Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Kiemelt Khao Laki utak, utazások, üdülés, nyaralás Khao Lakon Dubai megállással ajánlataink

Dubai

Dubai az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és második legnagyobb városa. A Perzsa-öböl déli partján található, az Arab-félszigeten. Dubai-t Budapestről a közvetlen repülőjáratnak köszönhetően egyszerű elérni. Dubai nemzetközi reptere az Emirates Airlines központja is egyben. Dubai néhány évtized alatt hatalmas változásokon ment keresztül köszönhetően a kőolajnak. Hatalmas luxusvillák, fényűző szállodák, bevásárlóközpontok épültek pár hónap alatt, így alakult ki az ultramodern metropolisz város. A számtalan innovatív, nagyszabású építészeti és egyéb beruházásaival, valamint kiemelkedő sporteseményeivel vált világismertté. Dubai nevezetességei a XXI. században épültek, a leghíresebb felhőkarcoló a Burj Khalifa, amely a világ legmagasabb épülete is egyben. Mesterséges szigeteket és a gigantikus bevásárlóközpontok képzik Dubai látványosságát.

Dubai utazás

Ha szeretné egyszer átélni az igazi luxust, Önnek Dubai-t ajánljuk. Dubait sokszor úgy emlegetik, mint a csodák birodalma. A világon, kevés helyen tapasztalható ilyen ütemű fejlődés a kreativitással párosítva. Dubai fejlődése ellenére megőrizte hagyományait, itt találkozik a modern tudománnyal, e kettő összessége csodálatos eredményeket kreált. Dubai utcái nagyon tiszták, a közbiztonság európai szint feletti. Dubaiban akár part menti luxusszállodákból csodálhatjuk a Perzsa-öblöt.

Mikor utazzon Dubaiba?

Az őszi, téli és kora tavaszi hónapokban érdemes ellátogatni Dubaiba, ekkor az átlag hőmérséklet 28-35 Celsius fok között mozog. A nyári időszakban a hőmérséklet meghaladhatja a 40 Celsius fokot is. Dubaiban kevés csapadék hullik, a legtöbb januárban, februárban és márciusban hullik, de az éves mennyisége nem haladja meg a 150 millimétert. A főszezon novembertől áprilisig tart, a középszezon pedig május-június és szeptember-október.

Akciós, olcsó Dubai utazás

Amennyiben olcsón szeretne Budapestről Dubaiba eljutni, úgy javasoljuk, hogy utazását minél előbb foglalja le irodánknál. Foglaláskor csak a részvételi díj 50%-át kell kifizetni, a többit ráér indulás előtt egy hónappal. Így biztosítani tudjuk Önöknek a legkedvezőbb repülőjegy lehetőséget Budapestről Dubaiba és lefoglaljuk Önöknek az ár-érték arányban legkedvezőbb szállást.

Khao Lak

Egy kb. húsz kilométer hosszú parti sáv, nyaraló-üdülő terület, strandövezet Thaiföld déli részén, az Andaman-tenger partján Phang Nga tartományban. Phuket szigettől 37 kilométerre északra, Phuket nemzetközi repülőterétől 76 kilométerre található. Khao Lak családoknak, nyugalomra, csendre és a természet szépségeinek élvezetére vágyóknak ajánlott. Khao Lakról a környező szárazföldi és tengeri természetvédelmi területek Khao Sok, Khao Lak, Similan, Surin, Tachai szigetek könnyen elérhetőek., mid a kirándulók, mind a sznorkelezők és búvárkodni vágyók számára. Továbbá mindazon kirándulások elérhetőek, melyeket Phuket szigetéről is ( Phi Phi, James Bond stb)Khao Lak régiónak három jelentősebb települése van: Bang La On, Bang Niang és Khuk Khak. Bang La On nevezhető leginkább központi résznek, itt sok bolt, bankfiókok és éttermek várják a turistákat.

Khao Lak utazás

Aki kulturális igényeit már kielégítette Bangkokban, az forduljon Khao Lak felé. Pompás strandok, várják a Khao Lakra látogatókat. Nagyszerű búvárkodási és vízisport-lehetőségek is vannak a területen. Az élet könnyed és kozmopolita. Dél felé utazva Bangkok fényévnyi távolságra tűnik. Búvárkodás, halászás, úszás vagy egyszerűen lazítás a kristálytiszta Andaman tengerben Thaiföld déli részén – Khao Lak rövid paradicsomi élménynek fog tűnni.

Mikor utazzunk Khao Lakon?

Khao Lakon év 365 napján meleg van, az átlag hőmérséklet, éjjel-nappal 30C°+- 3C°. A tenger vize kb. 28 C°, a pártartalom tipikusan trópusi 70-90%. Száraz és esős évszakok váltják egymást. Khao Lakon a főszezon november 01-én kezdődik és március végéig, április közepéig tart. Ez azonban nem jelenti azt, hogy más időszakban nem lehet Khao Lakra utazni. A nyári esős, monszunos időszakban ( Június, Július, Augusztus, Szeptember ) a tengerben nem lehet fürödni a tenger szívóhatása miatt, erre a tengerparton táblák is figyelmeztetik a turistákat.

Akciós, olcsó Khao Lak utazás

Amennyiben olcsón szeretne Budapestről Khao Lakra eljutni, úgy javasoljuk, hogy utazását minél előbb foglalja le irodánknál. Foglaláskor csak a részvételi díj 50%-át kell kifizetni, a többit ráér indulás előtt egy hónappal. Így biztosítani tudjuk Önöknek a legkedvezőbb repülőjegy lehetőséget Budapestről Khao Lakra ( Phuket repülőtérre) és lefoglaljuk Önöknek az ár-érték arányban legkedvezőbb szállást. Last minute utazásokra ne számítsanak Khao Lak viszonylatában, mert ahogy közeledünk az utazási dátumhoz, úgy egyre jobban telítődnek a helyek a repülőgépeken, ill. a szállodákban is elfogynak az olcsóbb szobák.

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!