Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?
**** **** **** **** 

Nagy körutazás Kínában, Peking-Xian-Guilin-Yangshou-Sanghaj

Kínai utak, körút, körutazások, Kínai utazások egyénileg


Kínai utazás, körutazás. A körutazás során megismerhetik Pekinget, Xiant, Guilint és Sanghajt, valamint Kína természeti szépségeit. Kínai utak, utazások kedvező áron.

Alapár

Felnőtt: 712 200 Ft/fő-től

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 874 700 Ft/fő-től
Utazás nyomtatása   Utazás letöltése

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Repülővel
Szállás: ****
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 12 nap/9 éj
  

Program leírás:

Nagy körutazás Kínában, Peking-Xian-Guilin-Yangshou-Sanghaj 12 nap / 9 éj

Indulás : Március 01-től minden nap.

1. nap Indulás Budapestről Pekingbe
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járattal, átszállással.

2. nap Érkezés Pekingbe
Délután megérkezés Kína fővárosába, Pekingbe. Transzfer a szállodába, majd ismerkedés a várossal. Szállás Pekingben.

3. nap Kínai Nagy Fal, Peking-Hutongok (R,E)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd utazás a Peking közelében lévő Kínai Nagy Falhoz (Mutianyu). A lenyűgöző Nagy Fal egyike a világ hét csodájának, a különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. (a falhoz felmenő libegő árát nem tartalmazza az ár) Pekingbe visszaérve Peking régi városrészébe, a Hutongok (sikátorok) felé vesszük az irányt, melyek tele kis szűk utcákkal, kedves emberekkel. Szállás Pekingben.

4. nap Pekingi városnézés (R,E)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd folytatjuk a pekingi városnézést. Első állomásunk a Tienanmen tér, amelyet többet között a Nemzeti Múzeum, a Nép Hőseinek emelt emlékmű, és a Mao Ce-Tung Mauzóleum vesznek körül. A térről az 1420-ban befejezett Tiltott Város megtekintése, mely talán a leglátványosabb a pekingi látnivalók közül. Ez a 3 km2 alapterületű város a 24 Ming és Qing dinasztiabeli császár legendás otthona volt. A tiltott város építészete a hatalom és a megfélemlítés eszköze volt. Szállás Pekingben.

5. nap Városnézés Pekingben (R,E)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd indulunk a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palotához, kínaiul Yiheyuan, a táplálkozási és nevelési harmónia kertje. Kora este transzfer a vonat pályaudvarra, elutazás szuperexpressz vonattal Xi'an városába. Szállás Xi'anban.

6. nap Xi'an, agyaghadsereg (R,E)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd a városnézést a terrakotta katonák meglátogatásával kezdjük. A szobrokat 1974-ben helyi földművesek kútásás során fedezték fel. A terrakotta szobrok gyűjteménye Qin Shi Huang, Kína első császárának seregeit ábrázolja. Ez a császár által eltemetett temetkezési művészet egyik formája 210-209-ben, melynek célja a császár védelme a túlvilági életben. A szobrok magassága a rangsorban betöltött szerepüknek megfelelően változik, a legmagasabbak a tábornokoké. A szobrok közé tartoznak harcosok, szekerek és lovak. A Terrakotta Hadsereget tartalmazó három gödör több mint 8000 katonát, 130 szekeret, 520 lovat és 150 lovas lovat tartalmazott. Az agyaghadsereg után felkeressük a régi várfalat, melynek hossza 14 km. Szállás Xi'anban.

7. nap Xi'an, Guilin (R,E)
Délelőtt a 652-ben épült Nagy Vadlúd Pagoda meglátogatása. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal Kína déli részére, Guilinbe, a Dél kínai-hegyvidék jellegzetes mészkőtornyainak lábánál fekvő városba. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Guilinben.

8. nap Hajózás a Lí folyón, Yangshou (R,E)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd hajózás a Li-folyón a Tű-hegyek mentén Yangshuoba. A hajóút során páratlan karsztképződmények, hegyek láthatók, a folyón tutajok úsznak, a parton bivalyok és lovak legelnek, különleges hangulatot áraszt a mesebeli táj. Yangshou-ba érkezve séta a város legrégebbi utcáján a West streeten, ahol éttermek, ajándékboltok, pubok váltják egymást. Szállás Yangshouban.

9. nap Yangshou, utazás Sanghajba (R,E)
Reggeli után találkozás az idegenvezetővel, majd egy kb. 2 órás biciklitúra (aki nem szeretne biciklizni, annak lehetősége van elektromos járművet bérelnie) A bicikli utat zöldellő mészkőkúpok, tövükben elszórtan házak, vízzel elárasztott rizsföldek szegélyezik. Ez már a vidéki Kína, mely egészen más világ.
Délután transzfer Guilin repülőterére, majd repülés Sanghajba. Érkezés Sanghajba, majd transzfer a szállodába. Szállás Sanghajban.

10. nap Városnézés Sanghajban (R,E)
Reggeli után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd séta a Nanjing road-on, mely nyugat-keleti irányban halad és Kína legelső bevásárló utcája, tele üzletekkel, bevásárló központokkal. Innen indulunk tovább a Bund-ra. Bund a külföldi jelenlét központja volt a Huangpu rakpartján, ahol máig birodalmi hangulatot idéző, neoklasszicista épületek sorakoznak. A Brit Konzulátus, a Hongkong and Shanghai Bank székháza és a Vámház a britek gyarmati hatalmának szimbóluma volt. Ezután áthajózunk a Shanghai Tower-hez, melyből csodálatos kilátás nyílik Sanghajra. Szállás Sanghajban.

11. nap Sanghaj (R,E)
Reggeli után városnézés Sanghajban, Kína legnagyobb városában. Végigsétálunk az old street-en, mely Sanghaj egyik legrégebbi utcája, mely összeköti a Yuyuan piacot és a Shiliupu dokkot. Ez volt Sanghajban a leggazdagabb kereskedelmi utca. Ezután indulunk a Yu Gardenbe, mely Sanghaj óvárosában található. Az 1559-ben Ming-tisztviselő által felépített hatalmas Yu Garden a pagodák, pavilonok, sziklák, szökőkutak, ősi fák és értékes virágok gyönyörű összessége. A Yu Kerten kívül találjuk a Yuyuan nyüzsgő piacát, különböző ételekkel, kínai csecsebecsékkel.
Este transzfer Sanghaj repülőterére, majd elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással.

12. nap Érkezés Budapestre
Megérkezés Budapestre.

A nagy körutazás Kínában (Peking, Xi'an, Guilin, Yangshou, Sanghaj) alapára tartalmazza:
- Utazás menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással Budapest – Peking/ Sanghaj – Budapest útvonalon turista osztályon,
- Helyi repülőjáratokat Peking – Guilin / Guilin – Sanghaj útvonalon turista osztályon
-Szuperexpressz vonatjegyet Pekingből Xi’an-ba II. osztályon.
- 10 éjszakai szállást helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
- Étkezést program szerint. R = Reggeli, E = ebéd, V = vacsora.
- Program szerinti belépőjegyeket
- Kombinált Sztornó,-Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
- Angol nyelvű idegenvezetőt napi 8 órára

A nagy körutazás Kínában (Peking, Guilin, Yangshou, Sanghaj) alapára nem tartalmazza:
- Illetékeket, adókat
- Vízumdíjat
- Helyi közlekedési eszközök árát (busz, metró stb)

A vízum díja ügyintézéssel együtt 23.500 HUF / fő (normál 1 hetes ügyintézéssel) a csomag áron felül külön fizetendő!

Fontos

- Az ár 2018. március 1 - 2018. október 31 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 320 HUF / EUR árfolyamig garantáljuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.

Az ár nem érvényes a kínai ünnepnapokon/hetekben.

A teljes ár tartalmazza az utazás összes költségét, mint az adók, illetékek, útlemondási biztosítás, baleset, betegség-és poggyász biztosítás, kötelező felárak árát. A végső ár nem tartalmazza a helyi közlekedési eszközök (busz,metró,stb.)árát, melyet a helyszínen az idegenvezetőnek kell fizetni.
Thaiturizmus © 2014-2018 Minden jog fenntartva!