Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?

Thaiföldről

Éttermek, bárok

Éjszakai élet és szórakozás

Ha most látogat el először Thaiföldre, bizonyára szívesen veszi, ha röviden bemutatjuk Önnek a népszerű éjszakai szórakozási lehetőségeket, amelyeket országszerte bármely nagyvárosban megtalálhat függetlenül attól, hogy Bangkokban vagy Thaiföld más városában, pl. Pattayán, Phuketen vagy Chiang Maiban tartózkodik.

A számos esti program közül a vacsorázás a legfontosabb. Thaiföld híres ízletes ételek széles választékát kínáló, mérsékelt árú éttermeiről. Az országban számtalan étterem, kávézó, étkezde, kifőzde, büfé üzemel. A hagyományos beltéri éttermek mellett, szabadtéri és hajóéttermek is működnek. Néhány folyóparti étterem hajót biztosít a vendégek számára, hogy a vízről élvezhessék az esti tájat. A legalább egy órás kirándulások általában 19:00 óra körül indulnak.

Sok étterem - különösen a luxusszállodákban élőzenével várja a vendégeket az éjszakai mulatókhoz hasonlóan, ahol az előadók thai és nyugati slágereket énekelnek, vagy tehetséges zenészek játszanak különböző hangszereken. Ha azonban valami igazán jellegzetes thai szórakozásban szeretne részt venni, látogasson el egy első osztályú thai étterembe, ahol a thai ételek mellett, klasszikus thai zenét és esetleg még tradicionális thai táncelőadást is élvezhet.

Rendkívül népszerű az országban a kínai konyha. Elterjedését a kínaiak nagy száma és a thai konyhához közel álló ízei magyarázzák. Bangkokban, Pattayán, Phuketen és a nagyobb üdülőhelyeken számos indiai, arab, európai és amerikai éttermet találunk.

Külön kategóriát képeznek a tengeri ételeket felszolgáló úgynevezett Seafood Restaurat-ok ( éttermek ), amelyekben a különböző halfélék mellett változatos módon elkészített homár, rák, kagyló, polip, tintahal, osztriga szerepel az étlapon.

Thaiföldön a rendkívül nagyszámú utcai étkezdékben bátran fogyaszthatunk frissen sült ételeket.

Ha vacsora után még mindig tele van energiával, vesse bele magát az éjszakai életbe: rengeteg diszkó, bár, pub, éjszakai mulató és karaoke-bár várja Önt Bangkokban és a főbb turistaközpontokban. Néhány karaoke-bárban privát és VIP-szobák is rendelkezésre állnak.

Thaiturizmus © 2014-2024 Minden jog fenntartva!