Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldről

Vízum Thaiföldre

A thai kormány döntése alapján 2011. augusztus 11-től a harminc napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól.

Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A nem turista célú, illetve a harminc napot meghaladó tartózkodáshoz továbbra is vízum szükséges, melyet állampolgáraink a Thaiföldi Királyság Budapesti Nagykövetségén igényelhetnek. A hatályos thai törvények szerint tartózkodási engedély hiányában külföldi állampolgárok 180 napon belül legfeljebb 90 napot tölthetnek Thaiföldön. 

 

A thai vízum beadásához szükséges dokumentumok :
- útlevél (melynek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie)
- 1 db kitöltött vízumkérőlap
- 2 db színes igazolványkép (3,5 cm X 4,5 cm, fényképész által készített)
- repülőjegy másolata

A vízumkérelmek elbírálása a bedástól számított 4-6 munkanapon belül történik.

Ügyintézési díj: 3.500 HUF/útlevél
 

Thaiturizmus © 2014-2017 Minden jog fenntartva!