Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Látnivalók


 

Kanchanaburi, Thaiföld nyugati részén elhelyezkedő varázslatos helyszín, ahol a természet és a történelem lenyűgöző összjátékát fedezhetjük fel. Ez a békés tartomány híres folyóiról, vízeséseiről, barlangjairól és történelmi emlékeiről, köztük a második világháborús hídról, amely a "Híd a Kwai folyón" című film által vált világhírűvé. Kanchanaburi ideális úti cél azok számára, akik szeretnének elmenekülni a város zajától, és felfedezni Thaiföld egy kevésbé ismert, mégis lenyűgöző arcát.

Természeti Szépségek
Kanchanaburi tartomány a természeti csodák bőséges tárházát kínálja. A híres Erawan Nemzeti Park, amely otthont ad a lélegzetelállító Erawan-vízesésnek, hét szinten kínál kristálytiszta vizű medencéket, ahol a látogatók fürödhetnek és élvezhetik a természetes szépséget. A Sai Yok Nemzeti Parkban található Sai Yok Yai-vízesés és a folyó menti lebegő bungalók tökéletes helyszínt biztosítanak a pihenéshez és az elszigeteltség élményéhez.

Történelmi Emlékek
A tartomány történelmi szempontból is jelentős, legismertebb emlékműve a Kwai folyó hídja, amely a második világháború alatt épült, és számos katonai és civil életet követelt. A Hellfire Pass és a környékbeli hadifogoly temetők megrázó betekintést nyújtanak a háború borzalmaiba és az emberi kitartásba. A JEATH Háborús Múzeum és a Thailand-Burma Railway Centre további információkat nyújt a régió történelméről.

Kalandos Tevékenységek
Kanchanaburi kiváló helyszín a kalandvágyó utazók számára. A rafting a Kwai folyón, dzsungeltúrák, barlangfelfedezések és a zipline kalandparkok izgalmas lehetőségeket kínálnak azoknak, akik szeretnének aktívan eltölteni időt a természetben. A folyóparti szállodák és lebegő bungalók közelsége lehetővé teszi, hogy a látogatók teljes mértékben elmerüljenek a természetben.

Gasztronómiai Élmények
Kanchanaburi gasztronómiai kínálata a helyi ízek és hagyományos ételek gazdag választékát nyújtja. A friss folyami halakból és tenger gyümölcseiből készült fogások, a helyi piacokon kínált exotikus gyümölcsök és a hagyományos thaiföldi ételek, mint a pad thai és a som tam, minden ínyenc számára felejthetetlen élményt ígérnek.

Utazás Kanchanaburiba
Kanchanaburi Bangkoktól könnyen megközelíthető autóval vagy busszal, így ideális választás a fővárosból érkező látogatók számára egy hosszú hétvégére vagy akár egy napra. A tartományban számos szálláslehetőség található, a folyóparti üdülőktől kezdve a hegyi menedékhelyekig, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes pihenőhelyet.

Kanchanaburi egy varázslatos hely, ahol a természet, a történelem és a kaland találkozik, így kínálva a látogatóknak egyedülálló és felejthetetlen utazási élményt. Azok számára, akik szeretnének megismerkedni Thaiföld egy másik arcával, ez a tartomány kihagyhatatlan állomás.

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!