Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Kiemelt Nászút Thaiföldön, Nászút Phuketen, Nászút Koh Samuin egyéni igények szerint ajánlataink

Nászút

Nászút az esküvő utáni pihenés, üdülés, amikor a fiatal pár a barátoktól, rokonoktól távol egymás társaságát élvezve, elutazik az általuk választott helyre. A nászút az ifjú párok életében talán a legboldogabb és legfelejthetetlenebb utazás, amikor csak kettesben utaznak, elfelejtve a hétköznapok gondjait. A nászúton szerzett élményeket még nagymama, nagypapa korban is emlegeti az ember, kitörölhetetlen az ember emlékezetéből. A nászút egy olyan élmény, amit nem lehet kihagyni. Nászút alatt a fiatalok ki tudják pihenni a hétköznapok és az esküvővel járó szervezés fáradalmait. Itt tapasztalják meg, milyen az, amikor senki nem szól bele az életükbe, minden döntést maguk hoznak, elkezdik közös életüket.

Ma már nemcsak az ifjú házasok mennek nászútra, hanem vannak olyan házaspárok, akik egy nevezetes évfordulón hagyják ott a hétköznapok mindennapjait, a gyerekeket, esetleg unokákat és csak egymás társaságának örülve kettesben utaznak el a „nászútra”.

Thaiföldi nászút

Irodánk Thaiföldre szervez nászutakat. Thaiföldön minden régióban vannak un. nászutas szállodák, ahol a párok élvezhetik egymás társaságát, a napfényt, a pálmafákkal övezett tengerpartot. Thaiföldön a szállodák a nászutasok részére mindig kedveskednek valamivel, így amikor megérkeznek a párok a szállodába, úgy érzik, hogy róluk szól a nyaralás.

Nászút szervezése Thaiföldre

Thaiföldi nászút mindig emlékezetes marad, hiszen úgy szervezzük meg a nászutat, ahogy azt a pár kéri. Ez lehet akár phuketi nászút, vagy Koh Samui nászút, de lehet akár egy Thaiföld-Kamodzsa körút is, kinek mi az igénye. Aki csak pihenni szeretne, annak inkább Koh Chang, Koh Samui vagy Koh Phangan homokos pálmafákkal övezet tengerpartjait ajánljuk.
A thaiföldi nászút lehet akár luxus utazás, de akinek nem telik luxus nászútra, az se keseredjen el, szervezünk neki egy emlékezetes, ár-érték arányban megfelelő nászutat Thaiföldre. Célunk, hogy irodánkban mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb thaiföldi nászutat.

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!