Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Túrák

Phang Nga-öböl (James Bond)   -   24 300 Ft / fő


A belsõ hegyekben mangrove és örökzöld erdõket, öblöket, barlangokat találunk. A partszakasz monostoraival együtt izgalmas kalandot ígér az öko-túristáknak. Phang Nga rendelkezik a legígéretesebb búvár helyekkel Thaiföldön. Különösen Mu Ko Surin és a Mu Ko Similan Nemzeti Park.
Phangnga egy igazán jó hely a búvárkodás iránt lelkesedõknek. Itt játszódott " James Bond 007 a holnap markában "címû film. A Phang Nga-öböl béli kirándulás a legnépszerûbb programok egyike. Lehetõség nyílik a Phanyee- sziget Muszlim közösségének meglátogatására.
Kao Ping-gan egy nagyon kicsi sziget. Kao Ping-Gan név, szó szerint ferde hegyet jelent. Egy nagyobb szikla van beszorulva a kettõ másik közé: a kisebbik fél lent található, és a másik meg úgy néz ki, mint ami épp le akarna csúszni a másikról.
A Kao Tapoo vagy a James Bond sziget is, a Kao Ping-Gan kis öblében találhatók, ahová csak csónakkal lehet bejutni. Tapoo körmöt jelent, és ez a hatalmas kõ a tengerbõl emelkedik ki, amire a neve is utal: lapos és széles a tetején és nagyon keskeny a vízszintnél. Ez a hely a James Bond filmek után vált igazán híressé. „The Man with the Golden Gun” címû filmet is részben itt forgatták.
Koh Panyee egy kis sziget, mely varázslatos falucskája bizonytalanul áll a kis cölöpökön, és messzirõl kitûnik a vízbõl. Fõként Muszlimok lakják, akiknek egyedülálló, nagyon sajátos kultúrája teljesen el van zárva a szárazföltõl, és a modern világszemlélettõl, több mint száz éve. Ajándék boltok és tengeri ételeket felszolgáló éttermek gondoskodnak a látogatók jóllétérõl.   
 
Program & Útiterv
 
09.00-09.15 Találkozás a hotelnél és indulás Phang Nga felé busszal
10.30  Indulás a kikötőből Hong szigetre, ahol egy fantasztikus kajakozás keretében megcsodálhatjuk Phang Nga öblöt. Ezután Panak szigetén gyönyörködhetünk a mészkőhegyekben és gyalog megyünk be a mészkőbarlangba.
13.00 Koh Panyee tengeri gipsy faluban helyi ételekből álló ebéd elfogyasztása, majd szabadidő Panyee faluban, ahol betekinthetünk a helyi emberek életébe.
14.00 Indulás James Bond szigetre ( Khao Tapoo ), ahol felfedezzük a filmforgatás helyszínét. Itt forgatták a  „The Man with the Golden Gun” címû filmet.
Úszás és pihenés Naka vagy Lawa szigeten.
18.00 Megérkezés a saját hotelba
 
A program tartalmazza
 
A légkondicionált szállítást oda-vissza
A hajóval történõ szállítást mentõmellényben
Az idegen vezetést
Az ebédet
A biztosítást
 
A szervező a program változás jogát fenntartja!

 

Fotógaléria321
Thaiturizmus © 2014-2023 Minden jog fenntartva!