Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Mobil Applikációk

A mai rohanó világban nincs idő utazás előtt útikönyvért, térképekért rohangálni, információkat gyűjteni. Nem beszélve arról, hogy manapság mindenki okostelefont használ. Ezen az oldalon összeszedtünk egy pár mobil applikációt, melyek hasznosak lehetnek az utazás során.

Jó szórakozást kívánunk az applikációk használatához!

 

POCKET GUIDE - Magyar termékdíjas termék!

A Pocket Guide szolgáltatást azoknak a turistáknak találták ki, akik nem hajlandók társas túrákon részt venni, a saját tempójuk szerint és a kívánt mélységben szeretnék megismerni a várost. A rendszer egy teljes értékű városkalauz, ami lehetővé teszi a külön felkészülés nélküli városnézést. Segítségével nem kell útikönyvek és internetes információk alapján számolgatni és tervezgetni a városnézést, vagy a rendelkezésre álló információk tömegéből találomra válogatni.

BANGKOKI túrák kidolgozását irodánk végezte!

 

Amazing Thailand
Thailand in your hand

Quickly find and deliver information on nearby with "Amazing Thailand" application, you can now find the nearest and interesting travel destination around you.

 

Top 50 Amazing Experiences in Thailand

Whether you’re planning a visit or just interested in finding out more about Thailand, this free application will give you an overview of the Kingdom’s highlights. Explore Thailand’s top 50 experiences, from ancient temples and pristine beaches to outdoor adventures and world-class luxury, all on a simple and easy interface.

 

SPEAK THAI

The Tourism Authority of Thailand presents a new useful tool that lets you visit Thailand worry-free

 


 

NOSTRA Map Thailand

Travel across Thailand with NOSTRA, the world’s best Thailand map. No.1 of navigation map data in Thailand.

 

 

 

 

 

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!