Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Túrák

Chiang Rai - Fehér és kék templom, Wat Huay Pla Kang templom és   -   32 000 Ft / fő

Chouifong Tea ültetvény


Chiang Rai - Fehér és kék templom,  Wat Huay Pla Kang templom és Chouifong Tea ültetvény (07:30 - 16:30)

A túra Chiang Maiból indul, az első megálló a Hot Spring, melegvizű forrás, mielőtt következő állomásunkhoz érkeznénk a Fehér Templomhoz, a Wat Rong Khunhoz, amely a nap fénypontja. Egy lenyűgöző festői kápolna mindig csodálatra méltatja a kirándulókat. Bebarangoljuk a templomot, amely Thaiföld egyik legcsodálatosabb látványossága. Ezután megebédelünk és megállunk a Kék Templomnál, a Wat Rong Suea Ten. Amelyet Phutta Kabkaew vagy "Sala Nok" úr, egy helyi művész Chiang Rai és Achan Chalermchai Kositpipat tanítványa restaurált. A templom szokatlanul szép az egyedi iparművészetével, a kék árnyalatával és a stukkóművész építészeti szépségével. Ezt követően ellátogatunk, a Wat Huay Pla Kang templomhoz, mely Chiang Rai szívében egy hegytetőn fekszik, zöld dombok ölelésében. Már messziről is lenyűgöző látványt nyújt, amely egyre érdekesebbé válik, ahogy közelebb érünk. A régió más szokatlan templomaihoz hasonlóan a Wat Huay Pla Kangot is egy igazi látnok tervezte, ami megmagyarázza szokatlan stílusát és szerkezeti megoldásait. Egy Phra Ajarn Phob Chok nevű szerzetes által tervezett kis szerzetesi irodaként indult, és 4 év alatt nőtte ki magát a ma látható templommá. A látogatás után indulunk vissza Chiang Mai felé és Mae Chan-ba, ahol meglátogatjuk a Choui Fong teaültetvènyt. Ezt az ültetvényt 2003-ban telepítették, családi tulajdonban van és a Choui Fong, Chiang Rai tartomány legnagyobb teatermelője. Alapításuk óta, folyamatosan a lehető legmagasabb minőségi színvonal fejlesztésére, fenntartására összpontosítanak.
Az ideális éghajlat és talaj lehetővé teszi a kiváló teák termesztését. Számos jellegzetes teafajtát termesztenek, mint például az Assam, Green, Oolong és Blacktea. Az ültetvényen lehetőség nyílik tea kóstolásra és vásárlásra.

A program tartalmazza:
- a légkondicionált járművel való kiscsoportos utazást,
- az angol nyelvű idegenvezetést, belépőt a templomba és az ebédet.

Ruházat: hétköznapi viselet, hosszúnadrág, hosszú szoknya és vállat takaró felső a templomba, könnyű kabát vagy pulóver ajánlott hűvös idő esetén.

Fotógaléria321
Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!