Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldi, kambodzsai, vietnámi utazások

Rayong

Rayong Bangkoktól Dél-Keleti irányban kb. 190 km távolságra a Thai-öbölben helyezkedik el. A lakosság halászattal foglalkozik, egyik fő termékük a halszósz.
Nyugodt csodálatos tengerparti rész, fehér homokos partszakaszokkal, a pihenni vágyók igazi paradicsoma.

Rayong utazás, nyaralás, üdülés

Rayong ma már kedvelt üdülőhely, de főleg a thai lakosság körében népszerű. Bangkoktól kb. 190 km-re délkeletre található, busszal az út Rayongra a közlekedési helyzettől függően kb. 4 óráig tart. Rayong rendkívül nyugodt üdülőhely, sem bárok, sem éjszakai szórakozóhelyek nincsenek. A tengerpart szép és a környező szigetekre is el lehet menni kirándulni. Amennyiben nyugodt szabadságra vágyik tele romantikus helyekkel és elhagyatott tengerpartokkal, akkor Rayong megfelelő célállomás.

Mikor utazzunk Rayongra ?

Rayongon az év 365 napján meleg van, az átlag hőmérséklet, éjjel-nappal 30C°+- 3C°. A tenger vize kb. 28 C°, a pártartalom tipikusan trópusi 70-90%. Száraz és esős évszakok váltják egymást. Rayongon a főszezon November 01-én kezdődik és Március végéig, április közepéig tart. Ez azonban nem jelenti azt, hogy más időszakban nem lehet Rayongra utazni. A nyári esős, monszunos időszakban sokszor esik az eső, a tenger hullámos.

Thaiturizmus © 2014-2023 Minden jog fenntartva!