Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Kiemelt Phuketi utak, utazások, üdülés, nyaralás Phuketen Dubai megállással ajánlataink

Dubai

Dubai az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és második legnagyobb városa. A Perzsa-öböl déli partján található, az Arab-félszigeten. Dubai-t Budapestről a közvetlen repülőjáratnak köszönhetően egyszerű elérni. Dubai nemzetközi reptere az Emirates Airlines központja is egyben. Dubai néhány évtized alatt hatalmas változásokon ment keresztül köszönhetően a kőolajnak. Hatalmas luxusvillák, fényűző szállodák, bevásárlóközpontok épültek pár hónap alatt, így alakult ki az ultramodern metropolisz város. A számtalan innovatív, nagyszabású építészeti és egyéb beruházásaival, valamint kiemelkedő sporteseményeivel vált világismertté. Dubai nevezetességei a XXI. században épültek, a leghíresebb felhőkarcoló a Burj Khalifa, amely a világ legmagasabb épülete is egyben. Mesterséges szigeteket és a gigantikus bevásárlóközpontok képzik Dubai látványosságát.

Dubai utazás

Ha szeretné egyszer átélni az igazi luxust, Önnek Dubai-t ajánljuk. Dubait sokszor úgy emlegetik, mint a csodák birodalma. A világon, kevés helyen tapasztalható ilyen ütemű fejlődés a kreativitással párosítva. Dubai fejlődése ellenére megőrizte hagyományait, itt találkozik a modern tudománnyal, e kettő összessége csodálatos eredményeket kreált. Dubai utcái nagyon tiszták, a közbiztonság európai szint feletti. Dubaiban akár part menti luxusszállodákból csodálhatjuk a Perzsa-öblöt.

Mikor utazzon Dubaiba?

Az őszi, téli és kora tavaszi hónapokban érdemes ellátogatni Dubaiba, ekkor az átlag hőmérséklet 28-35 Celsius fok között mozog. A nyári időszakban a hőmérséklet meghaladhatja a 40 Celsius fokot is. Dubaiban kevés csapadék hullik, a legtöbb januárban, februárban és márciusban hullik, de az éves mennyisége nem haladja meg a 150 millimétert. A főszezon novembertől áprilisig tart, a középszezon pedig május-június és szeptember-október.

Akciós, olcsó Dubai utazás

Amennyiben olcsón szeretne Budapestről Dubaiba eljutni, úgy javasoljuk, hogy utazását minél előbb foglalja le irodánknál. Foglaláskor csak a részvételi díj 50%-át kell kifizetni, a többit ráér indulás előtt egy hónappal. Így biztosítani tudjuk Önöknek a legkedvezőbb repülőjegy lehetőséget Budapestről Dubaiba és lefoglaljuk Önöknek az ár-érték arányban legkedvezőbb szállást.


Phuket

Phuket a Malajziáig terjedő csodaszép földnyelv Thaiföld leggyorsabban fejlődő üdülőterülete az Andaman tenger partján. A magyar turisták körében a legnépszerűbb üdülőhely Phuket, ezért sokan választják nyaralásuk helyszínéül. Budapestről Phuket akár az Emirates, akár a Qatar Airways járataival egy átszállással elérhető. Bangkokból Phuket már olcsó fapados járatokkal is elérhető, melyek kb. 1 óra alatt teszik meg a Bangkok-Phuket közötti távolságot.

Phuket utazás

Aki kulturális igényeit már kielégítette Bangkokban, az forduljon Phuket felé. Pompás strandok, várják a Phuketre látogatókat. ( Patong Beach, Karon Beach, Kata Beach ). Nagyszerű búvárkodási és vízisport-lehetőségek is vannak a szigeten. Az élet könnyed és kozmopolita. Dél felé utazva Bangkok fényévnyi távolságra tűnik. Búvárkodás, halászás, úszás vagy egyszerűen lazítás a kristálytiszta Andaman tengerben Thaiföld déli részén - Phuket rövid paradicsomi élménynek fog tűnni.

Mikor utazzunk Phuketre ?

Phuketen év 365 napján meleg van, az átlag hőmérséklet, éjjel-nappal 30C°+- 3C°. A tenger vize kb. 28 C°, a pártartalom tipikusan trópusi 70-90%. Száraz és esős évszakok váltják egymást. Phuketen a főszezon November 01-én kezdődik és Március végéig, április közepéig tart. Ez azonban nem jelenti azt, hogy más időszakban nem lehet Phuketre utazni. A nyári esős, monszunos időszakban ( Június, Július, Augusztus, Szeptember ) a tengerben nem lehet fürödni a tenger szívóhatása miatt, erre a tengerparton táblák is figyelmeztetik a turistákat.

Akciós, olcsó Phuketi utazás

Amennyiben olcsón szeretne Budapestről Phuketre eljutni, úgy javasoljuk, hogy utazását minél előbb foglalja le irodánknál. Foglaláskor csak a részvételi díj 50%-át kell kifizetni, a többit ráér indulás előtt egy hónappal. Így biztosítani tudjuk Önöknek a legkedvezőbb repülőjegy lehetőséget Budapestről Phuketre és lefoglaljuk Önöknek az ár-érték arányban legkedvezőbb szállást. Last minute utazásokra ne számítsanak Phuket viszonylatában, mert ahogy közeledünk az utazási dátumhoz, úgy egyre jobban telítődnek a helyek a repülőgépeken, ill. a szállodákban is elfogynak az olcsóbb szobák.

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!