Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Esküvő
Az esküvő az a jogi aktus, amely házasság a jogérvényességéhez szükséges. Házasság akkor jön létre, ha az együttesen jelenlévő házasulók az anyakönyvvezető vagy egyházuk képviselője előtt és két tanú együttes jelenlétében személyesen kijelentik, hogy egymással házasságot kötnek. Jelenleg ma Magyarországon a polgári házasságkötést ismerik el joghatályosan; számos országban az egyházi esküvő egymagában is érvényes.

Esküvő Thaiföldön
Thaiföldön csak nem hivatalos esküvőt tudunk szervezni. Ettől függetlenül egy tengerparti esküvő Thaiföldön minden pár életében egy életre szóló élmény, még ha az a magyar törvények szerint nem lesz hivatalos. Nem csak fiatal pároknak, de idősebbeknek is ( pl. házassági évforduló kapcsán ) ajánljuk a tengerparti esküvőt, mely feledhetetlen lesz mindenki számára.


Thaiföld, e csodálatos délkelet-ázsiai ország, nem csak az utazók paradicsoma, hanem egyre több szerelmespár választja esküvőjük helyszínéül is. A kristálytiszta tengerpartok, a buja trópusi erdők és a gazdag kulturális örökség varázslatos hátteret biztosítanak az életre szóló ígéretek megtételéhez.

Egyedi ceremóniák a paradicsomban
Képzelje el, ahogy a naplemente fényében mondja ki az „igen”-t a szerelmének egy gyönyörű tengerparton, a lágy hullámok zúgása és a pálmafák susogása mellett. Vagy válassza a hagyományos thai esküvői ceremóniát, ahol a gazdag kulturális hagyományokkal és színpompás díszítésekkel teszik felejthetetlenné az ünnepélyt. A buddhista szerzetesek által vezetett áldás, a hagyományos thai zene és a szertartások, mint a csuklókra kötött szalagok, mélyebb jelentést és spirituális élményt adnak az esküvőnek.

Exkluzív helyszínek
Thaiföld számos exkluzív helyszínt kínál az esküvőre, legyen szó luxus üdülőközpontokról Phuketen vagy Koh Samuin, eldugott tengerparti villákról Krabin vagy a titokzatos Chiang Mai hegyvidéki resortjairól. Minden helyszín garantálja a magánéletet és a kifinomultságot, ahogyan azt Ön és vendégei megérdemlik. Személyre szabott esküvői csomagok állnak rendelkezésre, amelyek minden részletre kiterjednek, a dekorációtól kezdve a vacsora menüjéig, így Önnek csak élveznie kell a nagy napot.

Fotózás és élmények
A thaiföldi esküvő egyik kiemelkedő előnye a lenyűgöző fotózási lehetőség. Legyen szó egy romantikus naplementéről a tengerparton, vagy egy kalandos fotózásról az ősi templomoknál és zöldellő dzsungelben, a természetes szépség tökéletes hátteret biztosít az emlékek megörökítéséhez. Ráadásul az esküvői utazás során felfedezhetik Thaiföld varázslatos tájait, élvezhetik a helyi gasztronómiát és megmerülhetnek a kultúrában.

Nászút a szigeteken
Az esküvő után Thaiföld tökéletes helyszín a nászútra is. Fedezze fel a nyugodt szigeteket, élvezze a párjával a luxus spa-k kínálta kényeztetést, vagy kalandozzanak együtt a tenger alatti világban búvárkodva. A szerelmetek mélyülhet a közös élmények és a gyönyörű környezet által, miközben új életetek első napjait egy igazi paradicsomban töltitek.

Varázslatos thaiföldi esküvő
Egy thaiföldi esküvő nem csak a szeretet ünnepe, hanem egy egyedi, felejthetetlen kaland is, amely összeköti az érzelmek gazdagságát a természet szépségével és a kulturális sokszínűséggel. Legyen része ebben a felejthetetlen utazásban.

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!