Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

SZÁLLÁS AJÁNLATAINK

The Silver Palm Rama 9 – Bangkok ****

Bangkok, Hua MakA The Silver Palm Hotel ötvözi a luxust és a kényelmet a legkorszerűbb városi üdülőhelyen, Hua Mak városrészben, közel a reptérhez, közvetlenül az airport link szomszédságában. A négycsillagos üdülőhely ötvözi az üdülőhely luxusát egy belvárosi szálloda kényelmével.
Bangkok belvárosában a szállodák többsége felhőkarcoló, amelyek nem tudnak menekülni a városi élet morcos nyüzsgése elől. A The Silver Palm Hotel ebből a szempontból egyedülálló, mivel létrehoztak egy városi üdülőhelyet, ahol a vendégek ugyanúgy pihenhetnek és lazíthatnak, mint egy Phuket i vagy Koh Samui üdülőhelyen.

A The Silver Palm Hotel minden kényelemmel és felszereltséggel rendelkezik, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát. Minden szoba saját erkéllyel, légkondicionálóval, hajszárítóval, ágyneművel, piperecikkekkel, ingyenes Wi-Fi-vel, televízióval és DVD-készlettel, vasalódeszkával és vasalóval, vízforralóval és telefonnal rendelkezik. Superior szobáink és hosszú távú szálláslehetőségeinkhez teljesen felszerelt konyha is tartozik, így elkészítheti saját ételeit.

A The Silver Palm Hotel hatóságilag kijelölt karantén hotel, ahol el lehet tölteni a kötelező két hetes karantén időt. 

 Karantén csomag foglalása >>>

Fotógaléria654321
Thaiturizmus © 2014-2023 Minden jog fenntartva!