Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Túrák

Kenuval a Phang Nga öbölbe   -   26 900 Ft / fő


Ezt az utazást a tengeri kenuk tették híressé. Az összes túrát a szuper biztonságos felfújható kajakjainkban vezetjük. Fedezze fel a lagúnákat, amelyeket „Hongs” néven ismerünk. Ezek tengeri barlangokhoz vezetnek bennünket, amikor az ár-apály viszonyok megfelelõek. A kirándulás egy kora reggeli indulással kezdõdik, és az Ao Po kikötõbe visszük a résztvevõket. Ezután a kényelmes hajóval a Phang Nga- öbölbe juthatunk el, ahol vezetõink egy varázslatos világba kalauzolják önöket. A fedélzeten 5 csillagos fantasztikus svédasztalos ebéd várja önöket, amely a Thaiföldi Turisztikai Szervezet által a nagyszerû elismerésben részesült.

Program & Útiterv

07.30:    Találkozás bárhol a Phuket -sziget területén. A valódi idõpont attól függ, hol van a szállás.
09.30:    Indulás a kikötõbõl Phang Nga-öböl felé tengeri hajón
10.20:    Megérkezés Phang Nga-öbölbe. Tovább haladva felfedezhetjük kenuinkkal a tengeri barlangokat, csatornákat és a lagúnákat.
12.30:     Miután az összes kenu visszatért, élvezze a pazar Thai svédasztalos ebédet a fedélzeten, míg lassan hajózunk a Lawa-sziget felé.
13.30:    Úszás, fürdõzés következik. Vagy csak feküdjön és relaxáljon Lawa -sziget tengerpartján.
15.00:    Visszatérés Phuketbe. Visszaszállítás a hotelba, érkezés kb.17 óra körül

A program tartalmazza

Az idegenvezetést, a hotelbõl való oda-vissza szállítást, a hajó utat az összes felszereléssel, a fogyasztást a fedélzeten egész nap: üdítõ italok, víz, jég és friss gyümölcsök, az ebédet: ételek, üdítõk, víz, kávé és tea.

A szervező a program változás jogát fenntartja!

Fotógaléria321
Thaiturizmus © 2014-2023 Minden jog fenntartva!