Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Túrák

Félnapos Dubai városnézés magyar idegenvezetővel


A városnézés során bejárjuk Dubajt, ellátogatunk a híres épületekhez és városrészekbe. Több helyen megállunk sétálni vagy fotózni. Idegenvezetőink a történelem ismertetésén túl sokat mesélnek a helyi hagyományokról, kultúráról illetve sok hasznos gyakorlati információval szolgálnak a mindennapokról.

Megállóhelyek, ahol lehetőség van fotózni és egy kicsit sétálni:
• Dubai Marina Walk
• Pálma sziget, Atlantis The Palm
• Madinat Jumeirah
• Burj Al Arab Beach
• Jumeirah Mecset
• Creek partja és a régi városrész
• Dubai Mall (a világ legnagyobb bevásárlóközpontja, itt van a Burj Khalifa bejárata és a Dubai Fountain)

+Fakultatív program:
BURJ KHALIFA
A világ legmagasabb épülete, ide elővételben kell megvenni a jegyeket, adott napra és időpontra. Ebben is tudunk segíteni, ha kérik. Mi azt szoktuk ajánlani, hogy a félnapos városnézés délutánjára vegyék meg a jegyet, mert a városnézés utolsó állomás a a Dubai Mall illetve innen van a Burj Khalifa torony bejárata és a világhírű zenére táncoló szökőkútat is itt lehet megcsodálni. Az idegenvezető a Burj Khalifa bejáratánál köszön el Önöktől, ha vettek jegyet, Önök pedig este metróval vagy taxival olcsón és biztonságosan vissza tudnak menni a szállodába. A toronylátogatás után lehet sétálni, vásárolni, vacsorzni és a szökőkútban gyönyörködni. (A Burj Khalifa belépőjegyet előre kell megvenni dátumra és időpontra, ez a jegy nem váltható vissza és nem módosítható!!! Abban az esetben is ki kell fizetni, ha meghiúsulna az utazás!!! A Burj Khalifa voucher beváltásához fényképes igazolvány szükséges!)

Burj Khalifa belépőjegyek:
-At The Top - 124. emelet
-At the top SKY -148. emelet
2014 novemberben megnyílt a Burj Khalifa egy másik kilátója is, ami a 148. emeleten található és ezzel Dubajban nem csak a világ legmagasabb épülete található, hanem a világ legmagasabb kilátója is. Ezzel a jeggyel egy igazán exkluzív élményt kaphat a tulajdonosa. A program során a 148. emeleti kilátásban gyönyörködhetnek, valamint megkóstolhatják az arab édességeket és frissítő italokat. A 148. emeleti nézelődés után további lehetőség nyílik a 125. emeleten is megcsodálni a kilátást, valamint fotókat készíttetni.

Öltözködés: Ajánlatos a könnyű len- vagy pamutruházat, a kényelmes cipő, fejfedő, napszemüveg, papucs. Vallási okokból közterületeken, valamint egyéb nyilvános helyeken a hölgyeknek vállat és térdet fedő ruhadarab, az uraknak felsőtestet takaró ruházat szükséges. Elegánsabb éttermekben, szállodákban a férfiaknak is kötelező a hosszú nadrág és zárt cipő viselete. A légkondicionálás miatt egyébként is nagy a hőmérséklet különbség, érdemes erre mindig egy hosszú pólóval, kendővel vagy kardigánnal felkészülni.

A szervező a program változás jogát fenntartja!

 

Thaiturizmus © 2014-2021 Minden jog fenntartva!