Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Bangkok városnézés + Phuketi nyaralás

Fedezze fel Thaiföld csodáit egy felejthetetlen utazással, amely Bangkok pezsgő városi életét és Phuket paradicsomi tengerpartjait egyesíti. Ez a különleges kombináció lehetővé teszi, hogy megismerje Thaiföld kulturális gazdagságát és természeti szépségét egyaránt.

Bangkok - A város, ahol sosem áll meg az élet
Az utazás első állomása Bangkok, Délkelet-Ázsia egyik legizgalmasabb metropolisza. A város a káprázatos királyi paloták, ősi templomok és modern épületek kontrasztját kínálja. Kezdje a felfedezést a Grand Palace-nál, ahol a csillogó Wat Phra Kaew (Smaragd Buddha Templom) található. Ne hagyja ki a Wat Pho-t sem, amely otthont ad a híres fekvő Buddhának, és fedezze fel a Wat Arun varázslatos tornyait a Chao Phraya folyó partján.

A kulturális élmények mellett Bangkok a vásárlás és a gasztronómia paradicsoma is. Barangoljon a Chatuchak hétvégi piacon, ahol mindent megtalál, amit csak keres, vagy élvezze a híres utcai ételeket, mint a pad thai vagy a mango sticky rice. Este fedezze fel a város vibráló éjszakai életét, a rooftop bárok és a színes éjszakai piacok kínálta szórakozási lehetőségeket.

Phuket - A trópusi paradicsom
Bangkok után utazzon tovább Phuketre, Thaiföld legnagyobb szigetére, ahol a kristálytiszta vizek, fehér homokos strandok és buja trópusi erdők várnak. Phuket tökéletes helyszín a pihenéshez és a kalandhoz egyaránt. Látogasson el a Patong Beach-re, ahol a napfény, a tenger és a homok mellett számos vízi sportot is kipróbálhat, vagy barangoljon a nyugodtabb

Kata és Karon strandokon.
Phuket nem csak a tengerpartokról szól. Vegyen részt egy hajókiránduláson a Phang Nga-öböl lenyűgöző mészkősziklái között, látogasson el a James Bond-szigetre, vagy fedezze fel a búvárkodás csodáit a Similan-szigetek kristálytiszta vizeiben. A kulturális élményeket keresők élvezni fogják a Chalong-templomot és a Phuket Old Town történelmi utcáit, ahol a színes épületek és kínai-portugál építészeti stílusok időutazásra hívják a látogatókat.

Az Utazás
Ez a különleges utazás Bangkokban kezdődik, ahol a kultúra, a történelem és a modern városi élet keveredik, majd Phuketben folytatódik, ahol a természet adta szépségek és a trópusi lazítás várja az utazókat. Ez a kombináció tökéletes választás azok számára, akik szeretnének belekóstolni Thaiföld változatos arcába: megtapasztalni a városi lüktetést, majd elmerülni a természet nyugalmában és szépségében.

Válassza ezt az utazást, ha egy különleges és emlékezetes thaiföldi élményre vágyik, ahol a kulturális felfedezésektől kezdve a tengerparti nyaralásig mindent megtalál.

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!