999 lépcső vezet fel, onnan pedig a hegy gyomrában lévő mozgólépcsőkkel lehet a hegy tetejére feljutni.
Este transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal Sanghajba, Kína egyik legnagyobb városába. Érkezés után transzfer a szállodába.

11. nap : Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd séta a Nanjing road-on, mely nyugat-keleti irányban halad és Kína legelső bevásárló utcája, tele üzletekkel, bevásárló központokkal. Innen indulunk tovább a Bund-ra. Bund a külföldi jelenlét központja volt a Huangpu rakpartján, ahol máig birodalmi hangulatot idéző, neoklasszicista épületek sorakoznak. A Brit Konzulátus, a Hongkong and Shanghai Bank székháza és a Vámház a britek gyarmati hatalmának szimbóluma volt. Ezután áthajózunk a Shanghai Tower-hez, melyből csodálatos kilátás nyílik Sanghajra.

12. nap : Reggeli után városnézés Sanghajban, Kína legnagyobb városában. Végigsétálunk az old street-en, mely Sanghaj egyik legrégebbi utcája, mely összeköti a Yuyuan piacot és a Shiliupu dokkot. Ez volt Sanghajban a leggazdagabb kereskedelmi utca. Ezután indulunk a Yu Gardenbe, mely Sanghaj óvárosában található. Az 1559-ben Ming-tisztviselő által felépített hatalmas Yu Garden a pagodák, pavilonok, sziklák, szökőkutak, ősi fák és értékes virágok gyönyörű összessége. A Yu Kerten kívül találjuk a Yuyuan nyüzsgő piacát, különböző ételekkel, kínai csecsebecsékkel.
Este transzfer Sanghaj repülőterére, majd elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással.

13. nap
Megérkezés Budapestre.


A Kína körutazás (Peking-Guilin-Zhangjiajie-Sanghaj) lapára tartalmazza:
- Utazás menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással Budapest – Peking/ Sanghaj – Budapest útvonalon turista osztályon,
- Helyi repülőjáratokat Peking–Guilin/Guilin–Zhangjiajie/Zhangjiajie-Sanghaj útvonalon turista osztályon
- 10 éjszakai szállást helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
- Étkezést program szerint. R = Reggeli, E = ebéd, V = vacsora.
- Program szerinti belépőjegyeket
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
- Útlemondási biztosítást
- Angol nyelvű idegenvezetőt napi 8 rára

A Kína körutazás (Peking-Guilin-Zhangjiajie-Sanghaj) alapára nem tartalmazza:
- Illetékeket, adókat
- Vízumdíjat
- Helyi közlekedési eszközök árát ( busz, metró stb.)
 

Fontos

- Az ár 2000. október 1 - 2018. november 30 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 320 HUF / EUR árfolyamig garantáljuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.

A teljes ár tartalmazza az utazás összes költségét, mint adók, illetékek, útlemondási biztosítás, baleset, betegség-és poggyász biztosítás, kötelező felárak árát. A végső ár nem tartalmazza a helyi közlekedési eszközök (busz,metró,stb.)árát, melyet a helyszínen az idegenvezetőnek kell fizetni.
Thaiturizmus © 2014-2018 Minden jog fenntartva!