Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Kiemelt Bangkok városnézés+Koh Phangan üdülés, nyaralás, pihenés. Thaiföld utazás ajánlataink

Bangkok

Bangkok vagy thai nyelven Krung Thep (magyarul: az angyalok városa) Thaiföld fővárosa, s egyben legnagyobb városa is. A város a Chao Phraya folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl (Sziámi-öböl) mellett. Beceneve: „Kelet Velencéje”. Bangkokba található Ázsia néhány lenyűgöző nevezetessége, melyeket mindenféle képen érdemes megnézni. ( Hajnal Templom, Smaragd Buddha, Királyi Palota, Tikfa Palota, Fekvő Buddha stb. ) Forróság, zaj és fullasztó kipufogógáz, szmog jellemzi a majd 10 milliós várost, de néhány napot azért érdemes Bangkokban eltölteni.

Koh Phangan

A thai földnyelven félúton lefelé a Sziámi-öbölben halványan látható Koh Samui-szigetcsoport egyre népszerűbbé. A hátizsákos turisták utolsó menedékének számító Koh Phangan - koh szigetet jelent - manapság fokozatosan alakul át drága üdülőterületté. Koh Phangan tucatnyi pálmákkal szegélyezett stranddal rendelkezik. A legismertebb Haad Rin, ahol a minden teliholdkor a Full Moon Partyt tartják. Maehaad Bay, Salad Beach, Haad Yao Beach, Baan Thai Beach, Tong Nai Pan, Haad Youan Beach, Haad Rin Beach olyanok, mint egy képeslap. Tiszta kék tenger, fehér homokos strand buja zöld kókuszpálmafákkal.

Koh Phangan utazás

Aki kulturális igényeit már kielégítette Bangkokban, az forduljon Koh Phangan felé. Pompás strandok, várják a Koh Phanganra látogatókat. Nagyszerű búvárkodási és vízisport-lehetőségek is vannak a szigeten. Az élet könnyed. Dél felé utazva Bangkok fényévnyi távolságra tűnik. Búvárkodás, halászás, úszás vagy egyszerűen lazítás a kristálytiszta tengerben, napozás vagy séta a fehér homokos, pálmafákkal övezett tengerparton - Koh Phangan rövid paradicsomi élménynek fog tűnni.

Mikor utazzunk Koh Phanganra ?

Koh Samuin az év 365 napján meleg van, az átlag hőmérséklet, éjjel-nappal 30C°+- 3C°. A tenger vize kb. 28-30 C°, a pártartalom tipikusan trópusi 70-90%. Száraz és esős évszakok váltják egymást. Koh Phanganon az igazi főszezon Január közepétől Március végéig, ill. Július elejétől Augusztus végéig tart. A nyári főszezonban ( kora este 5-6 óra között ) rendszeresek a monszunesők, de ez a nappali napozást, pihenést, fürdést nem befolyásolja. Koh Phanganra szinte egész éveben érdemes utazni, az igazi esős időszak November-Decemberben van Koh Samuin, ekkor nem javasoljuk az utazást.

Akciós, olcsó Koh Phangan utazás

Amennyiben olcsón szeretne Budapestről Koh Phanganra eljutni, úgy javasoljuk, hogy utazását minél előbb foglalja le irodánknál. Foglaláskor csak a részvételi díj 50%-át kell kifizetni, a többit ráér indulás előtt egy hónappal. Így biztosítani tudjuk Önöknek a legkedvezőbb repülőjegy lehetőséget Budapestről Koh Phanganra és lefoglaljuk Önöknek az ár-érték arányban legkedvezőbb szállást. Last minute utazásokra ne számítsanak Koh Phangan viszonylatában, mert ahogy közeledünk az utazási dátumhoz, úgy egyre jobban telítődnek a helyek a repülőgépeken, ill. a szállodákban is elfogynak az olcsóbb szobák.

Thaiturizmus © 2014-2023 Minden jog fenntartva!