Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?
*** *** *** 

Vietnám körút, Vietnám látványosságai 10nap/9éj,Hanoi,Halong Bay,Hue,Hoi An,Danag,Nha Trang,Saigon

Vietnami körutazások, vietnami utak, utazások


Alapár

Felnőtt: 449 600 Ft/fő-től

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 449 600 Ft/fő-től
Utazás nyomtatása   Utazás letöltése

Utazás alapadatai:

Kiutazás: Egyénileg
Szállás: ***
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 10 nap/9 éj
  

Program leírás:

Vietnám látványosságai, Vietnám körutazás 10 nap / 9 éj : Hanoi – Halong Bay – Hue - Hoi An – Danang - Ho Chi Minh City ( Saigon ).

Indulás időpontok : 2017. május 01. - 2018. április 30. ( folyamatosan minden nap ) Az ár minimum 2 fő együtt utazása esetén érvényes. Privát túra !

1. nap Érkezés Hanoiba (V)
Érkezés Noibai reptérre, transzfer a szállodába. Vacsoránál megkóstolhatják a vietnámi étel specialitásokat. Szállás Hanoiban.

2. nap Hanoi - Ha Long Bay - Cat Ba Island (R,E)
Korai reggeli a szállodában, majd 08 órakor indulunk Halong bay-be.12 órakor érkezünk meg az öbölbe, ahol egy könnyű ebéd vár ránk. Ebéd után kihajózunk Halong Öbölbe, ahol megcsodálhatjuk a világ nyolcadik csodáját. Az UNESCO 1994-ben először, majd 2000-ben ismét a világörökség részének jelölte. Mintegy kétezer sziget szóródott szét az öböl 1500 km2-es területén. Halong lenyűgöző mészkőtornyai és titokzatos barlangjai évről-évre több látogatót vonzanak. Az apró szigetek szinte mindegyikén érintetlen tengerpartok, szél és víz alkotta barlangok találhatóak. A négyórás hajókázás után megyünk Catba szigetére, ahol majd az éjszakát töltjük.

3. nap Cat Ba Island - Hai Phong - Hanoi (R,E)
Reggeli a szállodában. Ezután meglátogatjuk a Cat Ba National parkot. A parkon belül Cat Co Beachen lehetőség van fürdőzésre, napozásra. Ebéd egy helyi étteremben. Délután szárnyashajóra szállunk, amivel elmegyünk Hai Phong városába, ahonnan visszatérünk Hanoiba. Szállás Hanoiba.

4. nap Hanoi - Hue (R,E)
Korai reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre. Hanoiból repülőver érkezünk Hue-be. Érkezés után transzfer a szállodába. Ezután hajókirándulásra indulunk a Parfüm folyón. Megnézzük a Thien Mu Pagodát, a Hon Chien templomot, a Tu Doc és a Khai Dinh sírokat, majd sétálunk egyet a parfüm folyó mentén. Szállás Huéban.

5. nap Hue - Danag – Hoi An (R,E)
Reggeli után elindulunk Hoi Anba. Útközben egy rövid pihenőt tartunk Langco Beachen, ahol megnézhetjük a helyi halászokat és fürödhetünk a tengerben. Remek fényképeket készíthetünk a Hai Van Pass alagútról és az ahhoz vezető hídról. Majd meglátogatjuk a Cham Art múzeumot és a Márvány hegyet. Ebéd egy helyi étteremben, majd megérkezünk Hoi Anba, mely megőrizte a régi Délkelet-Ázsia kikötő hangulatát és formáját. Éjszaka Hoi Anban.

6. nap Hoi An (R,E)
Egész napos városnézés Hoi Anban, mely során megtekintjük a Japán fedett hídat, a Tan Kya régi házat, a Kínai Gyülekezeti Csarnokot, a Phuc Kien Pagodát, Hoi An Múzeumot és a helyi piacot. Ebéd egy helyi étteremben. Délután lehetőség nyílik vásárlásra a helyi piacn. Éjszaka Hoi Anban.

7. nap Hai An – Nha Trang (R,E)
Reggeli után transzfer a danangi repülőtérre, ahonnan repülővel indulunk Nha Trangba. Nha Trang Vietnám legismertebb tengerparti üdülőhelye. Nem csak a hullámok és a Nap csábítja az utazókat, hanem az olcsó bárok és bulihelyek a part mentén. Délelőtt érkezünk az üdülővárosba. Transzfer a szállodába, ahol megebédelünk. Ebéd után indulunk a Cai folyó fölötti sziklán álló Po Nagar tornyokhoz és az Oceanografiai Intézetet. A délután hátralevő részében szabadidő, napozás, fürdés a tengerparton. Éjszaka Nha Trangba.

8. nap Nha Trang (R,E)
Reggeli után hajókirándulásra indulunk a Tri Nguyen Aquariumhoz, majd Hon Mun és Hon Tam szigetekre. Itt lehetőség van snorkelezésre, ebéd a hajó fedélzetén. Éjszaka Nha Trangban.

9. nap Nha Trang - Ho Chi Minh City (Saigon) (R,E)
Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd repülés Saigonba. Érkezés után transzfer a szállodába, majd délután szabad program, mely során legetőség van a város megtekintésére.

10. nap Ho Chi Minh – Budapest (R)
Reggeli után szabad program, majd transzfer a repülőtérre és visszaindulunk Budapestre.


Vietnám látványosságai, Vietnám körutazás tartalmazza:
- Szállást 9 éjszakára 3 csillagos szállodában, kétágyas szobában
- Transzfereket
- Étkezést program szerint. R = Reggeli, E = ebéd, V = vacsora.
- Angol nyelvű idegenvezető ( felár ellenében a szabad kapacitás függvényében kérhető Magyar nyelvű idegenvezető is )
- Belföldi repülőjegyet és illetékeit Vietnam Airlines járatain : Hanoi-Hue, Danang-Nha Trang, Nha Trang-Saigon,
- Belépődíjakat
- Hajókirándulást Nha Trangban
- Kötelezően megkötendő sztornó és betegség-, baleset-, poggyász biztosítást

Vietnám látványosságai, Vietnám körutazás nem tartalmazza:
- Budapest-Hanoi/Ho Chi Minh-Budapest repülőjegyet
- Vietnámi vízum és ügyintézés díját (27.500 Ft/fő)
- Italokat
- Programban nem jelzett étkezést.
- Személyes kiadások, sürgősségi transzferek
- Borravalókat (kb. 6 USD/fő/nap)

Fontos

- Az ár 2018. május 1 - 2018. április 30 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 9 HUF / THB árfolyamig garantáljuk. Abban az esetben, ha a HUF/THB árfolyam a Raiffeisen és a Siam Commercial Bank közép árfolyamainál magasabbak, mint 9 HUF, úgy az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.

A teljes ár tartalmazza az utazás összes költségét, mint a vízumok, adók, illetékek, útlemondási biztosítás, baleset, betegség-és poggyász biztosítás, kötelező felárak árát.
Thaiturizmus © 2014-2018 Minden jog fenntartva!