Kapcsolat
Hova
utazna?
Mikor?

Milyen
szállodában?
*** *** *** 

Vietnám kiskörút, körutazás 10nap/9éj Hanoi, Ninh Binh, Yen Tu, Halong, Mekong delta,Saigon

Vietnam körút, körutak, körutazás, nyaralás, üdülés, vietnami utak, utazás


Vietnámi utak, utazások, nyaralások. Vietnámi körút angol idegenvezetéssel. Privát vietnámi körút 2 fő részére. Fedezze fel Vietnámot egyénileg, saját tempóban. Egyénileg utazóknak ajánljuk Vietnámi útjainkat. Vietnámi kiskörút, körutazás, Hanoi, Ninh Binh, Yen Tu, Halong, Mekong delta, SaigonÉrvényességFelnőtt ár   Gyerek ár
2023. március 1 - 2024. október 31 Ár lekérésre

Utazás alapadatai:

Utazás típusa:    Körutazás
Kiutazás: Egyénileg
Szállás: ***
Alapellátás: Reggeli
Turnusok: 17 nap/16 éjAjánlatkérés egyedi indulással
  

Program leírás:

Vietnámi utazás, kiskörutazás, 10 nap / 9  éj : Hanoi - Ninh Binh - Yen Tu - Halong Bay - Ho Chi Minh City (Saigon) – Mekong Delta.

Indulás időpontok : 2023. március 1. - 2024. október 31. (folyamatosan minden nap). Az ár lekérésre, minimum 2 fő együtt utazása esetén érvényes.

1. nap Érkezés Hanoiba (V)
Érkezés Noibai reptérre, találkozás az idegenvezetővel, majd transzfer a szállodába. Ezután kb. 1 órás cyclo túrát teszünk a régi negyedben. Este ellátogatunk a Thang Long étterembe, ahol a vacsoránál megkóstolhatják a vietnámi étel specialitásokat. Vacsora után megnézünk egy vízi bábelőadást.
Éjszaka Hanoiban.

2. nap Egész napos Hanoi városnézés (R, E)
08.00-08.30 Indulás a szállodából. Első állomásunk a Ba Dinh tér és az a fölé magasodó Ho Chi Minh, a modern Vietnam alapító atyjának mauzóleuma. Ezen a téren nyilvánította Ho Chi Minh elnök 1945. szeptember 2-án függetlennek Vietnámot. Itt található a hatalmas márvány mauzóleum, melyben hűtött teremben őrzik az 1969-ben elhunyt, Ho Chi Minh elnök bebalzsamozott testét. A mauzóleum szomszédságában található az a ház, ahol Ho 1945 nyarán lakott. Itt tanulmányozva az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatát és írta beszédét. Innen tovább haladunk Hanoi egyik fontos szimbóluma, az Egylábú pagoda felé, mely egy erődhöz hasonlít. Az épületet egyetlen betonoszlop támasztja alá, távolról úgy néz ki, mint a lótuszvirág szárral együtt. A pagoda Ly Thai Tong király látomásából jött létre. Néhány sarokra fekvő Nyugati-tó ad helyet Vietnam legrégebbi pagodájának, a Tran Quoc Pagodának. Az épületet a 6. században Ly Nam De uralkodása idején létesítettek. A kellemes séta után egy helyi étteremben megkóstolunk néhány igazán kiváló vietnami ételt. Ebéd után felkeressük a Néprajzi Múzeumot, majd az Irodalom Templomát. A Konfucius-templom mintájára épült Van Mieut Ly Thanh Tong Király hozta létre 1070-ben. Majd hat évvel később itt nyitotta meg az ország első egyetemét. Kezdetben a királyi család gyermekei tanulhattak, idővel bárki jelentkezhetett, akinek meg volt a megfelelő előképzettsége. Tovább folytatjuk utunkat a smaragdzöld Hoan Kiem-tóhoz, ahol megtekintjük a szépséges Ngoc Son templomot, amely egy kis szigeten a tó északi végében található. A nap végén szabad program.
Éjszaka Hanoiban.

3. nap Ninh Binh (Hoa Lou, Tam Coc és Mua barlang) tartomány (R,E)
Reggeli után felfedező útra indulunk, a Hanoi-tól kb. 90 km-re elterülő Ninh Binh tartományba. Ninh Binh tartomány híres a kiemelkedő mészkőhegyekkel megtört rizsföldjeiről és történelméről. Először az ősi Hoa Lu-t keressük fel. A hely adott otthont 968 és 1010 között az ország fővárosának a Dinh, Le és Ly dinasztia alatt. Hoa Lu templomai Dinh és Le császárnak vannak szentelve, ők alapítottak szülőföldjükön, független államot, gazdasági, kultúrális és politikai központot. A Le-dinasztia bukását követően 1010-ben Le Cong Uan, a Le-dinasztia alapítója áthelyezte a fővárost Thang Longba mai Hanoi területére. Ebéd után a mészkősziklák és rizsföldek között fekvő Tam Coc kisvárosnál, (UNESCO Világörökség része), bambusz csónakokba szállunk és a folyón csónakázunk 1,5 órát, megcsodálva a zöldelő rizsföldeket és mészkő sziklákat. Illetve útba ejtjük a három barlangot ahol cseppkövek és sztalagmitok drágakövekként csillognak csak centiméterekre a víztől. Késő délután felkapaszkodunk a Mua barlang területének közel 500 lépcsőfokán , hogy feljussunk a Fekvő Sárkány-hegy tetejére, ahonnan csodálatos panoráma nyílik Tam Cocra.
Éjszaka Ninh Binh-ben

4. nap Ninh Binh - Yen Tu - Halong Bay (R,E)
Korai reggeli a szállodában, majd indulás a Hanoitól 150 km-re található Quang Ninh tartományba, ahol a Tuong Dau hegység egyik csúcsa a 1068 méter magas Yen Tu található. A csúcsra való feljutásra 2 lehetőség van, a fárasztóbb, a 6 km hosszú meredek erdei ösvényen való feljutás (kb. 6 óra) vagy a hegy feléig felvonóval a panorámába gyönyörködve tudunk eljutni, majd onnan gyalogosan tovább a hegy tetejéhez a pagodához. Útközben megcsodálhatjuk a Truc Lam Yen Tu Zen kolostort, második állomás a Giai Oan templom, majd a Hue Quang Arany Stupa és a Hoa Yen Pagoda következik. A csúcsra érve pedig a Dong Pagodát csodálhatjuk meg a körbe panorámával együtt. A Dong Pagoda rézből készült, 4,6 méter hosszú, 3,6 méter széles és 3,5 méter magas. A Dong pagoda teljes súlya 70 tonna. Rövid pihenő után, elindulunk lefelé a hegyről, majd útközben ebéda Halong öböl felé. Este séta egyénileg a nyüzsgő tengerparti forgatagban.                   Éjszaka a Halong öbölben.

5. nap Halong (R,E, V)
Reggeli a szállodában. Halongot a világ nyolcadik csodájának tartják. Az UNESCO 1994-ben először, majd 2000-ben ismét a világörökség részének jelölte. Mintegy kétezer sziget szóródott szét az öböl 1500 km2-es területén. Halong lenyűgöző mészkőtornyai és titokzatos barlangjai évről-évre több látogatót vonzanak. Az apró szigetek szinte mindegyikén érintetlen tengerpartok, szél és víz alkotta barlangok találhatóak. Késő délelőtt hajóra szállunk és megkezdődik az utazás a Halong öbölben. 12:45-kor beszállás a hajóba, rövid tájékoztató a túráról. A mészkő szigetek közötti hajókázás közben ebéd a hajón. Hajóval megtekinjük a Dinh Huong, Ga Choi, Dog, és Sail szigeteket, valamint feklfedezzük a Sung Sot barlangot. Továbbhajózás a Titov szigetre, ahol napozásra és fürdésre van lehetőség a Titov parton. 17:30-19.00 óraig Suset party a hajón, mely közben megcsodálhatjuk a naplementét. 19:00 órakor vacsora hajón, majd pihenés.
Éjszaka a hajón.

6. nap Halong Öböl - Hanoi - Saigon (R, E)
Kora reggel Tai Chi a hajón vagy napkelte fotózás. Majd reggeli a hajón, továbbhajózás a Man’s head sziget környékén, majd kajakozás az öbölben. Ezután meglátogatjuk a Ba Hang halászfalut., majd visszaindulunk a kikötőbe. Ebéd előtt részt vehetnek egy rövid főző tanfolyamon, mielőtt felszolgálnák Önöknek a hagyományos vietnami ebédet. 13 órakor érkezés Halongba, majd transzfer vissza Hanoiba a repülőtérre, majd utazás Saigonba-ba, érkezés után transzfer a szállodába.
Éjszaka Saigon-ban.

7. nap Ho Chi Minh City (R,E)
Reggeli után városnézésre indulunk, ahol első állomásunk a China Town. Megnézzük a negyed szívének számító Thien Hau templomot, melynek fő díszítő elemei a bejáratnál elhelyezkedő kerámiababák. Ebéd előtt még betérünk a Háborús emlékek múzeumába, mely a franciák és amerikaiak elleni harcnak állít emléket. Ezután egy helyi étteremben fogyasztjuk el ebédünket. Délután az Újraegyesítés Palotájánál folytatódik programunk. Majd felkeressük a francia katolikus építészet példaképét a Notre-Dame-Katedrálist, melynek homlokzata két egyforma harangtoronnyal büszkélkedik. Ezután a Központi Posta és Vietnam egyik leghíresebb kézi hímző műhelye következik. Éjszaka Ho Chi Minh Cityben.

8. nap Ho Chi Minh City (R,E)
Reggeli után indulunk Tay Ninh-be, ahol meglátogatjuk a Chao Dai nagytemplomot és részt veszünk a déli szertartáson. A kelet és nyugat építészet elemeit egyesítő templom olyan hatalmas, mint a katedrálisok. Homlokzatát tornyok fogják közre, szentélyét kupola fedi és hátsó falát is torony egészíti ki. A nagytemplom belsejében foglalnak helyet a védőszentek. Ebéd egy helyi étteremben. Ebéd után a Chu Chi alagútrendszert keressük fel. A legendás, több mint 200 km hosszú alagútrendszer fontos szerepet játszott a háborúban. A vietkongok Chu Chiben tervezték meg Saigon megtámadását. Az alagútrendszerben kialakított lakóterek, elsősegély-állomások, konyhák, színház-és hálótermek, fegyverraktárak, nyomdák, kutak, tárolók, fegyvergyárak, tábori kórházak és parancsnoki központok is találhatók. 1960-ban ádáz csata folyt a vietkongok és az amerikaiak között ahol Cu Chi volt a "Demilitarizált övezet". A túra végén megkóstolhatjuk a maniókát, amit a gerillák ettek a háború alatt. Ezután visszaindulunk Ho Chi Minhbe. Éjszaka Saigonban.

9. nap Mekong Delta (R,E)
Reggeli után indulás My Thoba, utunkat festőien zöld rizsföldek szegélyezik majd. Hajóra szállunk, ahonnan gyönyörködhetünk a folyót szegélyező gólyalábas házakban, ültetvényekben és halászfaluban. vietnámi ebéd a Phoenix szigeten, ahol meglátogatunk egy kis üzemet, ahol kókuszfából készítenek használati tárgyakat. Ezután ismét vízre szállunk és meglátogatunk egy csendes falut, ahol a gyümölcsöskertben megkóstolhatjuk a helyben termelt mézet és mézbort. Délután indulunk vissza Saigonba. Éjszaka Saigonban.

10. nap Ho Chi Minh – Budapest (B)
Szabad program, majd transzfer a repülőtérre és visszaindulunk Budapestre.

A program igény szerint kombinálható tengerparti üdüléssel Danangban, Hoi Anban, Nha Trangban, Mui Ne beachen vagy Phu Quoc szigeten.


A Vietnám körutazás részvételi díja tartalmazza:
- Egész napos városnézést Hanoiban angol nyelvű idegenvezetővel
- 2 nap/ 1 éj hajózást a Halong Öbölben
- Egész napos városnézést Saigonban angol nyelvű idegenvezetővel
- Félnapos kirándulást a Chu Chi alagutakhoz
- Egész napos kirándulást a Mekong Deltához angol nyelvű idegenvezetővel
- Szállást 2 ágyas szobákban, igény szerint 3*, 4 vagy 5*-os szállodákban 9 éjszakára.
- Repülőjegyet Hanoi - Saigon útvonalon.
- Transzfereket a repülőtér – szálloda – repülőtér között

Vietnámi utazás, körutazás ára nem tartalmazza:
- Budapest-Hanoi/Ho Chi Minh-Budapest repülőjegyet
- Vietnámi vízum és ügyintézés díját
- Italokat
- Programban nem jelzett étkezést.
- Személyes kiadások, sürgősségi transzferek
- Borravalókat (kb. 6 USD/fő/nap)
- Sztornó-, betegség-, baleset-, poggyász biztosítást

Fontos

- Az ár 2023. március 1 - 2024. október 31 érvényes.

- A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé.
- A megadott árak kétágyas szobában, két fő elhelyezése esetén érvényes.
- Gyermek elhelyezése kétágyas szobában pótágyon 2-12 éves korig.
- Ha az utazási csomagban megadott szobatípusban nincs szabad hely, vagy más szobatípust szeretne, úgy a feltüntetett ár változhat.

- A jelenlegi árakat 360 HUF / USD árfolyamig garantáljuk. 20 nappal indulás előtt az aktuális árfolyamnak megfelelő árfolyam felár fizetendő. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Amennyiben weboldalunkon nem talál kedvére való kombinációt, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól.

Szállás leírás:

Hanoi Paradise Hotel***
Hanoi, I. kerület

Hanoi Paradise Hotel Hanoi szívében az I. kerületben hanoi ősi utcáinak egyikén helyezkedik el. Nagyon közel van az O Quan Chuong ( Kapu Hanoi óvárosában ), valamint a Dong Xuan szupermarket. A híres Hoan Kiem tó is csak egy pár perces sétára található.
Hanoi Paradise Hotel egyike legjobb három csillagos szállodáknak Hanoi óvárosában. A szállodában egy fedett medencével is szolgálja az utasok kényelmét . A szálloda 25 luxus és standard szobákkal rendelkezik, melyeket európai stílusban építettek és díszítettek.

Kültéri egységek : kert, terasz

Szabadidős lehetőségek : túrázás, kerékpározás, masszázs, fedett úszómedence, kerékpárkölcsönző, külön személyzet a szórakoztatásért

Étkezés : étterem, bár, reggeli a szobában, à la carte étterem, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

Internet : Ingyenes! A szobákban modemes internet biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : szobaszerviz, reptéri transzfer, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, 24 órás recepció, expressz be- és kijelentkezés, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, ATM / bankautomata a helyszínen, concierge-szolgáltatás, privát be- és kijelentkezés, gyermekfelügyelet, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, üzleti központ, fax / fénymásolás

Általános : újságok, széf, nemdohányzó szobák, akadálymentesített, családi szobák, lift, hangszigetelt szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely
 

Halong Opera Cruise****
Halong Bay, Halong Bay

A Halong Opera Cruise vendégei számára egyedi és emlékezetes marad a Halong Öbölbeli kirándulás . Ez még egy elegáns és hagyományos tervezésű három emeletes Junk, melyet 2009-ben építettek. Kabinokban légkondicionáló és forró vizű zuhanyzók , míg a VIP kabin fürdőszobával ellátott. A pihenés és kikapcsolódás közben , a vendégek is részt vehetnek fedélzeti főzésben, vagy csatlakozhatnak a napozóteraszon tartott Tai Chi-hez.

Kültéri egységek : napozóterasz

Szabadidős lehetőségek : horgászási lehetőség, sznorkelezés, masszázs, könyvtár, karaoke

Étkezés : étterem, bár, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

Szolgáltatások : szobaszerviz, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, mosoda

Általános : újságok, széf, nemdohányzó szobák, hangszigetelt szobák, légkondicionálás

New Star Hotel Hue***
Hue, City Central

New Star Hotel Hue az UNESCO által a Világörökség részévé nyilvánított Hue városának központi részén, a Parfüm folyótól nem messze található. Tökéletesen magában foglalja a modern komfortot és luxust. A szálloda tágas szobákkal büszkélkedhet, stílusos kényelmet és hangulatot áraszt.

Kültéri egységek : szabadtéri úszómedence (egész évben nyitva), kert, terasz, napozóterasz

Szabadidős lehetőségek : szauna, wellnessközpont, masszázs, kerékpárkölcsönző, karaoke

Étkezés : étterem, bár, büfé, ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

Internet : Ingyenes! A szállás egész területén Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : szobaszerviz, csomagolt ebéd, transzferszolgáltatás felár ellenében, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, expressz be- és kijelentkezés, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, ATM / bankautomata a helyszínen, concierge-szolgáltatás, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, cipőtisztítás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás, fodrászat / szépségszalon, szuvenír / ajándékbolt, nászutas lakosztály

Általános : széf, helyszíni kisbolt, nemdohányzó szobák, lift, fűtés, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely

Thuy Dong 3 Hotel***
Hoi An, Óváros

A 2003-ban épült nemzetközi színvonalú Thuy Duong 3 Hotel Hoi An óvárosában, Da Nang városának nemzetközi repülőterétől 30 km-re található. Az ősi városrész mindössze 5 perc sétára van a szállodától. A trópusi kertekkel körülvett szálloda medencét, wellness-részleget, éttermet kínál vendégeinek.

Kültéri egységek : grillezési lehetőség, kert

Szabadidős lehetőségek : horgászási lehetőség, kerékpározás, búvárkodás, szauna, fitneszközpont, wellnessközpont, masszázs, törökfürdő / gőzfürdő, kerékpárkölcsönző, esti szórakozási lehetőségek

Étkezés : étterem, bár, reggeli a szobában, à la carte étterem, svédasztalos étterem, büfé

Internet : Ingyenes! A bizniszközpontban modemes internet biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : szobaszerviz, autókölcsönző, reptéri transzfer felár ellenében, 24 órás recepció, expressz be- és kijelentkezés, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, concierge-szolgáltatás, mosoda, vasalási szolgáltatás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás, fodrászat / szépségszalon, szuvenír / ajándékbolt

Általános : újságok, széf, üzletek a szálláshely területén, nemdohányzó szobák, családi szobák, lift, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Happy Light Hotel***
Nha Trang, Beach sétány

Happy Light Hotel Nha Trang központjában a beachtől gyalogosan egy percre helyezkedik el. A szállodában 110 nagy és szépen berendezett szoba várja a vendégeket. Minden szobában van légkondicionáló, LCD TV, minibár, WI FI és nemzetközi hívásra alkalmas telefon. A szállodához étterem és parkoló is tartozik. A szálloda közelében kis éttermek és üzletek szolgálják a nyaralókat.

Szabadidős lehetőségek : fitneszközpont

Étkezés : étterem, bár

Internet : Ingyenes! A szállás egész területén Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : szobaszerviz, reptéri transzfer, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, 24 órás recepció, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, concierge-szolgáltatás, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás

Általános : újságok, széf, nemdohányzó szobák, akadálymentesített, lift

Signature Saigon Hotel***
Ho Chi Minh City (Saigon), I. kerület

Signature Saigon Hotel egy teljesen új butikhotel Saigon ( Ho Chi Minh City ) belvárosában, csupán 100 méterre a Ben Thanh Piactól. A 3 csillagos szálloda 5 csillagos szolgáltatásokat nyújt vendégei részére. A Signature Saigon butikhotel 9 emeleten, 72 elegánsan berendezett szobák várják az utasokat. A tágas szobák kényelmesek, melyekből nagyszerű kilátás nyílik a városra.

Szabadidős lehetőségek : kerékpárkölcsönző

Étkezés : étterem, reggeli a szobában

Internet : Ingyenes! A szállás egész területén Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : szobaszerviz, reptéri transzfer, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, 24 órás recepció, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, concierge-szolgáltatás, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás

Általános : újságok, széf, családi szobák, lift, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, légkondicionálás

Programban szereplő túrák:

Egész napos Hanoi városnézés

08.30-kor indulás a szállodából. Először meglátogatjuk a Ho Chi Minh komplexumot, Itt találjuk a Ho Si Minh Mauzóleumot, mely végső nyughelye a nagyszerű vietnami nagybácsinak, Ho elnöknek, Ho Chi Minh-nek. Itt láthatjuk Ho Chi Minh házát, ahol 1958-1969-ig élt. Innen átsétálunk az Egylábú Pagodához ( One Pillar Pagoda ), melyet egy kis négyzet alapú tóba építettek. Az Egylábú Pagoda után a tó nyugati részén megnézzük a Tran Quoc Pagodát.
Ebéd egy helyi étteremben.
Ebéd után meglátogatjuk az Etikai Múzeumot, azt követően átmegyünk az irodalom templomához, majd a Hoan Kiem-tóhoz (Restore Sword-tó). Végül megnézünk egy vizi bábszínházat.

A szervező a program változás jogát fenntartja!


Fotógaléria21
Saigoni városnézés

Első állomásunk a Kínai negyed ( China Town ), ahol betekintést nyerhetünk a Binh Tay piac forgatagában, ahol vásárlásra is nyílik lehetőség. A kínai negyedben való barangolás közben megnézzük a több mint 150 éves Thien Hau kínai templomot.
Ebéd egy helyi étteremben.
Délután ellátogatunk az Újraegyesítés palotájába (Reunification Palace ), majd ellátogatunk a Notre Dame katedrálisba. Ezután átsétálunk a történelmi Központi Posta épületéhez ( Central Post Office ). A napot a híres Ben Thanh piacon zárjuk, ahol vásárlás közben alkudozhatunk a rámenő árusokkal.

A szervező a program változás jogát fenntartja!


Fotógaléria21
Mekong Delta túra

Indulás Saigonból a Mekong Deltához, mely 72 kmre van délnyugatra a várostól. Érkezés MyTho városba, ahol hajókázás következik a Mekong folyón keresztül, a buja növényzettel borított szigetekhez és kis vidéki közösségekhez. Hajózás Thai Son szigethez, ahol lehetőség nyílik a helyi falu meglátogatására, és különleges trópusi, a területen jellemző gyümölcsök megkóstolására. Ebéd a helyi kis étteremben, ahol a helyi specialitást, az elefántfül halat lehet megkóstolni. A túra végső megállói között szerepel a Vinh Trang Pagoda, mely a legfigyelemreméltóbb pagoda a delta vidékén. Délután visszautazás Saigonba.

A szervező a program változás jogát fenntartja!


Fotógaléria21
Chu Chi alagút túra

Felfedezzük azt a helyet, ahol a vietnámi háború idején a vietkongok rejtőzködtek. Ez hely most népszerű mind a vietnami, mind a külföldi turisták körében. A több mint 200 km hosszú alagútrendszer legendássá vált. Az alagutak fénykorában ez egy működő földalatti város volt, számos csapdaajtókkal, speciálisan kialakított lakóterekkel, tárolókkal, fegyvergyárakkal, tábori kórházakkal, parancsnoki központokkal és konyhákkal. Bújjon be az alagútba és megtapasztalhatja ezt a kényszerű életformát.
A túra végén lehetőség nyílik kinek nosztalgiázni, kinek kipróbálni az AK 47-es gépkarabélyt. ( külön fizetendő ), ill. megkóstolni a vietkongok teáját és manioka eledelét.

A szervező a program változás jogát fenntartja!


Fotógaléria21
Az utazás ára a kiválasztott dátumra, lekérésre!
Thaiturizmus © 2014-2023 Minden jog fenntartva!