Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?
**** **** **** **** 

Kínai utazás, körút, körutazás, Peking-Guilin-Sanghaj csodái

Kínai utak, körút, körutazások, Kínai utazások egyénileg


Kínai utazás, körút, körutazás, Peking-Guilin-Sanghaj csodái. Kína egyénileg. Utazás Kínába egyéni igények alapján, angol idegenvezetővel. Kínai utazások, körutazások.

Alapár

Felnőtt: 607 200 Ft/fő-től

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 797 700 Ft/fő-től
Utazás nyomtatása   Utazás letöltése

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Repülővel
Szállás: ****
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 11 nap/8 éj
  

Program leírás:

Kína körutazás, Peking-Guilin-Sanghaj 10 nap / 7 éj

Indulás : Március 01-től minden nap.

1. nap Indulás Budapestről Pekingbe
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járattal, átszállással.

2. nap Érkezés Pekingbe (V)
Délután megérkezés Kína fővárosába, Pekingbe. Transzfer a szállodába, majd ismerkedés a várossal. Szállás Pekingben.

3. nap Városnézés Pekingben (R,V)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd pekingi városnézés helyi közlekedési eszközökkel. Első állomásunk a Tienanmen tér, amelyet többet között a Nemzeti Múzeum, a Nép Hőseinek emelt emlékmű, és a Mao Ce-Tung Mauzóleum vesznek körül. A térről az 1420-ban befejezett Tiltott Város megtekintése, mely talán a leglátványosabb a pekingi látnivalók közül. Ez a 3 km2 alapterületű város a 24 Ming és Qing dinasztiabeli császár legendás otthona volt. A tiltott város építészete a hatalom és a megfélemlítés eszköze volt. A Tiltott város után Peking régi városrészébe, a Hutongok (sikátorok) felé vesszük az irányt, melyek tele kis szűk utcákkal, kedves emberekkel. Szállás Pekingben.

4. nap Kínai Nagy Fal, utazás Guilinbe (R)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd utazás a Peking közelében lévő Kínai Nagy Falhoz (Mutianyu). A lenyűgöző Nagy Fal egyike a világ hét csodájának, a különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. (a falhoz felmenő libegő árát nem tartalmazza az ár) Pekingbe visszaérve a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palota megtekintése, kínaiul Yiheyuan, a táplálkozási és nevelési harmónia kertje.
Kora este transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal Kína déli részére, Guilinbe, a Dél kínai-hegyvidék jellegzetes mészkőtornyainak lábánál fekvő városba. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Guilinben.

5. nap Guilin-Daxu (R)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd Guilin leghíresebb sziklaképződményének a 100 méter magas Elefántormány- hegy megtekintése. A sziklaképződmény üreges alakja egy elefántra emlékeztet, amely éppen a Li-folyóból ormányával vizet szippant.
Ezután indulunk délkeletre, a Guilintől 23km-re fekvő Daxu ősi városához kirándulni, mely a Li folyó keleti partján található. Daxu történelme több mint 1000 éves és eredetileg a korai északi Song-dinasztia (960-1126) korában alakult. Daxu jól megőrzött ősi épületei, kopott kékkő utcái, a hagyományos kultúra, a gyülekezési csarnokok és a két kilométer hosszú kékkő utcái, jól karbantartott épületei sok turistát vonzanak. A városka felfedezése után vissza utazás Guilinbe. Szállás Guilinben.

6. nap Longsheng Rízsföldek (R,E)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd indulunk Kína Gaungxi tartományba, mely Guilintől kb. 1,5 órás autóútra fekszik. A hegyre felfelé a folyó mellett visz az út, ahol meglátogatjuk a hosszúhajó nőket. A kanyargó domboldalak lejtőin alakították ki a rizsteraszokat, ami csodálatos látványt nyújt. A hegyre a felvonó 380 méterről 880 méterre viszi fel a turistákat. A hegy tetejéről csodálatos kilátás nyílik a rízsföldekre. Szállás Guilinben.

7. nap Yangshou (R)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd hajózás a Li-folyón a Tű-hegyek mentén Yangshuoba. A hajóút során páratlan karsztképződmények, hegyek láthatók, a folyón tutajok úsznak, a parton bivalyok és lovak legelnek, különleges hangulatot áraszt a mesebeli táj. Yangshou-ba érkezve séta a város legrégebbi utcáján a West streeten, ahol éttermek, ajándékboltok, pubok váltják egymást. Szállás Yangshouban.

8. nap Yangshou, utazás Sanghajba (R)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd egy kb. 2 órás biciklitúra (aki nem szeretne biciklizni, annak lehetősége van elektromos járművet bérelnie) A bicikli utat zöldellő mészkőkúpok, tövükben elszórtan házak, vízzel elárasztott rizsföldek szegélyezik. Ez már a vidéki Kína, mely egészen más világ.
Délután transzfer Guilin repülőterére, majd repülés Sanghajba. Érkezés Sanghajba, majd transzfer a szállodába. Szállás Sanghajban.

9. nap Városnézés Sanghajban (R)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd séta a Nanjing road-on, mely nyugat-keleti irányban halad és Kína legelső bevásárló utcája, tele üzletekkel, bevásárló központokkal. Innen indulunk tovább a Bund-ra. Bund a külföldi jelenlét központja volt a Huangpu rakpartján, ahol máig birodalmi hangulatot idéző, neoklasszicista épületek sorakoznak. A Brit Konzulátus, a Hongkong and Shanghai Bank székháza és a Vámház a britek gyarmati hatalmának szimbóluma volt. Ezután áthajózunk a Shanghai Tower-hez, melyből csodálatos kilátás nyílik Sanghajra. Szállás Sanghajban.

10. nap Sanghaj (R)
Reggeli után városnézés Sanghajban, Kína legnagyobb városában. Végigsétálunk az old street-en, mely Sanghaj egyik legrégebbi utcája, mely összeköti a Yuyuan piacot és a Shiliupu dokkot. Ez volt Sanghajban a leggazdagabb kereskedelmi utca. Ezután indulunk a Yu Gardenbe, mely Sanghaj óvárosában található. Az 1559-ben Ming-tisztviselő által felépített hatalmas Yu Garden a pagodák, pavilonok, sziklák, szökőkutak, ősi fák és értékes virágok gyönyörű összessége. A Yu Kerten kívül találjuk a Yuyuan nyüzsgő piacát, különböző ételekkel, kínai csecsebecsékkel.
Este transzfer Sanghaj repülőterére, majd elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással.

11. nap Érkezés Budapestre
Megérkezés Budapestre.

 

A Kína körutazás (Peking, Guilin Sanghaj) alapára tartalmazza:
- Utazás menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással Budapest – Peking/ Sanghaj – Budapest útvonalon turista osztályon,
- Helyi repülőjáratokat Peking – Guilin / Guilin – Sanghaj útvonalon turista osztályon
- 7 éjszakai szállást helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
- Étkezést program szerint. R = Reggeli, E = ebéd, V = vacsora.
- Program szerinti belépőjegyeket
- Angol nyelvű idegenvezetőt napi 8 órára
- Vízumdíjat

A Kína körutazás (Peking, Guilin, Sanghaj)alapára nem tartalmazza:
- Illetékeket, adókat
- Helyi közlekedési eszközök árát (busz, metró stb)
- Kombinált Sztornó,-Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
 

Fontos

- Az ár 2018. március 1 - 2018. november 1 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 320 HUF / EUR árfolyamig garantáljuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.

A teljes ár tartalmazza az utazás összes költségét, mint adók, illetékek, útlemondási biztosítás, baleset, betegség-és poggyász biztosítás, kötelező felárak árát. A végső ár nem tartalmazza a helyi közlekedési eszközök (busz,metró,stb.)árát, melyet a helyszínen az idegenvezetőnek kell fizetni.
Thaiturizmus © 2014-2018 Minden jog fenntartva!