Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Thaiföld tökéletes választás azoknak a családoknak, akik együtt szeretnének felejthetetlen kalandokat átélni, miközben a világ egyik legbarátságosabb és kultúrájában leggazdagabb országát fedezik fel. Ebben a varázslatos országban minden korosztály számára kínálkoznak izgalmas lehetőségek, legyen szó pihenésről, kalandról vagy kulturális felfedezésekről.

Bangkok, az ország fővárosa, kihagyhatatlan állomása minden thaiföldi családi utazásnak. A város pezsgő élete, lenyűgöző templomai, mint a Grand Palace és a Wat Arun, valamint a hatalmas piacok, mint a Chatuchak, mind-mind felejthetetlen élményt nyújtanak. A gyerekek különösen élvezni fogják a városban található számos interaktív múzeumot és vidámparkot, mint például a KidZania vagy az Siam Park City.

Utazzon tovább északra Chiang Mai-ba, ahol a családok megismerkedhetnek Thaiföld természeti szépségeivel és gazdag kulturális örökségével. Vegyenek részt egy elefántotthon látogatáson, ahol közelebbről is megismerhetik ezeket a lenyűgöző állatokat, vagy barangoljanak a helyi piacokon, és kóstolják meg a thaiföldi ételeket. A Doi Suthep hegyi templom és a közelben található hagyományos falvak, mint a Hmong Village, kulturális kincsestárakat rejtenek.

A Phuket szigete és Krabi tartomány türkizkék vizei és fehér homokos strandjai a tökéletes helyszínek a tengerparti pihenéshez és a vízi sportokhoz. A családok élvezhetik a snorkelinget, búvárkodást a kristálytiszta vizekben, felfedezhetik a híres James Bond-szigetet vagy csónakázhatnak a hatalmas mészkősziklák között a Phang Nga-öbölben. A Phi Phi-szigetek vagy a Similan-szigetek búvárparadicsomai különösen lenyűgözőek a tenger alatti életükkel.

Koh Samui és a közelben fekvő kisebb szigetek, mint Koh Tao és Koh Phangan, szintén csodálatos választások a családok számára. Itt a napfényes strandok, a barátságos helyi közösségek és a gyermekbarát szállások mellett számos kalandos tevékenység közül lehet választani, például dzsungel-túrázás, vízesések felfedezése vagy kajakozás.

Thaiföldön a családoknak nem csak a természeti szépségek és a kalandos tevékenységek állnak rendelkezésre, hanem a helyi kultúra és gasztronómia mélyreható megismerésének lehetősége is. A thaiföldi konyha világhírű, és a családi étkezések során lehetőség nyílik különféle helyi fogások kipróbálására, a gyermekbarát pad thai-tól kezdve a friss tenger gyümölcseinek széles választékáig.

Utazás Thaiföldre gyermekekkel, családi, családbarát Thaiföldi utazás, nyaralás, üdülés, pihenés


Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!