Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

BIZTOSÍTÁS AJÁNLATAINK

KÖSSE MEG UTZASBIZTOSÍTÁSÁT ONLINE!

Ne induljon el utasbiztosítás nélkül külföldre! Néhány perc alatt megkötheti biztosítását online rendszerünkön keresztül!

 

ŐRANGYAL UTASBIZTOSÍTÁS

Mit tartalmaznak a Mondial Őrangyal Safe és Smart utasbiztosítások?

Akár az egész világra érvényes utasbiztosításunk átvállalja a sürgős, orvosi ellátás, kezelés és a hazaszállítás költségeit az Magyarországra. Ezen felül az utasbiztosításunk további szolgálatatásokat és költségátvállalást tartalmaz: pl. a beteglátogatás költségei, szükséges ott tartózkodás meghosszabbítása, utazás megszakítás, felelősségbiztosítás stb. Minden termékünk tartalmaz 24 órás asszisztenciát. Saját orvosi call centerünk (segélyhívó központunk) az év minden napján fogadja hívását és segít.

 

Miért van egyáltalán szükségem utasbiztosításra?

 • Ha külföldön szükségessé válik egy orvosi vizit, vagy pláne a beteg/sérült Magyarországra történő mentős szállítása, akkor az gyorsan meglehetősen költségessé válhat. Az USA-ban mindössze egy eltöltött kórházi nap is 6 000 € (2 millió forint!) körüli összeget taksál, míg a hazaszállítás könnyen 90 000 € (31 millió forint!) körül alakulhat.
 • Egy hazaszállítás például Ausztráliából akár 120 000 € (42 millió forint!) is lehet. Persze nem utazik mindenki az Egyesült Àllamokba vagy Ausztráliába, de az orvosi és kórházi kezelési költségek közelebbi országokban is tetemesek lehetnek. A kedvelt úti célnak számító Egyiptomban például egy kórházi nap 1 000 € (350 000 forint), míg egy hazaszállítás esetén 20 000 €-val (7 millió forint) lehet kalkulálni.
 • Őrangyal utasbiztosításunk külföldi utazás során megfelelő védelmet biztosít baleset, akut vagy akuttá váló krónikus betegségek esetén. Magas limitekkel olyan szolgáltatásokat is nyújt illetve olyan költségeket is fedez, amit a TB vagy az Európai Egészsébiztosítási Kártya egyáltalán nem. Ilynek lehetnek például a poggyászbiztosítás, mentésiköltségek, hazaszállítás vagy a 24 órás magyarnyelvű, élő asszisztansz szolgálat.

 

SZTORNÓBIZTOSÍTÁS

Mit tartalmaz az Útlemondási biztosítás?

 • Magyarországra is, sőt az egész világra érvényes útlemondási biztosításunk jelenős költségek elvesztésétől is megvédheti önt, ha nem tudna a megtervezett utazására, nyaralására elindulni.
 • Amennyiben az utazás árában már szerepel útlemondási biztosítás, térítésre kerül az ott alkalmazott önrész is.
 • Ha nincsen még érvényes utasbiztosítása, ajánljuk figyelmébe Safe + Storno és Smart + Storno termékeinket, amelyek az utasbiztosítások mellett, útlemondási és Autó Asszisztencia védelmet is tartalmaznak.

Miért van egyáltalán szükségem útlemondási biztosításra?

 • Ha előre nem látható, de meghatátozott okokból kifolyólag (váratlan, súlyos betegségek, baleset, stb.) a legfoglalt utazását le kell mondani, akkor sem veszett el minden: a biztosítás fedezi a befizetett, de lemondott utazási költségeket a limit - 3.500.000,- Ft - erejéig.
 • Ugyanakkor, ha nem a végleges lemondás mellett döntünk, akkor a biztosítás fedezi az átfoglalás költségeit.

Útlemondási biztosítás által biztosított események

 • A biztosított váratlan, súlyos betegsége, oltás-elviselhetetlensége (csak az előírt oltások esetében), baleseti sérülése vagy elhalálozása
 • A biztosított kezelt, krónikus, az utazást megelőzően legalább tizenkét hónapon keresztül panaszmentes betegségéből eredő megbetegedése
 • A biztosított várandósága, amennyiben a várandóságot a biztosítás megkötése és az utazás lefoglalása után orvos állapítja meg és igazolja
 • A munkaadó által történő váratlan felmondás
 • A biztosított házasfele által benyújtott bontókereset benyújtása
 • Amennyiben természeti károk vagy betöréses lopás súlyosan megkárosítja a biztosított tulajdonát és ezért elkerülhetetlen a jelenléte
 • Végzős osztály vagy érettségi sikertelen elvégzése, illetve letétele
 • A következő személyek váratlan, súlyos betegsége, baleseti sérülése vagy elhalálozása: házastárs, élettárs (azonos bejelentőlap 3 hónapja), szülők (nevelőszülők, após és anyós, nagyszülők), gyermekek (mostoha, unokák) testvérek, sógor, sógornő - vagy egy, a biztosítási kötvényben név szerint megemlített rizikószemély (pl: barát, ismerős, munkatárs, babysitter)
 • Családok esetében legfeljebb 7 olyan személy esetében, akik egy biztosítási kötvényen biztosítottak és közösen foglaltak le egy utat, akkor is biztosítási esemény áll fenn, ha az itt felsorolt események közül a 7 személyből csak egyet érint


A biztosított eseményekkel kapcsolatos részletes leírásért, az esetleges kizárásokért és a nem biztosított eseményekért, kérjük olvassa el az Útlemondási Védelemre vonatkozó részt az Általános Szerződési Feltételekben.

 

Biztosítási tájékoztató
Összehasonlító táblázat

 

KÉRDÉSE VAN A BIZTOSÍTÁSKÖTÉSSEL KAPCSOLATOSAN?

Hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ahol munkanapokon örömmel állunk renelkezésére az Önnek leginkább megfelelő utasbiztosítás kiválasztásában:

Telefon: +36 30 373 6738
E-mail: info@thaiturizmus.hu

 

INFORMÁCIÓK

 • Az utasbiztosítási csomag egy személyre vagy egy családra vonatkozik. Család: maximum 2 felnőtt és öt kiskorú gyermek (18 éves korig) a rokonsági foktól függetlenül.
 • Európa: földrajzi értelemben a Földközi-tenger partjaival határos országok, beleértve a Kanári-szigeteket, Madeirát, és Jordániát.

Káresemény bekövetkeztekor a MONDIAL ASSISTANCE segélyhívó központja haladéktalanul értesítendő.Ha sürgős esetben aktív segítségre van szüksége...
... a MONDIAL ASSISTANCE segélyhívó-központ minden esetben rendelkezésére áll. 24 órás segélyhívó szolgáltatásunk gyors és hozzáértő segítséget garantál Önnek a világ minden táján.

Sürgősségi hívószám: +36 1 814 9500

 

FONTOS!

 • Tartsa készenlétben tartózkodási helyének pontos és teljes címét illetve telefonszámát.
 • Jegyezze fel kapcsolattartó személyek nevét a rendőrségről, kórházból, hivatalokból.
 • Jelentse az eseményeket, és adja meg az asszisztencia- szolgáltatáshoz szükséges további adatokat (pl. bankjának címét és pontos nevét, hitelkártya-elvesztés esetén számlaszámát, bankszámlaszámát, hitelkártyájának számát).

 

KÁRESETBEN...

...kérjük hogy a bizonylatokat és szükséges dokumentumokat haladéktalanul küldje el a következő címre (eredetiben):
Mondial Assistance
Kárrendezés
ORCO Business Park
B.ép. 4.em.
2040 Budaörs
Szabadság út 117.
Tel.: +36 (23) 50 7416
Fax: +36 (23) 50 7414
E-mail: karbejelentes@mondial-assistance.at

További információk a kárbejelentésről IDE kattintva olvashat.

 

ONLINE KÁRBEJELENTÉS

Ha váratlan káresemény történt, gyorsan és egyszerűen bejelentheti éjjel-nappal a https://my-assistance.com/ oldalon.

Ezzel időt takarít meg és bármikor ellenőrizheti a benyújtott kárigény feldolgozásának állapotát. Az összes szükséges dokumentumot közvetlenül feltöltheti kárbejelentő portálon.

 

KÁRBEJELENTŐ LAP

 

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!