Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Tengerparti esküvő Koh Samuin

Képzelje el az esküvőjét egy olyan helyszínen, ahol a természet csodálatos színpalettája adja az ünnepi keretet: a türkizkék tenger, a finom, fehér homok, a buja trópusi zöld és a naplemente aranyló fényei. Koh Samui, Thaiföld egyik gyöngyszeme, tökéletes választás azoknak a pároknak, akik egy különleges, emlékezetes és romantikus esküvőre vágynak, közel a természethez, mezítlábas eleganciával.

A Természet Varázsa
Koh Samui varázslatos strandjai, mint a Chaweng, Lamai, vagy a rejtettebb, békésebb csendes öblök, mint a Bophut és Maenam, kiváló háttérként szolgálnak egy tengerparti esküvőhöz. A természet adta díszlet nem igényel túlzott dekorációt, hiszen a környezet önmagában is tökéletes. A naplemente, amint a tengerbe süllyed, káprázatos háttérvilágítást biztosít a ceremóniának, így teremtve meg az igazán felejthetetlen pillanatokat.

Esküvői Szertartások
Koh Samui sokszínűsége lehetővé teszi, hogy az esküvői szertartások széles skálájából válasszanak a párok. Legyen szó hagyományos thai ceremóniáról, amely a helyi kultúra szépségét és gazdagságát tükrözi, vagy egy modern, személyre szabott esküvőről a tengerparton, Koh Samui minden igényt kielégít. A sziget számos professzionális esküvőszervezőt és helyszínt kínál, akik segítenek megvalósítani az álomesküvőt.

Gasztronómiai Élmények
Egy esküvő nem lenne teljes kiváló étkezés nélkül. Koh Samui gasztronómiai kínálata rendkívül változatos, a friss tengeri herkentyűktől a helyi thai fogásokig, valamint a nemzetközi konyha remekeiig. Egyedi esküvői vacsorákat szervezhetnek, ahol a helyi ízek és a nemzetközi kulináris remekművek egyesítése gondoskodik a vendégek ízlelőbimbóinak öröméről.

Szórakozás és Kikapcsolódás
Koh Samui nem csupán az esküvő napján kínál felejthetetlen élményeket, hanem az azt megelőző és követő napokban is. A vendégek és a friss házasok élvezhetik a sziget számos kikapcsolódási lehetőségét, legyen szó búvárkodásról, spa-látogatásról, vagy egy egyszerű napozásról és úszásról a kristálytiszta vizekben. A szigeten található számos luxus üdülő és villa, amelyek kiváló szállást kínálnak az esküvői vendégek számára.

Emlékek, Amelyek Örökké Tartanak
Az esküvői fotózások Koh Samuin különleges természeti környezetében, a tengerparti sziklákon, a trópusi kertekben vagy a hajnali fényben fürdő strandokon olyan emlékeket hoznak létre, amelyek örökké tartanak. Ezek a képek nem csak az esküvő pillanatait örökítik meg, hanem a sziget rendkívüli szépségét is, így minden évfordulókor újra átélhetik ezt a különleges napot.

Mezítlábas esküvő Koh Samuin a tökéletes választás azoknak a pároknak, akik egyedi, intim és természetközeli helyszínen szeretnék összekötni az életüket. A természetes szépség, a kulturális gazdagság, a kiváló gasztronómia és a különleges szórakozási lehetőségek kombinációja garantálja, hogy ez a nap valóban felejthetetlen legyen mindenki számára.

A csomag a következőket tartalmazza (nem hivatalos esküvő)
- Egyeztetés az Esküvői Mesterrel a szertartás minden lépéséről.
- Friss virág a vőlegénynek.
- Friss virágcsokor a menyasszonynak.
- Fotós korlátlan fotózással + az összes fotó USB-n vagy felhő tárhelyen.
- Transzfer oda-vissza a szállodából/a szállodába.
- Illatosított hideg törölköző és ivóvíz.
- Helyszíni virágdíszítés, folyosó/oltár felállítása.
- Ceremóniamester (celebráns).
- Zenei aláfestés a szertartás alatt.
- Homokos egybekötési szertartás.
- Virágszirom-zuhany a szertartás után.
- Házassági bizonyítvány (nem hivatalos).
- 1 üveg ünnepi pezsgő.
- A frissen házasodott zászló felvonása.
- Beach bérleti díja

A galériában lévő képek egy korábbi tengerparti esküvőn készültek, elefánt bérlése már nem lehetséges !

 

Tengerparti Esküvő ára : 530.000 HUF/2 fő

Fotógaléria321
Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!