Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

BIZTOSÍTÁS AJÁNLATAINK

Covid-19 Védelem az utazás előtt: Kiterjesztett Útlemondási védelem

Aki a Covid-19-el megfertőződik, vagy a feltételezett betegség miatt karanténba kerül, és ezért a tervezett utazást le kell mondania, a biztosítás ugyanúgy téríti a költségeket, mintha bármilyen más súlyos betegség miatt mondaná le az utazást.
Ugyanúgy a nem utazó házastárs / rokon betegségét is lemondási indoknak tekintünk, ha a személy életveszélyes állapotba kerül a Covid-19-el, és intenzív ellátást igényel a kórházban.

A Külügyminisztérium által a veszélyhelyzet miatt I. biztonsági besorolási kategóriába (piros) eső országokba történő utazás esetén, Covid 19 megbetegedés miatt lemondott utazásra a biztosító csak hivatalos hatósági karantén elrendelése esetén térít!

Covid-19 Védelem az utazás ideje alatt: Kiterjesztett gyógyíttatási védelem, beleértve ezen felül az utazásmegszakítást, és extra visszautazást.

Bárki, aki utazás közben betegszik meg, teljes orvosi védelmet élvez a megvásárolt termékben szereplő gyógyíttatási fedezetek erejéig. Ide tartozik a sürgősségi segítségnyújtás éjjel-nappal, valamint az orvosi szolgáltatások költségeinek fedezete.

A Külügyminisztérium által a veszélyhelyzet miatt I. biztonsági besorolási kategóriába (piros) eső országokba történő utazás esetén, Covid 19 megbetegedéssel kapcsolatos költségeket a biztosító nem téríti.

A Covid-19-es megbetegedés esetén az utazásmegszakítás, a visszautazás esetleges további költségei, és a szükséges karantén szintén fedezett. Ugyanez vonatkozik a feltételezett Covid-19 fertőzésekre is. Ennek előfeltétele azonban minden hivatalosan előírt intézkedés betartása.

A házastárs vagy közeli hozzátartozó betegsége esetén, aki otthon életveszélyes állapotba kerül a Covid-19-vel, segítünk a hazautazásban és megtérítjük az utazásmegszakítás költségeit. Ez magában foglalja az átfoglalási díjakat és a fel nem használt utazási szolgáltatásokat.

A biztosítás abban az esetben is érvénybe lép és átvállalja a késői oda – vagy hazautazási költségeket, ha az utazónak megtagadják a szállítását a Covid-19 gyanúja miatt.

Fontos megjegyzés: Az utazási figyelmeztetés, az utazási félelem és a súlyos gondatlanság továbbra sem biztosított

A világjárvány és az járvány továbbra is szerepel, mint kizárási ok a biztosítási feltételekben. Ha például egy szervező a Covid-19 miatt visszamondja az utazást, ez az esemény továbbra is kizárt a biztosítási fedezetből.

Továbbra sem biztosított események:
-Utazás olyan országokba/területekre, ahol beutazási figyelmeztetés áll fenn (I. kategória)
-Félelemből
-A célország szabályainak és követelményeinek megtagadása vagy nem betartása
-Súlyos gondatlanság és szándékos Covid-19 fertőzésReméljük, hogy a fedezetek új elemeivel, valamint elkötelezettségünkkel az utazási szakma visszatérése iránt támogatni tudjuk üzleti sikereitek, és természetesen bármikor örömmel válaszolunk kérdéseitekre!

Sztornó, betegség, baleset, poggyász kombinált biztosítás:

Útlemondási biztosítás önrész nélkül (sztornó biztosítás), valamint utasbiztosítás, baleset biztosítás, poggyász biztosítás egyben. Felső korhatár nélkül köthető, maximum 31 napra.

Köthető európai vagy világszerte repülős utazásokhoz, az utazás lefoglalásával egy időben. Kizárólag irodánkban megvásárolt repülőjegyekre, szállásokra, utazásokra, repülős utakra köthető.

A teljes biztosítási díjat előre - az utazás teljes időtartamára - kell megfizetni, a biztosítási védelem meghosszabbítására az utazás megkezdése után már nincs lehetőség. A termék max. 31 napra köthető, nem hosszabbítható.

Fedezeti áttekintés

 

 

Információk

• Az utasbiztosítási csomag egy személyre vagy egy családra vonatkozik. Család: maximum 2 felnőtt és öt kiskorú gyermek (18 éves korig) a rokonsági foktól függetlenül.
• Európa: földrajzi értelemben a Földközi-tenger partjaival határos országok, beleértve a Kanári-szigeteket, Madeirát, és Jordániát.

Káresemény bekövetkeztekor a MONDIAL ASSISTANCE segélyhívó központja haladéktalanul értesítendő.Ha sürgős esetben aktív segítségre van szüksége...
... a MONDIAL ASSISTANCE segélyhívó-központ minden esetben rendelkezésére áll. 24 órás segélyhívó szolgáltatásunk gyors és hozzáértő segítséget garantál Önnek a világ minden táján.

 

Sürgősségi hívószám: +36 1 814 9500

 

Fontos!
• Tartsa készenlétben tartózkodási helyének pontos és teljes címét illetve telefonszámát.
• Jegyezze fel kapcsolattartó személyek nevét a rendőrségről, kórházból, hivatalokból.
• Jelentse az eseményeket, és adja meg az asszisztencia- szolgáltatáshoz szükséges további adatokat (pl. bankjának címét és pontos nevét, hitelkártya-elvesztés esetén számlaszámát, bankszámlaszámát, hitelkártyájának számát).

 

KÁRESETBEN...

...kérjük hogy a bizonylatokat és szükséges dokumentumokat haladéktalanul küldje el a következő címre (eredetiben):
Mondial Assistance
Kárrendezés
ORCO Business Park
B.ép. 4.em.
2040 Budaörs
Szabadság út 117.

Tel.: +36 (23) 50 7416
Fax: +36 (23) 50 7414
E-mail: karbejelentes@mondial-assistance.at

 

Kárbejelentő lap

Thaiturizmus © 2014-2023 Minden jog fenntartva!