Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Kiemelt Test and go hotel Bangkokban, Pattayán, szállásfoglalás Thaiföldön, Bangkok karantén ajánlataink

THAIFÖLD NYITÁS 2021. 11. 01.

Thaiföldre karantén nélkül az alábbi feltételekkel:

- Csak az alacsony fertőzöttségi országokból érkezők (legalább 21 napja abban az országban kell tartózkodni, az átutazás nem lehetséges) léphetnek be Thaiföldre. A Ministry of Public Health MoPH folyamatosan felülvizsgálja az országokat. 46 ország állampolgárai szerepelnek a alacsony kategóriába eső országok között: Ausztrália, Ausztria, Bahrein, Belgium, Bhután, Brunei, Bulgária, Kambodzsa, Kanada, Chile, Kína, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Izrael, Japán, Lettország, Litvánia, Olaszország, Malajzia, Málta, Hollandia, Új Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Katar, Szaud Arábia, Szingapúr, Szlovénia, Dél Korea, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Arab Emirátusok, Egyesült Királyság, USA, Hong Kong.
- Bangkokba vagy Phuketre érkezés előtt legalább 14 nappal és nem több mint 12 hónapja a WHO és Thai Kormány által jóváhagyott oltásokkal az előírt számú dózissal kell igazoltan rendelkezni (Pfizer, Astra Zeneca, Sinovac, Moderna, Johnson&Johnson, Sputnik és Sinopharm),
- A beoltott szülővel/családtaggal érkező 12 év alatti gyermekeknek nem kell oltással rendelkezniük,
- Thaiföldre érkezés előtt mindenkinek rendelkezni kell 72 óránál nem régebbi angol nyelvű negatív PCR teszttel (Ministry of Public Health - MoPH előírásainak megfelelővel),
- Baleset, betegség és poggyászbiztosítást 50.000 USD (kb 16 millió Ft) Covid védelemmel a teljes kint tartózkodás időtartamára megkötve. – irodánk által kötött Mondial Assistance biztosítások megfelelnek a beutazási követelményeknek.
- Visszaigazolt és kifizetett szállásfoglalást min. 1 éjszakára minősített SHA+ -os szállodában. – a kedvelt nyaralóhelyeken a legtöbb szálloda minősített, tehát érdemes a tartózkodás teljes időtartamára SHA+-os szállodában tartózkodni, mert a minősítés biztosít bennünket, hogy a szálloda személyzete oltott, a dolgozók tisztába vannak az előírt fertőtlenítési szabályokkal…
- Regisztráció (Thailand Pass)
- Thaiföldre érkezéskor a nemzetközi repülőtéren mindenkinek PCR teszten kell átesni. A tesztet már indulás előtt foglalni és fizetni kell.
- A reptéri teszt után az előre foglalt és kifizetett transzferrel el kell menniük a szállodájukba, el kell foglalni a szobát, melyet a negatív eredmény megérkezéséig nem hagyhatnak el. Ha a negatív eredmény megérkezik, utána szabadon mozoghatnak az ország területén.
- Le kell tölteni a MorChana applikációt.
- Ha bármilyen betegségre utaló tünetet észlel magán, azonnal jelenteni köteles a szálloda személyzetének és tesztelésen kell átesnie. A csoportosan együtt utazók esetén mindenkinek. Pozitív teszt esetén, még tünetmentesen is kórházba szállítják az utazót. A betegséggel kapcsolatos kórházi és orvosi költségeket a kötelezően megkötött biztosításnak kell fedeznie.

Thaiturizmus © 2014-2022 Minden jog fenntartva!