Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?
*** *** *** 

Vietnami utazás, körutazás,14 nap vonattal Vietnamban, Hanoi-Sapa-Halong-Hue-Hoian-Nha Trang-Saigon-Mekong

Vietnam körút, körutak, körutazás, nyaralás, üdülés, vietnami utak, utazás


Vietnami utazás, körutazás Vietnámban. Vietnámi nyaralások. Vietnami körút angol idegenvezetéssel. Privát vietnami körút 2 fő részére. Fedezze fel Vietnámot egyénileg, saját tempóban. Egyénileg utazóknak ajánljuk Vietnámi útjainkat. Vietnam körutazás vonattal 14 nap, Hanoi-Sapa-Halong-Hue-Hoian-Nha Trang-Saigon-Mekong

Az utazás végső ára:

Felnőtt: 614 000 Ft/fő-től
Utazás nyomtatása   Utazás letöltése

Utazás alapadatai:

Utazás típusa:    Körutazás
Kiutazás: Egyénileg
Szállás: ***
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 14 nap/13 éjAjánlatkérés egyedi indulással
  

Program leírás:

Vietnám körutazás vonattal 14 nap / 13 éj : Hanoi – Sapa - Halong Bay – Hoi An – Nha Trang - Ho Chi Minh City (Saigon) – Mekong Delta.

Indulás időpontok : 2020. szeptember 01. - 2021. október 30. (folyamatosan minden nap) Az ár minimum 2 fő együtt utazása esetén érvényes. Privát túra !

1. nap Érkezés Hanoiba (V)
Érkezés Noibai reptérre,Találkozás az idegenvezetővel. Este ellátogatunk a Thang Long étterembe, ahol a vacsoránál megkóstolhatják a vietnámi étel specialitásokat. Vacsora után megnézünk egy vízi bábelőadást. Szállás Hanoiban.

2. nap Egész napos városnézés Hanoiban (R,E)
Reggeli órákban kezdődik Vietnami körutazásunk, ezen a napon bebarangoljuk Hanoi nevezetességeit. Első állomásunk a Ba Dinh tér és az a fölé magasodó Ho Chi Minh, a modern Vietnam alapító atyjának mauzóleuma. Ezen a téren nyilvánította Ho Chi Minh elnök 1945. szeptember 2-án függetlennek Vietnámot. Itt található a hatalmas márvány mauzóleum, melyben hűtött teremben őrzik az 1969-ben elhunyt, Ho Chi Minh elnök bebalzsamozott testét. A mauzóleum szomszédságában található az a ház, ahol Ho 1945 nyarán lakott. Itt tanulmányozva az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatát és írta beszédét. Innen tovább haladunk Hanoi egyik fontos szimbóluma, az Egylábú pagoda felé, mely egy erődhöz hasonlít. Az épületet egyetlen betonoszlop támasztja alá, távolról úgy néz ki, mint a lótuszvirág szárral együtt. A pagoda Ly Thai Tong király látomásából jött létre. Néhány sarokra fekvő Nyugati-tó ad helyet Vietnam legrégebbi pagodájának, a Tran Quoc Pagodának. Az épületet a 6. században Ly Nam De uralkodása idején létesítettek. A kellemes séta után egy helyi étteremben megkóstolunk néhány igazán kiváló vietnami ételt. Ebéd után felkeressük a Néprajzi Múzeumot, majd az Irodalom Templomát. A Konfucius-templom mintájára épült Van Mieut Ly Thanh Tong Király hozta létre 1070-ben. Majd hat évvel később itt nyitotta meg az ország első egyetemét. Kezdetben a királyi család gyermekei tanulhattak, idővel bárki jelentkezhetett, akinek meg volt a megfelelő előképzettsége. Tovább folytatjuk utunkat a smaragdzöld Hoan Kiem-tóhoz, ahol megtekintjük a szépséges Ngoc Son templomot, amely egy kis szigeten a tó északi végében található. A nap végén szabad program.
20 óra 30 perckor buszunk a Hanoi vasútállomásra visz minket, ahol vonatra szállunk és elindulunk LaoCaiba. Éjszakánkat hálókocsis vonaton töltjük.

3. nap LaoChai – Sapa – Catcat (R,E,V)
A kora reggeli órákban megérkezünk LaoCai vasútállomásra, ahonnan busszal megyünk tovább Sapába. Elfoglaljuk szállásunkat, majd megreggelizünk. Délelőtt elindulunk felfedezni a környéket, ill. egy helyi piacot. A környék rizs, kardamom és kukorica földjeiről, az itt élő sokféle egzotikus etnikumokról ismert. Délután elsétálunk CatCat faluba ahol meglátogatjuk a H’mongokat. Gyönyörű látvány tárul elénk a környék rizsföldjeire letekintve. Sétánk alatt ellátogatunk az Ezüst vízeséshez, melynél néhány percet el is töltünk. Szállás Sapában.

4. nap LaoChai – Tavan Village - Hanoi (R,E,V)
Reggeli után három helyi települést, a H’mongok, a Dzayok lakhelyét Y Linh Ho, Lao Chai, Ta Van lakhelyét keressük fel és pillantunk bele az ott lakók életébe. A délutáni szabad idő alatt felfedezhetjük a szállodánk közelében lévő tavat, illetve kicsit bebarangolhatjuk a francia beütéssel rendelkező kisvárost. Délután kipihenhetjük magunkat, mielőtt elindulnánk LaoChai vasútállomás felé, hogy újra Hanoi felé vegyük utunkat. Éjszakánkat hálókocsis vonaton töltjük.

5. nap Hanoi-Halong - Hanoi (R,E,V)
Korán reggel érkezünk Hanoiba. A vasútállomásról reggelizni megyünk, majd onnan indulunk a Halong Öbölbe. Halongot a világ nyolcadik csodájának tartják. Az UNESCO 1994-ben először, majd 2000-ben ismét a világörökség részének jelölte. Mintegy kétezer sziget szóródott szét az öböl 1500 km2-es területén. Halong lenyűgöző mészkőtornyai és titokzatos barlangjai évről-évre több látogatót vonzanak. Az apró szigetek szinte mindegyikén érintetlen tengerpartok, szél és víz alkotta barlangok találhatóak. Érkezés után hajóra szállunk és megkezdődik az utazás a Halong öbölben. Dinh Huong sziget, Ga Choi sziget, Dog és Sail szigeteket érintve jutunk el a Sung Sot barlangba (meglepetések barlangja), mely az öböl egyik legszebb barlangja. Délután visszaindulunk Hanoiba, ahol a vacsora vár rank. Szállás Hanoiban.

6. nap Hanoi - Hue (R,E,V)
Egész napos szabad program, melynek keretében cycloval bebarangolhatjuk az óvárost, ill. vásárolhatunk. Kora este transzferünk közvetlenül a vasútállomásra szállít bennünket, ahonnan éjszakai vonattal megyünk Huéba. éjszaka a vonaton. Hue az ország hajdani fővárosa 1945-ig, az utolsó vietnámi császár szülővárosa. Látogatásunk első állomása a Minh Mang császár mauzóleuma, mely a Nguyen-dinasztia uralkodóinak síremlékei. A grandiózus templom komplexum központjában van a temetkezési hely, melyet paloták, pavilonok, kőtáblacsarnokok, kapuk, tavak és kertek öveznek.

7. nap Hue (R,E)
Korán reggel érkezés Huéba, majd transzfer a szállodába. Reggeli után hajókirándulásra indulunk a Parfüm folyón. Hajóutunk a Citadella szomszédságában ér véget, ahonnan gyalog folytatjuk utunkat, hogy bevehessük az erődöt. A 17. században úttörőnek számító francia katonai építész, Sébastien de Vauban tervei alapján építették a 4 km2-es erődrendszert. Sétánkat az erőd belsejében folytatjuk, ahol megnézzük a déli Kaput, a zászló tornyot, a kilenc dinasztikus urnákat, a Thai Hoa palotát, a kilenc megszentelt ágyút és a Tiltott Bíborvárost. Az ebédet egy helyi étteremben szolgálják fel nekünk, ízelítőt adva néhány hagyományos vietnami ételből. Délután szabadprogram. Délután lazítás képen ellátogatunk a Dongba Piacra, ahol kedvünkre szemezgethetünk az árusok portékái között. Itt szinte minden megtalálható. Fűszerek, zöldségek, gyümölcsök, ajándéktárgyak, amire akár a helyieknek, akár nekünk turistáknak szükségünk lehet. Vacsora a Royal étteremben. Szállás Huéban.

8. nap Hue – Hoi An (R,E)
Reggeli után elindulunk a Mandarinok útján délnek Danang felé. Útközben egy rövid pihenőt tartunk Langco Beachen, ahonnan remek fényképeket készíthetünk a Hai Van Pass alagútról és az ahhoz vezető hídról. Majd folytatjuk utunkat Vientnam negyedik legnagyobb városa, Danang felé. Danangba érve megcsodáljuk a több száz terrakotta-, homokkő és bronzszobrot a Cham Múzeumban, melyeket a Cham Királyság városaiból és templomaiból szállítottak ide. Ebédünket Danangban fogyasztjuk el. Ebéd után ejtőzhetünk a China Beachen, mely nevét az Amerikai Haditengerészettől kapta. A homokos tengerparton élvezhetjük a tengert és a napot. Innen már csak Hoi An a cél, menet közben megcsodálhatjuk a Ngu Hanh (Márvány) hegységet. Hoi Anba érkezésünk után foglaljuk el szállásunkat.

9. nap Hoi An – Danang – Nha Trang (R,E)
Reggeli után transzfer a danangi vasútállomásra ahonnan nappali vonattal indulunk Nha Trangba. Nha Trang Vietnám legismertebb tengerparti üdülőhelye. Nem cask a hullámok és a Nap csábítja az utazókat, hanem az olcsó bárok és bulihelyek a part mentén. Este érkezünk az üdülővárosba. Transzfer a szállodába, ahol megvacsorázunk. Éjszaka Nha Trangba

10. nap Nha Trang (R,E,V)
Reggeli után hajókirándulásra indulunk Hon Tam szigetére, mely 180m-re magasodik az öböl fölé. Ezután ellátogatunk egy halászfaluba, ahol a halászok színes csónakokban szállítják fogásukat a partra. Az éttermek friss halételekkel csábítják magukhoz az érkezőket. A sziget másik végében található a Tri Nguyen akvárium, amit szintén megnézünk. Vacsora a hajó fedélzetén. Éjszaka Nha Trangban.

11. nap Nha Trang (R,E)
Reggeli után napozás, fürdőzés a strandon. Délben jön értünk az idegenvezető és vele indulunk ebédelni. Ebéd után indulunk a Cai folyó fölötti sziklán álló Po Nagar tornyokhoz, a város legpompásabb látnivalóihoz. A helyet arról a tízkarú anyaistennőröl nevezték el, aki megtanította a csamokat rízst ültetni és szőni. Ezután a Cai folyóval szemben lévő Long Son pagodát látogatjuk meg. A templomból kőlépcső vezet a 24 m magas fehér Buddha szoborhoz, mely felülről uralja a várost. Kora este transzfer a Nha Trangi vasútállomásra, ahonnan az éjszakai vonattal Saigonba ( Ho Chi Minh City ) indulunk. Éjszaka a vonaton.

12. nap Ho Chi Minh City (R,E)
Hajnalban érünk a saigoni vasútállomásra, ahonnan transzfer visz bennünket a szállodába. Szállodában pihenő, majd reggeli. Reggeli után városnézésre indulunk, ahol bejárjuk a China Town-t, a Bin Thay piacot melynek jellegzetessége a pagoda stílusú tetőzet és a főbejárat fölötti óratorony. A kétszintes kínai piac nyitott udvarán sárkányos és oroszlán-kutyás vízköpők táplálják a medencét. A negyed szívének számító Thien Hau templom a következő állomásunk, melynek fő díszítő elemei a bejáratnál elhelyezkedő kerámiababák. Ebéd előtt még betérünk a Háborús emlékek múzeumába, mely a franciák és amerikaiak elleni harcnak állít emléket. Ezután egy helyi étteremben fogyasztjuk el ebédünket. Délután az Újraegyesítés Palotájánál folytatódik programunk. Majd felkeressük a francia katolikus építészet példaképét a Notre-Dame-Katedrálist, melynek homlokzata két egyforma harangtoronnyal büszkélkedik. Ezután a Központi Posta és Vietnam egyik leghíresebb kézi hímző műhelye következik. A program zárásaként pedig Ben Thanh piacon élvezhetjük az alkudozást és a vásárlást. Éjszaka Ho Chi Minh Cityben.

13. nap Mekong Delta (R,E,V)
Reggeli órákban indulás My Thoba, utunkat festőien zöld rizsföldek szegélyezik majd. Hajóra szállunk, ahonnan gyönyörködhetünk a folyót szegélyező gólyalábas házakban, ültetvényekben és halászfaluban. Ebédünket a Teknős szigeten egy gyümölcskertben fogyasztjuk el. Ezután ismét vízre szállunk, régi kínai csónakokkal hajózunk tovább gyönyörű környezetben. Délután indulunk vissza Saigonba. Út közben megállunk a Vinh Trang Pagodánál. Vacsora és éjszaka Saigonban..

14. nap Ho Chi Minh – Budapest (R)
Szabad program, majd transzfer a repülőtérre és visszaindulunk Budapestre.


Vietnám körutazás vonattal tartalmazza:
- Belföldi vonatjegyeket (4 ágyas hálófülkében)
- Szállást 13 éjszakára 3 csillagos szállodában, kétágyas szobában
- Transzfereket
- Étkezést program szerint. R = Reggeli, E = ebéd, V = vacsora.
- Éjszakai vonat Hanoi - Lai Cai - Hanoi (4 ágyas hálófülkében)
- Angol nyelvű idegenvezető ( felár ellenében a szabad kapacitás függvényében kérhető Magyar nyelvű idegenvezető is )
- Belépődíjakat
- Hajókirándulást Nha Trangban
 

Vietnám körutazás vonattal nem tartalmazza:
- Budapest-Hanoi/Ho Chi Minh-Budapest repülőjegyet
- Vietnámi vízum és ügyintézés díját (29.000 Ft/fő)
- Italokat
- Programban nem jelzett étkezést.
- Személyes kiadások, sürgősségi transzferek
- Borravalókat (kb. 6 USD/fő/nap)
- Sztornó-, betegség-, baleset-, poggyász biztosítást

Fontos

- Az ár 2020. szeptember 1 - 2021. október 31 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 310 HUF / USD árfolyamig garantáljuk. 20 nappal indulás előtt az aktuális árfolyamnak megfelelő árfolyam felár fizetendő. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.

Szállás leírás:

Golden Cyclo Hotel****
Hanoi, Hoan Kiem district

A Golden Cyclo Hotel Hanoi óvárosában található, mely a legnépszerűbb turisztikai terület a fővárosban. A Ho Chi Minh mauzóleum 1,5 km-re, a Hoan Kiem-tó 850 méterre, az Irodalom temploma 1 km-re, Noi Bai nemzetközi repülőtér pedig 30 km-re fekszik a szállodától. A különleges, elegáns dizájnnal rendelkező szálloda minden utazó számára kedvelt pihenőhely. A légkondicionált szobák síkképernyős TV-vel, minibárral, széffel, íróasztallal és egy kényelmes ülősarokkal vannak felszerelve. Az étteremben válogatott a vietnami és a nyugati ételeket fogyaszthatnak a vendégek.

Szolgáltatások: szobaszerviz, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, expressz be- és kijelentkezés, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, ATM / bankautomata a helyszínen, concierge-szolgáltatás, privát be- és kijelentkezés, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, cipőtisztítás, nadrágvasaló, napi takarítás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás

Szabadidős lehetőségek: fitneszközpont, kerékpárkölcsönző, külön személyzet a szórakoztatásért

Étkezés: bár, reggeli a szobában, à la carte étterem, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

Internet: A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Parkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás nem szükséges).

Általános: újságok, széf, nemdohányzó szobák, családi szobák, lift, hangszigetelt szobák, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Holiday Sapa Hotel***
Sapa, Market Area

A Holiday Sapa Hotel egy titokzatos és gyönyörű város szívében található, számos kulturális és történelmi látnivaló közelében. A szobák egy része a városra, másik része a hegyre néz. Minden szoba fel van szerelve légkondicionálóval, kábel TV-vel, és fürdőszobával. Az 5. emeleten, lévő étteremből remek panoráma nyílik a környező hegyekre. Az étteremben vietnami specialitásokat, nyugati-és ázsiai ételeket szolgálnak fel.

Szolgáltatások: szobaszerviz, csomagolt ebéd, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, expressz be- és kijelentkezés, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, ATM / bankautomata a helyszínen, concierge-szolgáltatás, privát be- és kijelentkezés, közös társalgó/TV szoba, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, cipőtisztítás, nadrágvasaló, napi takarítás, fax / fénymásolás, szuvenír / ajándékbolt, VIP szobalétesítmények

Kültéri egységek: kert

Szabadidős lehetőségek: masszázs, kerékpárkölcsönző

Étkezés: étterem, bár, reggeli a szobában, svédasztalos étterem, büfé, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

Internet: A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Parkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás szükséges).

Általános: széf, üzletek a szálláshely területén, nemdohányzó szobák, lift, fűtés, légkondicionálás

 

Asia Hotel Hue***
Hue, City Central

Asia Hotel egy 14 emeletes épület, mely Hue központjában helyezkedik el, séta távolságra a Parfüm folyótól. Bevásárló negyed, művészeti galériák, vannak a közelében, de a turisztikai látványosságok is könnyen elérhetők a szállodából. A szobák klasszikus csiszolt fapadlóval, a természetes anyagokból készült és ízléses és elegáns bútorokkal vannak felszerelve. Található bennük hajszárító, műholdas TV, telefon, fürdőszoba, gyönyörű pamut fürdőköpeny, finom ágynemű és paplanok. Többségükben a látványos panoráma nyílik a nyugodt Perfumer folyóra, vagy a csodálatos Ngu Binh hegyre vagy az óvárosra. Az éttermekben tradicionális vietnami és nemzetközi ételeket, valamint helyi specialitásokat és finom italokat fogyaszthatnak a vendégek.

Szolgáltatások: szobaszerviz, autókölcsönző, 24 órás recepció, expressz be- és kijelentkezés, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, ATM / bankautomata a helyszínen, gyermekfelügyelet, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, cipőtisztítás, üzleti központ, fax / fénymásolás, fodrászat / szépségszalon, szuvenír / ajándékbolt, VIP szobalétesítmények

Kültéri egységek: grillezési lehetőség, szabadtéri medence, terasz

Szabadidős lehetőségek: darts, szauna, fitneszközpont, wellnessközpont, pezsgőfürdő, kerékpárkölcsönző, játékterem, játszótér

Étkezés: étterem, bár, reggeli a szobában

Internet: A szobákban WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Parkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás szükséges).

Általános: széf, kápolna / kegyhely, üzletek a szálláshely területén, nemdohányzó szobák, akadálymentesített, lift, antiallergén szoba, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, kijelölt dohányzóhely
 

Thuy Dong 3 Hotel***
Hoi An, Óváros

A 2003-ban épült nemzetközi színvonalú Thuy Duong 3 Hotel Hoi An óvárosában, Da Nang városának nemzetközi repülőterétől 30 km-re található. Az ősi városrész mindössze 5 perc sétára van a szállodától. A trópusi kertekkel körülvett szálloda medencét, wellness-részleget, éttermet kínál vendégeinek.

Kültéri egységek : grillezési lehetőség, kert

Szabadidős lehetőségek : horgászási lehetőség, kerékpározás, búvárkodás, szauna, fitneszközpont, wellnessközpont, masszázs, törökfürdő / gőzfürdő, kerékpárkölcsönző, esti szórakozási lehetőségek

Étkezés : étterem, bár, reggeli a szobában, à la carte étterem, svédasztalos étterem, büfé

Internet : Ingyenes! A bizniszközpontban modemes internet biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : szobaszerviz, autókölcsönző, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, expressz be- és kijelentkezés, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, concierge-szolgáltatás, mosoda, vasalási szolgáltatás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás, fodrászat / szépségszalon, szuvenír / ajándékbolt

Általános : újságok, széf, üzletek a szálláshely területén, nemdohányzó szobák, családi szobák, lift, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Majestic Hotel***
Nha Trang, Central Tran Phu

A Majestic Hotel a Dél-Vietnami Nha Trang városban, a Tran Phu Street-en helyezkedik el, mely az egyik legszebb tengerparti út a városban. A Majestic Star Hotel mindössze 10 perces autóútra van Nha Trang kikötőjétől, ahonnan hajókirándulások indulnak a szebbnél szebb szigetekre. A szálloda építészetében keveredik az európai és az ázsiai stílus. A gyönyörű tengerpart kétperces sétára található. A szálloda szabadtéri medencével rendelkezik. Légkondicionált szobákban szekrény, síkképernyős kábel TV, minibár, és fürdőszoba kapott helyet.

Szolgáltatások: reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, mosoda, vasalási szolgáltatás, tárgyalás / bankett lehetséges, fax / fénymásolás

Kültéri egységek: szabadtéri medence

Szabadidős lehetőségek: szauna, masszázs, privát strandszakasz, kerékpárkölcsönző, karaoke

Étkezés: étterem, bár

Internet: A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Parkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás nem szükséges).

Általános: széf, családi szobák, lift, légkondicionálás
 

Ruby River Hotel***
Ho Chi Minh City (Saigon), Ben Thanh Market

A Ruby River Hotel Ho Chi Minh City ( Saigon ) központjában található, a Tan San Nhat nemzetközi repülőterétől kb. 30 percre. A Ruby River Hoteltől nem messze találhatóak a helyi turisztikai látványosságok (Saigon Notre-Dame bazilika, Operaház, Remnants Múzeum, Ben Thanh piac, Ho Chi Minh Szépművészeti Múzeum). Az elegáns, légkondicionált szobákhoz kényelmes ágy és bútorok, 81 cm-es síkképernyős TV, széf, íróasztal valamint minibár és saját fürdőszoba tartozik. Az étteremben vietnámi és nyugati ételeket szolgálnak fel.

Szolgáltatások: szobaszerviz, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, 24 órás recepció, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, fax / fénymásolás

Étkezés: étterem, reggeli a szobában

Internet: A szobákban WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Parkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás nem szükséges).

Általános: széf, nemdohányzó szobák, lift, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, légkondicionálás
 

Az utazás végső ára az alábbiakat nem tartalmazza : - Budapest-Hanoi/Ho Chi Minh-Budapest repülőjegyet - Vietnámi vízum és ügyintézés díját (29.000 Ft/fő) - Italokat - Programban nem jelzett étkezést. - Személyes kiadások, sürgősségi transzferek - Borravalókat (kb. 6 USD/fő/nap) - Sztornó-, betegség-, baleset-, poggyász biztosítást
Thaiturizmus © 2014-2021 Minden jog fenntartva!