Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Kiemelt Koh Lanta utazások, nyaralások, üdülések, akciós thaiföldi utak, utazások ajánlataink

Koh Lanta

Koh Lanta elsődleges látványosságai a hosszú strandok, a tiszta víz és a visszafogott légkör. Még az évtizedes fejlesztések után is, mely kiváló tengerparti üdülőhelyek építését eredményezte Thaiföldön, Koh Lanta nyugati partja biztosítja, hogy a turisták élvezzék a nyugodt és pihentető nyaralást.

Koh Lanta 25 km-es nyugati partján kilenc strand található, melyek nagy része alkalmas úszásra és ideális hosszú, romantikus sétákra a naplementében. Ez egy nagyszerű hely a családi nyaraláshoz vagy a romantikus meneküléshez.

Koh Lanta legfejlettebb területei az északnyugati parton találhatók, különösen Klong Dao és Long Beach (Phra Ae) strandjai. Ezek a strandok a leglátogatottabb üdülőhelyek, de mégsem zsúfoltak, mert a szállodák jól eloszlanak a tengerparton.

Távolabb délre a strandok magányosabbak, és az út egy nemzeti tengeri parkban végződik. Tény, hogy északról délre haladva akár autóval, motorkerékpárral, vagy hosszú farokkal rendelkező hajóval, (long tail boat) ez Koh Lanta egyik legszebb látnivalója. A sziget szintén búvárok paradicsoma, mivel sok a korallzátony, mészkő-kitörés. Tenger alatti csúcsok és tenger alatti barlangok találhatók Koh Lanta és a közeli szigetek körül.

Koh Lanta utazás, nyaralás, üdülés

Koh Lanta Bangkoktól 850 km-re, Krabitól 70 km-re délre fekszik, Krabiból kocsival megközelíthető, Phuketről és Phi Phi-ről pedig hajóval. Koh Lanta összesen 52 szigetből áll, de a nagyobb szigetek olyan közel vannak a thaiföldi szárazföldhöz, hogy a jövőben a szigeteket és a szárazföldet hidak fogják összekötni. Ez már a közeljövőben megtörténhet, mivel a Koh Lanta népszerű üdülőhely lett, de még mindig messze van a közeli Phuket, Krabi vagy Koh Phi Phi fejlettségétől és népszerűségétől.

Mikor utazzunk Koh Lantára ?

Koh Lantán év 365 napján meleg van, az átlag hőmérséklet, éjjel-nappal 30C°+- 3C°. A tenger vize kb. 28 C°, a pártartalom tipikusan trópusi 70-90%. Száraz és esős évszakok váltják egymást. Koh Lantán a főszezon november 01-én kezdődik és március végéig, április közepéig tart. Ez azonban nem jelenti azt, hogy más időszakban nem lehet Koh Lantára utazni. A nyári esős, monszunos időszakban ( Június, Július, Augusztus, Szeptember ) a tengerben is lehet fürödni.

Akciós, olcsó Koh Lanta utazás

Amennyiben olcsón szeretne Budapestről Koh Lantára eljutni, úgy javasoljuk, hogy utazását minél előbb foglalja le irodánknál. Foglaláskor csak a részvételi díj 50%-át kell kifizetni, a többit ráér indulás előtt egy hónappal. Így biztosítani tudjuk Önöknek a legkedvezőbb repülőjegy lehetőséget Budapestről Koh Latára ( Krabi repülőtérre) és lefoglaljuk Önöknek az ár-érték arányban legkedvezőbb szállást. Last minute utazásokra ne számítsanak Koh Lanta viszonylatában, mert ahogy közeledünk az utazási dátumhoz, úgy egyre jobban telítődnek a helyek a repülőgépeken, ill. a szállodákban is elfogynak az olcsóbb szobák.

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!